7 labdajáték PS1-en, amely hiányozni fog neked, a 90-es évek gyerekei biztosan játszottak!

Jakának a 90-es éveket két dolog határozza meg, a banda, a PS1 és a 98-as Világkupa. Itt az ApkVenue 7 olyan PS1-es futballjátékot akar megosztani, amelyek hiányzanak.

A 90-es évek elején született emberként tapasztalja meg Világbajnokság Az első Jaka 1998-ban esett el.

Jaka, aki valójában hétköznapi ember volt, végül szorgalmasan figyelte a focimeccseket, mert elragadta a légkör.

Akkor ez volt az ő napja is PS1 jól állsz, banda, így amikor barátaiddal lógsz, végül focimeccseket is játszol.

7 PS1-es labdajáték, amely miatt hiányzol

Ha labdajátékokról van szó, a legújabb nem mindig a legjobb, banda, főleg most, ahol minden évben újra előkerül egy új.

Valójában a megjelenés szempontjából a PS1-korszak játékai fájtak a szemünkben, amikor most játszottak, de ezek közül a játékok közül sok Jaka számára mégis különleges.

A nosztalgia név határozottan kissé abszurd, banda, de ez nem jelenti azt, hogy az ApkVenue által itt nevezett játék rossz minőségű.

Azok számára, akik már kíváncsiak Jaka múltjának egy darabjára, olvassák el, bandák, 7 kihagyandó PS1-es labdajáték!

1. Eleven 4 / ISS Pro Evolution nyerése

Ez a két játék azonban valójában ugyanaz, banda Tizenegy győztes (NY) 4 a japán változat neve és ISS Pro Evolution az angolhoz.

A név alapján kitalálhatja, hogy ez a WE sorozat negyedik játéka, vagy annak hívják Pro Evolution Soccer (PES).

A WE4 azonban különleges, mert a divat első megjelenését jelzi Master League, banda, ahol 0-tól felépítheti álmai csapatát.

Itt a Master League még mindig minimális a mostanihoz képest, de ez a mód szórakoztatja a WE4-et egyedül játszani.

2. FIFA 98

A PS1-korszakban Jaka baráti társaságának futballjáték-választása azonban általában a WE sorozatban esett vissza FIFA 98 ez volt az első olyan játék, amelynek sikerült elcsábítania Jakát, bandát!

A FIFA 98 az 1998-as világbajnokság hivatalos mérkőzése, és ennek eredményeként szinte minden ország, amely részt vett a világbajnokság selejtezőiben, szerepel ebben a játékban, beleértve a Indonézia, banda!

Ennek az EA által készített játéknak is van módja Beltéri 5v5 mint a futsal, amely nem kevésbé izgalmas, mint a vb-mód, banda.

Különös, hogy a FIFA 98 lehetővé teszi ezt becsúszás az ellenfél kapusával szemben, aki azonnal piros lapot kap.

De, banda, Jakának a legjobban a Blur 2. dala tetszik, amely ennek a játéknak a fő dala, és Jaka minden idők egyik kedvenc dala.

3. LiberoGrande

Ha most a foci játékok választása csak a PES-re és a FIFA-ra korlátozódik, régen sok alternatíva volt, és az egyik LiberoGrande.

Készítette Namco, A LiberoGrande egy egyedülálló játék, mert csak egy játékost irányíthat, amelynek kameranézete csak egy játékosra irányul.

A PES és a FIFA ma már hasonló üzemmóddal rendelkezik, de a PS1 korszakában csak a LiberoGrande-nak volt ilyen módja.

A folytatásban kapusként is játszhatsz, ami sajnos kissé unalmas, bandás.

4. Super Shot Soccer

A fenti labdajátékhoz képest Super Shot Soccer = meglehetősen különc játék, banda, de pontosan ez izgatja ezt a játékot.

Az itt népszerűsített futballtípus a fantázián, a bandán alapszik, mert minden ország különleges képességekkel rendelkezik, amelyek az ország kultúráján alapulnak.

Például a német kapus képes átfordulni berlini fal és az Egyesült Államok játékosai válhatnak Szabadságszobor!

A koncepció hasonló a Shaolin Soccer című futballfilmhez, amelyet valamivel ez előtt a játék előtt adtak ki.

5. Értelmes foci

A nyelv szerint azt mondta érzékeny ez azt jelenti, hogy van értelme, de van néhány dolog Értelmes foci ami egy kicsit abszurd, banda!

Annak ellenére, hogy nem annyira izgalmas, mint a Super Shot Soccer, ebben a játékban vannak olyan elemek, amelyek valóban egy aktív képzelet, banda termékei.

Az első a jellemzők utóérintés ahol a rúgás után szabályozhatja a labda mozgását, hogy rendkívüli szintű „banánrúgást” hozzon létre.

A Sensible Soccer szintjeiről is elég híres becsúszás ebben a játékban, amelyet túlzottan ábrázolnak.

A grafika szempontjából ez a játék kissé hiányzik a kamera nézetéből fentről lefelé és durva karaktermodellek, de kétségtelen a játékmenet, banda!

6. Ez a foci

Ha ez a játék egy kicsit kevésbé híres, mint a többi focimeccs, banda, de az ApkVenue úgy emlékszik, ez a játék egykor egyedülálló tulajdonságáról volt híres.

Ez a foci az első labdajáték, amely lehetővé teszi a játékosok számára a teljesítményt búvárkodás ami miatt ez a játék annyira érdekes.

Ha Jaka szerint úgy tűnik Neymar Gyerekkoromban leginkább ezt, bandát játszottam, ezért volt ilyen a mérete.

7. Tsubasa J kapitány: Menj be a holnapba

Azok számára, akik korábban az iskola után dolgoztatok, anime nézett Tsubasa kapitány, ismernie kell ezt az egy játékot.

Ahogy a neve is sugallja, Tsubasa J kapitány: Menj be a holnapba egy játék, amely a klasszikus 90-es évek azonos nevű anime adaptációja.

A Super Shot Soccer-hez hasonlóan itt is a karakterek különleges képességekkel rendelkeznek, amelyeket kulcs kombinációkkal, például harci játékokkal lehet felszabadítani.

Sajnos ez a játék nem érhető el angolul, banda, ezért meg kell néznie az animét, hogy megértse a játék történetét.

Mi az életkor, ha nem csak egy szám, banda? Annak ellenére, hogy 20 évesek, a minőséget meghaladó játékok nem alacsonyabbak, mint a legújabb PES és a FIFA.

Ezért, banda, üdvözlöm SEA Games a következő hónapban talán kipróbálhatja a fenti klasszikus PS1 játékokat, ha unja a FIFA-t vagy a PES-t.

Vannak saját emlékeid a fenti játékkal, banda? Vagy van más ajánlása? Oszd meg a kommentekben, banda!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found