hogyan lehet gond nélkül telepíteni az xapk alkalmazást androidra és laptopra

Az XAPK telepítése androidos telefonokra és laptopokra meglehetősen egyszerű, tudod! Az alábbiakban az ApkVenue megosztja, mi az XAPK, és hogyan kell telepíteni az XAPK-t.

Sokan még mindig nem tudják az XAPK telepítése és mi az XAPK az Android telefonokon. Annak ellenére, hogy ez a fájl ma nagyon fontos, tudja!

Ráadásul rengeteg olyan alkalmazás és játék található, amelyek nincsenek a Play Áruházban, annak ellenére, hogy sok embernek szüksége van rájuk és el akarja őket játszani.

Az XAPK segítségével tetszés szerint telepíthet olyan alkalmazásokat és játékokat, amelyek nincsenek a Google Play Áruházban. Nagyon érdekes, igaz?

A tisztább megismerésért lásd Jaka vitáját az XAPK telepítése amelyet alább teljes egészében követhetsz!

Mi az XAPK?

Mielőtt az ApkVenue megmondaná az XAPK telepítését, először tudnia kell mi az XAPK és mire használható.

Az XAPK az új telepítő fájltípus Android-alkalmazásokhoz és játékokhoz amely egyetlen egységbe egyesíti az APK és az OBB formátumokat.

Ez a kialakítás szándékosan készült, hogy megkönnyítse az Android-felhasználók számára a legjobb alkalmazások és játékok telepítését azáltal, hogy csak az XAPK-t telepítik OBB fájlok mozgatása nélkül.

Tehát, srácok tisztában vannak azzal, mi az XAPK? Ban ben szakasz majd az ApkVenue megvitatja az XAPK telepítését a mobiltelefonjára.

Az XAPK telepítése a HP-n

Az XAPK telepítése a mobiltelefonjára valójában meglehetősen egyszerű, de külön alkalmazásra van szükség az XAPK telepítéséhez a mobiltelefonjára, XAPK Installer.

Az XAPK telepítőfájl mérete nem túl nagy, banda, ezért nem kell attól tartania, hogy elfogy a kvóta a telepítő letöltéséhez.

Kis fájlméretén kívül az XAPK Installer is világít, amikor az alkalmazás telepítésére használja vagy a kívánt játékot.

 • Az XAPK telepítéséhez alkalmazásra van szükség XAPK Installer. Az XAPK Installer alkalmazást az alábbi linken töltheti le!
Apps Produktivitás Apkpure LETÖLTÉS
 • Adja meg az XAPK Installer hozzáférési jogosultságait Adatok mentése és Alkalmazások telepítése más forrásokból.
 • Ezen túlmenően, mivel az XAPK-t alkalmazások telepítésére használják a Google Play Áruházon kívül, hozzáférési engedélyt is kell adnia az XAPK Installer számára az alkalmazások más forrásból történő telepítéséhez.
 • Ezt követően válassza ki az alkalmazási felületen keresztül a telepíteni kívánt alkalmazást.

 • Ha problémái vannak a telepíteni kívánt XAPK megtalálásával, próbálja meg beolvasni az SD-kártyát, és telepíteni a kívánt XAPK-ot.

 • Miután az alkalmazás befejezte a kívánt XAPK telepítését, az alkalmazás azonnal használható más fájlok áthelyezése nélkül.

Kipróbálhatja a fenti lépéseket azok számára is, akik szeretnének tudni az XAPK telepítése a Xiaomi-ra, Samsung vagy más HP márkák.

Az XAPK telepítése laptopra

Nemcsak okostelefonokon, de kipróbálhatja az XAPK PUBG vagy mások telepítését laptopra vagy PC-re, bandára is.

A lépések bonyolultabbnak tűnhetnek, mint egy mobiltelefonra történő telepítés, de még mindig megértheti őket. Kíváncsi? Nézze meg a következő oktatóanyagot.

1. Az XAPK telepítése laptopra a BlueStacks használatával

Mivel az ApkVenue által korábban megvitatott XAPK telepítőalkalmazás nem tudja közvetlenül telepíteni a laptopra, szüksége van egy Android emulátor alkalmazásra.

A BlueStacks az egyik legnépszerűbb és legkönnyebben használható emulátor.

Jegyzet:


Mielőtt ezt a lépést megtenné, győződjön meg róla, hogy te is már rendelkezik az XAPK Installer fájllal amelyről korábban tárgyaltunk.

 • Először töltse le és telepítse a BlueStacks alkalmazást a laptopjára. A BlueStacks a következő linken keresztül is letölthető:
Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefonja Bluestack LETÖLTÉS
 • Azután, nyissa meg azt a mappa könyvtárat, ahol az XAPK Installer fájl tárolva van amelyet az ApkVenue használt az előző módszerben.

 • Dupla kattintás az alkalmazás telepítéséhez a BlueStacks-on keresztül.

 • Ismételje meg a fenti lépéseket az Amaze File Manager APK telepítéséhez. Azok számára, akik nem rendelkeznek az alkalmazással, letöltheti az alábbi linken keresztül:
Az Apps Utilities csapata meghökkent LETÖLTÉS

>> Töltse le az Amaze File Manager << fájlt

 • Ezt követően nyissa meg újra a laptopon a BlueStacks alkalmazást, lépjen be a menübe 'Itthon', és válassza a menüt 'Játékaim'.

