Minden idők 20 legjobb ps1 játékajánlata

Minden idők legjobb PS1-játékai mindig kihagyhatják. Szeretne újra játszani? Itt tekintheti meg minden idők legjobb PS1-játékainak listáját.

A legjobb PS1 játékok továbbra is szórakoztató anyagként használhatók fel az unalom hétvégén történő felszabadítására, valamint nosztalgiává válhatnak az előző jó idők felidézésére.

Különösen most, amikor ezt a PS 1 játékot laptopról vagy akár közvetlenül a mindennapi mobiltelefonról játszhatja.

Azok számára, akiknek van tapasztalata a PS1 konzoljátékok terén, mindenképpen hiányozni fog, és úgy fogja érezni, hogy újra szeretne játszani. Nyugi, nem vagy egyedül, banda.

Milyen játékokat kell szórakoztatóan játszani? Az ApkVenue minden idők legjobb PS1 játékaira vonatkozóan ajánlásokat tartalmaz, amelyeket eddig is érdemes játszani. Bármi? Gyere, nézd meg teljes egészében!

Minden idők legjobb PS1-játékainak gyűjteménye, minden műfajt teljesítsen!

Mivel PlayStation 1 és a játékot már nem gyártják és nem értékesítik, most már csak egy emulátoron keresztül lehet játszani egy androidos mobiltelefonon és egy PC-n vagy laptopon.

A PS1 emulátor használata szintén meglehetősen egyszerű, és nincs szüksége jó laptopra vagy mobiltelefonra hogy futtatni tudja.

Lényegében akkor is játszhat a legjobb PS1 játékokkal, ahol és amikor csak akar, anélkül, hogy fárasztania kellene egy olyan konzolt keresni, amely ma ritka lehet a piacon.

Ezúttal az ApkVenue segít felidézni a játékok sorait az egyik klasszikus és legjobb konzolon.

A laptopon vagy mobiltelefonon játszható legjobb PS1 játékok listája

Alapvetően minden játék, amelyet valaha is kiadtak a PlayStation 1 konzolon még mindig érdemes ezen a ponton játszani, de a több száz játék között egyes játékok jobban kiemelkednek, mint mások.

Annak ellenére, hogy grafikusan a PlayStation-játékok sora vitathatatlanul elmarad, a történet és a játékmenet bemutatásra kerül még mindig nagyon jó követni.

Különösen azok számára, akik korábban a legjobb PS 1 játékot játszották, a nosztalgia olyan hozzáadott érték, amelyet azonnal érezhet, amikor Jaka ajánlott játéksorozatát játszik.

Minden további nélkül itt van minden idők legjobb PS1-játékainak listája, amelyek még mindig nagyon érdemesek ma játszani.

1. Final Fantasy VII, Legjobb PS1 kalandjáték

A játékok mesélnek az utazásról Cloud Strife hogy megmentsem a világot Sephirot-tól. PS1 játékokban kaland ez Sephirot meteorokkal próbálta elpusztítani a világot.

Számos más ikonikus karakter is létezik, amelyekhez hasonlóan játszhatsz Tifa Lockhart, Yuffie Kisaragi és Vincent Valentine aki végig segít Sephiroth megállításában.

Ez a kalandjáték nagyon hosszú, legalább 60 órát vehet igénybe.

Nem fogja megbánni ezt a játékot, mert ez az egyik legjobb sorozat Végső fantázia.

RészletFinal Fantasy VII
FejlesztőNégyzet
KiadóSony Computer Entertainment
FelületPlayStation, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows, Android, iOS
Kiadási dátum1997. január 31
MűfajSzerepjáték

2. Szüreti hold: Vissza a természetbe

Ez a játék az egyik leglegendásabb játék, az ApkVenue biztos abban, hogy sok, ismerő ember is játszott vele.

Ebben a játékban lesz a gazdaság tulajdonosaként élni akinek kezdettől fogva meg kellett próbálnia a gazdaság felelevenítését.

Különféle növényeket ültethet, állatokat nevelhet és házakat építhet. Ha gazdag vagy, feleségül veheted a bálványodat, bandádat is.

