d! kalózok, a kalózharcról szóló anime játék már játszható!

Tetszik a One Piece Anime sorozat? Most játszhatod a legújabb One Piece D játékot! Kalózok ingyen.

D! Kalózok egy játék online Web / böngésző alapú RPG, amely híres japán anime és manga történeteket tartalmaz. Mivel ez a játék egy böngészős játékon alapul, nem kell bonyolult telepítést végeznie, csak egy böngészőre van szüksége a számítógépén, és azonnal el kell kezdenie a játékot, nem igaz?

Ki ne tudna egy nevű fiatal fiúról Majom D. Luffy? Álma van arról, hogy a leendő kalózkirály legyen. D! Pirates meghívja Önt, hogy egy nagy kalandra induljon a kalózok korában Luffy-val és barátaival. Ebben a játékban a legerősebb kalózcsoport marad életben. Gyűjtsd össze kalózstáb barátaidat, győzd le minden ellenséget, és légy a következő kalózkirály a D! Pirates-ben.

  • 10 legjobb egy darab játék 2018-ban (Android, PC és PS2)
  • BBM Mod One Piece: BBM Android alkalmazás EGY DARAB témával

Legújabb anime játék D! Kalózok

Rengeteg érdekes játékfunkcióval játszhatsz ebben a játékban, beleértve a rendszert is Béreljen partnert, Partnerreform / evolúció, Világfőnök, Lökd le a börtönt, 6-Power Upgrade, és sok más érdekes funkciót. A sok funkció közül, amelyekkel játszhat, van egy olyan funkció, amelyet nagyon érdekes kipróbálni, nevezetesen Béreljen partnert a bárban.

Partner bérlése (bár)

A bárban rengeteg híres kalózot toborozhat, akik nagyon erősek. Partnereket toborozhat a főszereplő szintje alapján. A bárban lévő partnereken kívül toborozhat különleges karakterek a Mystic Baron belül. A Mystic Bar összes karaktere nagyszerű kalózok a világ minden tájáról, ezért nagyon jó választás a kalóz legénységbe toborozni őket. Mert Misztikus sáv 1 - 80 toborozhat Jinbe, Tragalgar törvény, Boa Hancock, Sanji, és Nico Robin.

Reformpartner

Egy másik funkció, amely nem kevésbé izgalmas, mint a Bar Reformpartner. Partnerének megreformálásával magasabb szintre emelheti kalózpartnere státuszát az evolúció révén.

A partner karakterének megjelenésében bekövetkezett változáson kívül a partner állapota és harci ereje is drasztikusan megnő. Amint az alább látható, amikor Usopp karaktere az voltreform Usopp Soge király lett.

A D játék képernyőképei! Kalózok

6 hatalom

Aréna

Csata Boa

Csata Jinbe

Csatatörvény

Escort Systems

Levy Systems

Tengeri bolt

Világfőnök

Hogyan? Ezek csak a töredéke a sok érdekes funkciónak, amelyek benne vannak D! Kalózok. Mennyire nem érdekes? Gyere, hívd meg barátaidat, hogy játsszanak együtt a D! Pirates-szal. ne hagyja ki események izgalmas, amit ez a játék kínál, izgalmas kalandok, és teljesítse álmát, hogy a D! Pirates kalózkirályává váljon.

  • Az alábbiakban teljes információt talál a D! Pirates játékról; Facebook rajongói oldal: //www.facebook.com/dpirates.maingames
  • Ennek a legújabb játéknak a megtekintéséhez látogasson el link a következő: D! Kalózok

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found