 • Kattintson egy mappára 'Systems Apps' és válaszd "Android-beállítások".

 • Az Android Beállítások oldalán tekercs és válassza ki 'Windows fájlok importálása'.
 • Ezen a ponton, keresse meg és nyissa meg az XAPK fájlt amelyet fel akar telepíteni a laptopra. Például az ApkVenue telepíti a Bus Simulator MOD APK alkalmazást.
 • Nyissa meg az Amaze File Manager alkalmazást a Saját játékok oldalon. Írja be a mappát DCIM> Megosztott mappa, azután másolja az XAPK fájlt amelyet telepíteni szeretne a laptopjára.
 • Ezután illessze be a fájlt ide: Mappa letöltése.
 • Továbbra is a My Games menüben a BlueStacks alkalmazásban, kattintson duplán az XAPK Installer alkalmazásra hogy kinyissa. Amikor megjelenik a hozzáférési engedély ablak, válassza a lehetőséget 'Lehetővé teszi'.
 • Végül telepítse az XAPK-t a szokásos módon.

Sajnos, miután Jaka megpróbálta ezt a módszert, nem minden XAPK fájlt telepítettek sikeresen. Általában a problémát egy olyan eszköz okozza, amely nem kompatibilis a játékkal vagy az alkalmazással.

De nem kell aggódnia, mert az ApkVenue alternatív módon telepítheti az XAPK-t a következő laptopokra.

2. Hogyan telepítsük az XAPK-ot egy laptopra a Pure APK Install használatával

Ha az előző módszerben egy Android emulátor alkalmazás segítségét használta az XAPK fájlok telepítéséhez, akkor itt egy sokkal könnyebb módszer.

Ezúttal kihasználja az úgynevezett szoftver előnyeit Pure APK Install amelyet az alábbi linken keresztül tölthet le.

Apps Utilities Apkpure LETÖLTÉS

>> Töltse le a tiszta APK-t <<

Ha letöltötte, kövesse az alábbi lépéseket:

 • Telepítse a Pure APK Install szoftvert a laptopra a szokásos módon. További részletekért olvassa el az ApkVenue cikkét az alkalmazások telepítéséről egy laptopra.

 • Ha sikeresen telepítette, akkor megnyitja az alkalmazást. Ezután kattintson a gombra 'APK fájl megnyitása' az alkalmazás főoldalán.

 • Ebben a szakaszban keresse meg és válassza ki a laptopjára telepíteni kívánt XAPK fájlt.
 • Végül nyomja meg a gombot 'Telepítés' befejezni az XAPK telepítését egy laptopra.

Az ApkVenue azonban sajnos ismét nem tudta telepíteni az XAPK-t egy laptopra ezzel a módszerrel, a bandával.

Az ApkVenue által végzett összes kísérletből arra lehet következtetni, hogy te vagy az nem lehet telepíteni az XAPK fájlt a laptopra.

Kivéve, ha a fenti lépésekkel telepíti az XAPK fájlt a mobiltelefonjára egy laptop segítségével a funkció aktiválásával USB hibakeresés és fejlesztői mód.

Ha meg szeretné próbálni az XAPK telepítését alkalmazás nélkül a mobiltelefonjára, talán kipróbálhatja ezt a trükköt.

XAPK kiválóság

Ez az új típusú telepítőfájl számos előnnyel jár, szemben az alkalmazások közvetlen telepítésével a Google Play Áruházból, vagy akár APK-fájlokkal.

A Google Play Áruhoz képest Az XAPK formátumú alkalmazások és játékok változatosabbak mert a Google tiltja egyes alkalmazások és játékok forgalmazását.

Ezenkívül számos olyan alkalmazás van, amely nincs a Play Áruházban, és amelyeket letölthet az XAPK segítségével, például a Youtube videó letöltő alkalmazás vagy más hasonló alkalmazás.

Az XAPK fájl megnyitása és a mobiltelefonra történő telepítése szintén sokkal könnyebb, mint az APK típusú fájl telepítése, amely néha megköveteli az OBB külön mozgatását.

Az XAPK hátrányai

Annak ellenére, hogy besorolják a legújabb típusú telepítőként, az XAPK-nak számos hiányossága is van, amelyekre figyelnie kell!

Az első hátrány, hogy az XAPK használatával telepített játékok vagy alkalmazások ritkán támogatják a frissítési funkciót. Gyakran manuálisan kell frissítenie ezt az alkalmazást.

Ezen túlmenően, mivel nem hivatalos Google alkalmazásnak minősül, az XAPK-on keresztül telepített alkalmazások biztonsága szintén nem olyan biztonságos, mint a Play Áruházból.

Okosnak kell lennie abban, hogy megbízható webhelyeket válasszon az XAPK fájlok letöltéséhez, mint például a Jalantikus.com, mert az ApkVenue minden feltöltött alkalmazást kipróbált. Garantáltan biztonságos, oké!

Így telepítheti az XAPK-ot Android-ra közvetlenül mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül, amelyet gyakorolhat. Nagyon könnyen követhető, igaz?

Ez az új típusú telepítőfájl most felkapott, mert sokkal több egyszerű hogyan kell telepíteni más fájltípusok helyett.

Annak ellenére, hogy speciális alkalmazást igényel, az XAPK telepítő alkalmazás mérete meglehetősen kicsi és futtatásakor könnyű.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.