Sok olyan lány van, akihez közeledhet, például Popuri, Ann, Ellie, Karen és mások. Ahelyett, hogy egyedülálló lenne a való világban, nem rossz, ha olyan játékban randevúzunk, mint ők.

RészletHarvest Moon: Vissza a természetbe
FejlesztőVictor Interaktív Szoftver
KiadóNatsume
FelületPlayStation, PlayStation Portable
Kiadási dátum1999. december 16
MűfajSzerepjáték, életszimuláció

3. Street Fighter Alpha 3

Ön egyike azoknak, akik szeretik a harci játékokat, bandát? A Tekken mellett a Street Fighter Alpha 3 játék is szórakoztató játék egyedül vagy barátaival.

34 különböző karaktert választhat, különféle képességekkel és harci stílusokkal. Többjátékos módban játszhat a számítógéppel vagy a barátai álnevével, így alkalmas arra, hogy együtt játsszon.

Ez a PS1 játék interaktív 2 dimenziós grafikával rendelkezik és tele van színnel. A játék módja megegyezik egy harci játékkal általában, banda.

Véleménye szerint melyik Street Fighter karakter tetszik a legjobban? Jaka természetesen Ryu!

RészletStreet Fighter Alpha 3
FejlesztőCapcom
KiadóCapcom
FelületÁrkád, Dreamcast, Game Boy Advance, PlayStation, Portable PlayStation, Sega Saturn
Kiadási dátum1998. június 29
MűfajHarc

Minden idők legjobb PS1-játékai ...

4. Super Shoot Soccer

Ez a labdajáték vidám és nagyon izgalmas. A labdajáték ebben a játékban sokkal szuperebb, mint Tsubasa kapitány.

Mint egy tigrisrúgás Hyuga ban ben Tsubasa kapitány, ebben a játékban van egy rakéta rúgás. Vannak olyan kapusok is, akik őrültebbek, mint Wakabayashi loh, banda.

A játék minden országának megvan a maga egyedi képessége. Az ApkVenue garantálja, hogy ebben a játékban minden egyedi képesség sokkal erősebb, mint Tsubasa. Megpróbál!

RészletSuper Shoot Soccer
FejlesztőTecmo
KiadóTecmo
FelületPlay Station
Kiadási dátum2002. június 14
MűfajArcade stílusú hagyományos futballszimuláció

5. Tekken 3

Tehát emlékezz arra az időre, amikor párbajoztam az iskolai barátokkal a mai egyik legjobb játék során. Jaka barátai közül sokan úgy csalnak, hogy Hwoarang segítségével folyamatosan lenyomják az X gombot.

A játék többi szereplőjének kombinációi a karaktereken kívül Hwoarang és Örvény, nehéz kategóriába sorolták. Ráadásul Heihachi és Jin, először rugalmasan játszhat, mielőtt megtanulna.

Van egy sztori mód is, ahol Jin végül Ogrével fog harcolni. Hú, ez a játék nagyon izgalmas, játsszuk újra!

RészletTekken 3
FejlesztőNamco
KiadóNamco Hometek
FelületArcade, PlayStation
Kiadási dátum1998. április 29
MűfajHarc

6. WWF SmackDown! 2: Ismerd meg a szerepedet, a legjobb PS1 játék a harci műfajban

A múltban a SmackDown programot Indonéziában sugározták. Mivel azonban negatív dolgokat okozott, végül elbocsátották.

Nem csak a film népszerű, a SmackDown játék is népszerű, banda. Játszhatsz a szikla, Hármas H, és más ismert birkózók.

Játszani ezt a játékot nagyon egyszerű, csak nyomja meg az 'O' gombot a becsapódáshoz, az 'X' gombot a megütéshez, és csapkodjon az 'L1' gombbal.

RészletWWF SmackDown! 2: Ismerd meg a szerepedet
FejlesztőYuke-é
KiadóTHQ
FelületPlay Station
Kiadási dátum2000. november 21
MűfajSport

7. Csendes domb

Ez az ApkVenue horror játék garantálja, hogy félelmetesebb, mint Resident Evil. Ebben a PS1 kalandjátékban ritkák a fegyvereid. Gyakran csak az ütőt használja.

