így lehet könnyen bányászni a bitcoinokat ingyen

Számos módja van a BitCoin használatának. Az egyik a bányászat. Milyen a folyamat? Gyere és nézd meg, hogyan lehet a BitCoin-ot ingyen bányászni!

A mai világ legdrágább valutája, mégpedig a BitCoin. Olyan drága, hogy egy érme ára jelenleg eléri a 60 millió Rp-t. Az egyik oka annak, hogy drága, mert sokan akarják. Te is közéjük tartozol?

A BitCoin megszerzéséhez többféle módszer létezik. Az egyik a bányászat vagy a bányászat. Hogyan fog kinézni a folyamat? Lássuk, hogyan lehet a BitCoin-ot ingyen bányászni!

  • Nvidia Update Driver 378.78, DX12 játékteljesítmény 33% -kal magasabb!
  • Nvidia Titan Xp, a világ legerősebb grafikus processzora. Ára 16 millió!
  • Az Nvidia piacra dobja a GTX 1080TI-t, a leggyorsabb VGA-t, amely meghaladja a GTX Titan X-et!

Az ingyenes BitCoin bányászatának egyszerű módja

Fotó jóvoltából: Kép: Geckoandfly

Ez a BitCoin bányászati ​​módszer, az ApkVenue azokra irányul, akiknek nagy pénzeszköze van. Mivel általában egy RIG bányászat elkészítéséhez sok pénz kell. Azok számára, akiknek korlátozott az alapja, a legjobb kereskedni.

Ilyen módon igaz, hogy ingyen beszerezheti a BitCoin-t. Mivel azonban a BitCoin annyira értékes, ne számítson rá, hogy ezt könnyedén meg tudja csinálni. Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, csak vessen egy pillantást a következő ingyenes BitCoin bányászati ​​módszerekre ...

Az ingyenes BitCoin bányászatának lépései

1. lépés

Először határozza meg a bányászathoz használni kívánt hardvert. Három lehetőség van, nevezetesen processzor, grafikus kártya és ASIC kártya. Azok számára, akik játszanak vele, az ApkVenue azt javasolja, hogy kezdjen egy grafikus kártyával, ne a processzorral. Ennek oka az, hogy nézze meg a következő egyszerű táblázatot.

HardvertípusÁrkategóriaSebesség
ProcesszorIntel Core i5 Haswell2 millió IDR50 Mhash / s
Grafikus kártyaNvidia GTX 10603 millió IDR500 Mhash / s
ASIC kártyaBányász Redfury350 ezer IDR2000 Mhash / s

2. lépés

Töltse le a nevű szoftvert "GUIMiner". A következő linken keresztül töltheti le:

Alkalmazások termelékenysége GUIMiner LETÖLTÉS

3. lépés

Regisztráljon a BitCoin pool webhelyén, ezek egyikére példa "SlushPool".

BitCoin Pool webhely:Regisztrálja a SlushPool szoftvert

4. lépés

Ha be van jelentkezve, kattintson a fülre "Munkások", majd kattintson a gombra "Új munkás". Adjon meg bármilyen szabad nevet, majd kattintson "Teremt".

5. lépés

Nyissa meg a szoftvert "GUIMiner" amelyet korábban kinyitott. Választáskor "Szerver", válassza ki "Egyéb". Ezután a lehetőségekről "Házigazda", Töltsd meg "sg.stratum.slushpool.com". Ezután a lehetőségekről "Kikötő", Töltsd meg "3333". Választáskor Felhasználónév, Töltsd meg "(SlushPool felhasználónév) (Pont) (Munkavállaló felhasználóneve)". Választáskor "Jelszó", töltse ki, ami ingyenes. Például az alábbi képet láthatja.

6. lépés

Választáskor "Eszköz", adja meg a használni kívánt hardvert. Választáskor "CPU-affinitás", tegyen pipát a legnagyobb számra, és a maradék üres marad. Ha minden kész, kattintson a gombra "Start Mining".

Bónusz: Mikor kapok BitCoin-t?

A bányászati ​​folyamat hosszú folyamat. A bányászati ​​blokk kitöltése napokig, hetekig tarthat. Mindez a BitCoin kiszámításának nehézségi szintjétől függ.

A fenti ingyenes Bitcoin bányászati ​​módszer valójában hardver és türelem kérdése. Ha maga az eset nem bonyolult, igaz? Sok szerencsét!

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a BitCoin-hoz kapcsolódó cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit is.

Transzparens: TechRadar

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found