11 tipp egy használt androidos okostelefon kiválasztásához és megvásárlásához

Az egyik módja annak, hogy olcsó okostelefonja alacsony áron legyen, egy használt okostelefon vásárlása. Az alábbi JalanTikus tippeket ad a minőségi használt Android okostelefonok vásárlásához.

Sokan inkább vásárolnak használt okostelefon mint új. Az ok kitalálható, az ár miatt sokkal olcsóbb.

Használt okostelefon vásárlása azonban olyan, mint mint macskát venni egy zsákban. Igen, nem tudjuk biztosan az okostelefon valódi állapotát második a. A test lehet sima, nem ismerjük a belsejét, igaz?

Annak érdekében, hogy ne sajnálja a helytelen vásárlást, itt az ApkVenue áttekinti a tippeket egy minőségi használt okostelefon vásárlásához. De biztos benne a választott okostelefon? Jaka azt is elmagyarázza, hogyan válassza ki a megfelelő okostelefont 2017-ben.

  • 10 tipp egy sima és minőségi használt iPhone vásárlásához, így nem csal meg!
  • 10 tipp a használt mobiltelefonok magas áron történő eladásához
  • Annak ellenére, hogy drága, itt van 8 oka annak, hogy az emberek az iPhone-t választják az Android helyett!

Tippek a használt okostelefon kiválasztásához és megvásárlásához

1. Meddig tartanak a specifikációk?

Mielőtt a témához térnénk, először megvitatjuk a megfelelő okostelefon kiválasztásának tippjeit 2017-ben. Az okostelefon specifikációinak színvonala évről évre növekszik. Természetesen olyan okostelefont szeretne, amely tartós és még sokáig megfelel az igényeinek.

2017-ben azt javaslom, hogy keressen egy minimális RAM-mal rendelkező Android okostelefont 3 GB, 2 GB RAM garantáltan kimerül. Belső tároló kell 32 GB, még ha 16 GB-os is, győződjön meg róla, hogy rendelkezik-e okostelefonnal rések microSD.

A képernyő mérete rajtad múlik, de a felbontás legalább 720p vagy 1.080p hogy kényelmesebb legyen. Chipset figyelembe kell venni azt is, hogy felső vagy középosztály, és nem túl régi iskola.

Egy másik fontos dolog a támogatás frissítés operációs rendszer, ha kereshet egy okostelefont, amelyre megígérik, hogy megkapja az Android 7.0 Nougat frissítést. Vagy legalábbis már fut Android 6.0 Marshamallow.

2. Vásároljon BNOB árukat

Van egy okostelefonos képed, igaz? Most az okostelefon vásárlásának tippjeihez megyünk második, vagyis keressen olyan elemeket, amelyek még állapotban vannak BNOB. Mi a BNOB? A BNOB jelentése Vadonatúj nyitott doboz vagy valami újat, de a dobozt lezárták. BNOB cikkekre kereshet apróhirdetéseken keresztül online Az FJB Kaskusban például keressen rá a "BNOB" kifejezésre, és válassza ki az okostelefon kategóriát.

Törölje a BNOB elemeket olcsóbb új dolgokhoz képest, de kicsit drágább árukhoz képest második. Amire figyelnie kell, győződjön meg arról, hogy az árucikk hivatalosan garantált-e. Keresse meg a BNOB elemeket olyan eladóktól, akik rossz dolgot vásároltak, majd adják el őket újra olcsóbb áron.

3. Vásároljon "Old Stock" termékeket

Tippek az okostelefon vásárlásához második ezután próbálja megfontolni az állapotban lévő áruk keresését "Régi készlet"Mi ez még? Valójában már tudod, hogyan, régi állomány angolból, ami régi állományt jelent. Az FJB Kaskusnál sok eladó kínál régi készleteket, általában ezeket nincs garancia és okostelefonos modellekhez zászlóshajó a régi típus, de az, ami korábban drága volt.

Mivel ez nem garantált, javasoljuk, hogy a használni kívánt tranzakciót használja COD rendszer. Tehát ellenőrizheti az állapotot és ellenőrizheti, hogy az okostelefon összes funkciója normális-e. A régi készletelemek ára egyértelmű sokkal olcsóbb az új árhoz képest, talán még megegyezik az árral második-övé.