Az ellenségekkel, akikkel harcolsz, már nem Zombik ez egy szörnyeteg a pokolból. Sok szörnyű rejtély van ebben a játékban.

A játék szempontjából a rejtvények ebben a játékban is nagyon nagy kihívást jelentenek. Minden rejtvény megfejtésénél össze kell raknod az agyad.

RészletCsendes domb
FejlesztőKonami Computer Entertainment Tokyo
KiadóKonami
FelületPlay Station
Kiadási dátum1999. február 23
MűfajTúlélési horror

8. Metal Gear Solid

A Metal Gear Solid franchise első sorozatának egyik legjobb PS 1 játékában úgy fogsz viselkedni Szilárd Kígyó. A legjobb harcos klónja, nevezetesen Nagy főnök más néven Meztelen kígyó.

A Solid Snake küldetése, hogy megállítsa testvérét, vagyis Folyékony kígyó megpróbál elindítani egy atomot, amely háborút indíthat el.

Zavart a túl sok Snake szó? Ez a játék valóban zavaró, nagyobb koncentrációt igényel a játék megértése érdekében.

RészletMetal Gear Solid
FejlesztőKonami Computer Entertainment Japan
KiadóKonami
FelületPlayStation, Windows
Kiadási dátum1998. szeptember 3
MűfajAkció-kaland, lopakodás

9. Suikoden 2, ajánlott a PS1 játékgyűjteményből

Ez a PS1 kalandjáték két barát utazásáról mesél, nevezetesen Riou és Jowy. Ennek a két barátnak az a célja, hogy az első rúna tulajdonosai legyenek.

Váratlan esemény történik a kaland közepén, kiderül, hogy Jowy lesz az ellenség. Még ez az ellenségeskedés is elvette Riou testvérének az életét Nanami.

Maga a legenda szerint később a sötétség és a fény közötti kezdeti rúna két tulajdonosa harcolni fog egymással. Riou, mint a fény, és Jowy, mint a sötétség.

RészletSuikoden II
FejlesztőKonami Computer Entertainment Tokyo
KiadóKonami
FelületPlayStation, Windows
Kiadási dátum1999. augusztus 31
MűfajSzerepjáték

10. Pepsiman

Ez a PS1 kalandjáték abszurd koncepcióval rendelkezik, Pepsi emberként fog játszani. Ebben a játékban segítesz az embereknek inni a Pepsi-t. Hmm, abszurd igaz?

Azok számára, akik ezt a játékot játsszák, általában nem érdekli őket a történet. Egyébként a játék szórakoztató és vicces.

Milyen a játékmenet? Csak futnia kell, elkerülve minden létező akadályt. Nagyon egyszerű, igaz?

RészletPepsiman
FejlesztőKÖLYÖK
KiadóKÖLYÖK
FelületPlay Station
Kiadási dátum1999. március 4
MűfajAkció

11. Chrono Cross

A Chrono Cross a legjobb PS1 RPG játék, amit valaha készítettek. Mondhatni ezt a játékot összehasonlítható a Final Fantasy-val és a Suikodennel. A Chrono Cross egyedülálló harci stílusa különböző elemeket tartalmaz.

Egy Serge nevű tinédzser történetét meséli el, aki egy másik dimenzióba lép. Te fogod irányítani Serge-t, és sok barátot toborozhatsz, hogy csatlakozzanak egy kalandhoz, hogy kijussanak ebből a dimenzióból.

Ennek a játéknak kora legjobb grafikája van és olyan történetek, amelyek miatt játszani akar. Sajnos a Chrono játéksorozat története itt áll meg.

Azok számára, akik szeretik az RPG játékokat, el kell játszani a Chrono Cross játékot.

RészletChrono Cross
FejlesztőNégyzet alakú termékfejlesztési részleg 3
KiadóSquare Electronic Arts
FelületPlay Station
Kiadási dátum2000. augusztus 15
MűfajSzerepjáték

12. Crash Team Racing (CTR), a legjobb PS1 műfajú autóverseny

A legjobb, vidám elemekkel rendelkező autóverseny, amely szinte minden PS1-tulajdonos rendelkezésére áll. Ebben a PS1-es autóversenyben megtámadhatjátok egymást.

