a gyorsítótár törlésével megszabadul az adatoktól? Itt van 5 tény

A gyorsítótár tehát úgy működik, hogy felgyorsítsa az alkalmazás betöltését anélkül, hogy sokáig kellene várnia.

Mi a gyorsítótár? a gyorsítótár memória vagy Átmeneti tároló és célja felgyorsítja a hozzáférést a különféle alkalmazásokhoz amelyet gyakran használunk okostelefonokon.

Tehát a gyorsítótár felgyorsítja a dolgokat Betöltés alkalmazáson, anélkül, hogy sokáig kellene várni.

Az akarat mellett hogy az okostelefonos alkalmazások jól működjenek kiderül, hogy a gyorsítótárnak is rossz hatása van, és az egyik rossz dolog az, hogy anélkül, hogy tudnánk, a belső memória gyorsan megtelik.

Minél nagyobb az alkalmazás mérete, annál nagyobb gyorsítótárból leeresztett tároló. Tehát a legtöbb kérdés az, hogy a gyorsítótár törlése törli-e egy alkalmazás adatait? Azok számára, akik többet akarnak tudni, megtehetik lásd Jaka teljes áttekintését alább!

5 tény az okostelefonok gyorsítótárának törléséről

A jó dolog törli a gyorsítótárat

  • A gyorsítótár törlésével könnyebbé válik a HP. Az első természetesen az okostelefonunk könnyebbnek érzi magát. Ahogy Jaka fentebb kifejtette a gyorsítótár kiüríti a belső memóriát okostelefonok anélkül, hogy tudnánk, így azok eltávolításával megnő a memória kapacitásunk.

  • Eltávolítja a LAG-ot a HP-n. Természetesen ez meg fogja valósítani Indítsa újra az alkalmazást mint amikor először telepítette, tehát ha az alkalmazás gyakori hiba mint a forgalmi dugó vagy LEMARADÁS vissza fog térni visszaszerez.

  • A gyorsítótár törlése nem távolítja el az adatokat. Nem ritkán a felhasználók félnek a gyorsítótár törlésétől attól tartva, hogy az összes tárolt adatot is törlik és elveszik. Ha Ön egyike azoknak a felhasználóknak, akik tapasztalták, az ApkVenue elmondja, hogy valóban az a gyorsítótár csak szemét, így soha nem fog elveszíteni semmilyen adatot a gyorsítótár törlése után. Tehát nem kell aggódnia.

A Bad Thing törli a gyorsítótárat

  • Kicsit megnehezíti az alkalmazások betöltését. Gyorsítótár is kezdettől fogva visszatér és fog az alkalmazás betöltése hosszabb ideig tart. De ne aggódj, mert valójában ez a probléma fog felmerülni csak ideiglenes Nem baj, bár néha kissé idegesítő, mert a szokásosnál többet kell várni.

  • A gyorsítótár törlése után az akkumulátor lemerül. Lehet, hogy néhányan nem hisznek a problémában törölje a gyorsítótárat, amely szintén kapcsolódik az akkumulátorhoz. A gyorsítótár törlése után az akkumulátor gyorsan lemerül mert a rendszer a semmiből nyílik ami minden bizonnyal nagyobb erőt igényel nem pedig a tárolt memória újraindítása vagy elérése. Ezért az akkumulátor jobban lemerülni fog a gyorsítótár törlése után.

Ez néhány magyarázat tények az okostelefonok gyorsítótárának törléséről, amelyeket ismerni kell. Akár hiszed, akár nem, az egyértelmű, hogy valóság, annak ellenére, hogy ez nem igazán érinti okostelefonjainkat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found