Különféle speciális fegyverek létezhetnek, mint például uka-uka, Rakéta, Bomba, TNT és még sok más. A lejátszható zeneszámok megválasztása is elég sok.

A versenyző választása szintén vicces, főleg az, amelyet a leggyakrabban használnak, mégpedig Bandicot összeomlás. Mit szólnál magadhoz, kit használsz a legjobban?

RészletCrash Team Racing
FejlesztőCsintalan Kutya
KiadóSony Computer Entertainment
FelületPlay Station
Kiadási dátum1999. szeptember 30
MűfajVerseny

3. A Legend of Dragoon, a legjobb PS1 kalandjáték

Következik a legjobb PS1 kalandjáték, amely ritkán ismert és tartalmaz játékokat alulértékelt, A Dragoon legendája.

Ez a játék egy sárkányok vagy emberek által lakott világról szól, akik sárkányharcossá válhatnak.

A Sárkány egyik elárult és megpróbálja felébreszteni a pusztulás Istenét hogy elpusztítsa a világot, és a többi Sárkánynak meg kell állítania.

Dart, a főszereplő Dragoon erőt és kalandot szerez a többi Dragoonnal. Sok rejtély fog kiderülni, amikor ezt a játékot játszod.

RészletA Dragoon legendája
FejlesztőSCE Japan Studio
KiadóSony Computer Entertainment
FelületPlay Station
Kiadási dátum2000. június 13
MűfajSzerepjáték

14. Twisted Metal: Kis verekedés

Szereted a háborús játékokat, és szeretnéd kipróbálni a PlayStation 1 konzolon?

Ez a Twisted Metal: Small Brawl játék a kedvenc játékod, bandád lehet. Ebben a játékban autóval fogsz harcolni távoli.

A legjobb PS1 játékok tematikusak élet-halál játszma, ahol a győzelemhez minden ellenséget le kell győznie.

Minden térképnek megvannak a maga kihívásai, ezen kívül választhat különböző képességű járműveket is.

Ez a játék valamilyen módon a barátaival játszható osztott képernyős, így még izgalmasabb és együtt lóghatsz.

RészletTwisted Metal: Kis verekedés
FejlesztőIncognito Entertainment
KiadóSony Computer Entertainment
FelületPlay Station
Kiadási dátum2001. november 26
MűfajJárműharc

15. Dino Crisis, a legjobb PS 1 játék a műfajhoz P

A Dino Crisis az egyik legjobb thriller játék a PS1-en. Ez a játék teszi a dinoszauruszokat ellenségként. Olyan játék, amelyet érdemes játszani, ha thriller vagy dinoszaurusz szerető vagy.

Elmeséli egy különleges ügynök becenevén A titkos hadműveleti támadók csoportját, aki ellátogat az Ibis szigetére egy kutatóközpont után kutatni.

Küldetésük nem ment zökkenőmentesen, mert valami rossz történt velük. A dinoszauruszok titokban a különleges ügynököket veszik célba.

Ön a SORT egyik tagjává válik, és harcol a dinoszauruszokkal, és teljesíti küldetését a kutatóközpont kivizsgálásában.

RészletDino válság
FejlesztőCapcom Production Studio 4
KiadóCapcom
FelületPlayStation, Dreamcast, Windows
Kiadási dátum1999. július 1
MűfajTúlélési horror

16. Végső fantázia taktika

A Final Fantasy franchise egyik legjobb PS1 játékának játékmenete eltér a többi szériától.

Ebben a játékban a rendszerrel fogsz játszani kör alapú ahol felváltva mozogsz az ellenséggel.

Ha a háborúról, a forradalomról és a barátságról beszélünk, kalandozni fog ebben a játékban, hogy megoldja a benne előforduló konfliktusokat.

Olyan érdekes voltam Ez a játék is kap egy újraszerkesztett verziót a PSP konzolon táblagépeket, ne hagyjon ki semmilyen játékot mestermű ez.

RészletFinal Fantasy Tactics
FejlesztőSquaresoft
KiadóSony Computer Entertainment
FelületPlay Station
Kiadási dátum1998. január 28
MűfajTaktikai szerepjáték

17. Castlevania: Az éj szimfóniája

A legjobb ajánlás a legjobb PS1 játékok listájáról a Castlevania. Ez a játék vitathatatlanul a legjobb a PS1 sorozatban. Ez a játék egy metroidvania játék, ahol kalandozni fog mint Alucard, Dracula fia.

Játékmenet, amely ötvözi a harci és a platformos elemeket ez még érdekesebbé teszi ezt a játékot. A játék előrehaladtával különféle erősségeket és fegyvereket kap, amelyek támogatják küldetését.

A játék marketing folyamata gyenge, különösen Amerikában, de azért Ez a játék pozitív kritikákat kapott a kritikusok részéről önmagában népszerűvé téve ezt a játékot.

RészletCastlevania: Az éjszaka szimfóniája
FejlesztőKonami Computer Entertainment Tokyo
KiadóKonami
FelületPlayStation, PlayStation 4, PlayStation Portable, PlayStation Vita, Xbox 360, Sega Saturn
Kiadási dátum1997. március 20
MűfajAkció szerepjáték

18. Csavargó történet

Ezt a játékot a Square Enix készítette játékmenet szempontjából egyedülállónak minősül. Az akció-RPG koncepcióját hordozva a Vagrant Story más játékokkal eltérő játékmenettel vonzotta a játékkedvelők szívét.

Ebben a PS1 játékban megváltoztathatja a nézőpontot. Játszhatja ezt a játékot harmadik személy vagy első személy szemszögéből.

Az ellenség legyőzésén kívül neked is meg kell oldja meg a sok szétszórt rejtvényt ebben a játékban.

A játék története nem kevésbé érdekes, mert ugyanaz a szerző készítette, aki a Final Fantasy Tactics történetet írta.

RészletCsavargó történet
FejlesztőNégyzet alakú termékfejlesztési részleg 4
KiadóSquare Electronic Arts
FelületPlay Station
Kiadási dátum2000. május 15
MűfajAkció szerepjáték

19. Gran Turismo

Versenyjáték szerelmeseinek a Gran Turismo egyike azoknak a játékoknak, amelyeket játszania kell.

Ez a Sony Computer Entertainment által kiadott játék egyike ezeknek A legtöbb eladást kínáló PlayStation játékok. Ez a játék működik 10,85 millió példányt adott el a világ körül.

Ez a verseny szimulációs játék a játék és a grafika szempontjából a legreálisabb játék lett a megjelenés idején. Azok számára, akik még soha nem játszották ezt a játékot, valóban kötelező kipróbálni, bandák.

RészletA Gran Turismo
FejlesztőPolys Entertainment Cyberhead
KiadóSony Computer Entertainment
FelületPlay Station
Kiadási dátum1998. május 12
MűfajRacing sim

20. Resident Evil 2, ajánlott legjobb PS1 horror játék

Ez a horror túlélési játék valóban a szívedet gyorsan meg tudja verni a játék során.

Ebben a játékban megpróbálja túlélni egy katasztrófa közepén ami az egész várost zombivá változtatta.

Az első sorozathoz képest ez a játék különféle fejlesztéseket tapasztalt, különösen a játékmenet szempontjából.

Több ellenséges variáció és nagyobb kihívást jelentő kirakós játékok még izgalmasabbá teszik ezt a játékot. Próbáld ki ezt a játékot, bandázz, ha bátor vagy!

RészletResident Evil 2
FejlesztőCapcom
KiadóCapcom
FelületPlayStation, Nintendo 64, Dreamcast, GameCube, Windows
Kiadási dátum1998. január 21
MűfajTúlélési horror

Ezek ajánlják a legjobb és legizgalmasabb PS1 játékokat, amelyeket egyedül vagy barátaival játszhat, miközben nosztalgikusnak érzi a múltat.

Annak ellenére, hogy évek óta kiadták, a PS1 játékok ezen listája ma is nagyon érdekes számodra.

Melyik PS1 játék tetszik a legjobban, banda? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, a következő cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is Play Station vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.