4. Keressen olyan elemeket, amelyek még garantáltak

Nézz utána olyan termékek, amelyekre még mindig garancia vonatkozik, ha lehetséges, keressen egy olyan garanciát, amely még mindig régi, és csak néhány hónapig volt használva. Ha a megcélzott okostelefont valóban nehéz megtalálni, akkor is garantált, legalább keresse meg éppen lejárt a jótállási idő. Tehát nem okostelefonról van szó, amelyet 2-3 éve használnak.

5. Ésszerű árak

Kinek nem tetszik a megvásárolni kívánt okostelefon olcsó ára? Általában minden használt okostelefon megteszi van egy használt ár, amely a viszonyítási alap, de ha az ár messze van a referenciaártól, akkor tisztában kell lennie vele. Lehet, hogy az okostelefon KW más néven hamis vagy súlyosan sérült, tehát az ár az átlag alatt van.

6. Válasszon egy biztonságos tranzakciós rendszert

Létezés közös számla a vásárlás lehetővé teszi online biztonságosabb és kényelmesebb a területi korlátozások nélkül, így ügyfelekkel kereskedhet egész Indonéziában. Természetesen az áruválaszték számtalan és változatosabb.

De ha aggódik az elem állapota miatt, csak válassza ki a rendszert TŐKEHAL (Utánvétes fizetés). Időpontot egyeztethet, mindenképpen a kiválasztott hely biztonságos. Nem az út szélén, csak válasszon egy adott éttermet. Ha nincs tapasztalata, hívjon meg egy barátját, aki már ért hozzá, hogy segítsen az áruk ellenőrzésében.

7. Legyen "intelligens vevő"

Az ApkVenue hangsúlyozza, hogy azok számára, akik használt Android mobiltelefont akarnak vásárolni, legyél okos vevő. Általában az eladó, aki eladni szándékozik, írja le világosan a termékleírást. Tehát figyelmesen is el kell olvasnia. Kérjen olyan dolgokat, amelyeket nem magyaráztak el, ne kérjen olyan dolgokat, amelyek nem fontosak, vagy amelyeket az eladó elmagyarázott.

8. Ellenőrizze a fizikai állapotot

A megjelenés természetesen az első dolog, amit ellenőrizünk, ellenőrizzük az okostelefon testét simán néz ki és megfelel a leírásnak amelyet az eladó írt. Ha azt mondja, hogy sima, de kiderül, hogy vannak hólyagok, sőt hidegrázás, akkor ne fogadja el, ha szükséges, törölje.

9. Ellenőrizze a teljességet és az összes funkciót

Ezután ellenőrizze a teljességet, hogy megfelel-e az eladó információinak. Jelölje be az IMEI-t a mobiltelefonon és a dobozon, majd állítsa be. Ellenőrizze az eredeti kiegészítők teljességét is. A következő fizikai feltételeket ellenőriznie kell:

  • jelölje be Kezdőlap gomb, Bekapcsológomb és Hangerő gomb. Győződjön meg róla, hogy még puha és minden különös nélkül jól megy. Ennek oka, hogy ezek az alkatrészek köztudottan gyorsan károsodnak.
  • Biztosítsa a hitelességet fülhallgató, bár nem feltétlenül használja győződjön meg arról, hogy a fülhallgató még mindig eredeti és megfelelően tárolja, hogy tartsa az árat. Talán később megteszem frissítés magasabb verzióra.
  • Jelölje be töltő adapter és egy USB kábelt, győződjön meg róla, hogy működik-e és nem laza.
  • Jelölje be Jack hang és győződjön meg róla, hogy nem akadozik.
  • Teszt hangszóró és mikrofon, ellenőrizze, hogy kiadták-e a hangot normális és nem törött. Ha eltörik, víz vagy merülés érheti.

10. Ellenőrizze, hogy minden funkció működik-e

A fizikai állapot és a teljesség rendben van, itt van még fontosabb, nevezetesen az okostelefon összes funkciójának biztosítása fut, ahogy kell. Itt meg kell győződnie a dolgokról.

  • jelölje be a képernyő érzékenysége Összességében ellenőrizze, hogy az érintőképernyő összes funkciója működik-e. Fentről lefelé, jobbra balra a képernyő sarkaiig. Próbálja ki a forgásérzékelőt (gyorsulásmérő), jól megy.
  • Jelölje be környezeti fényérzékelő, Ez az érzékelő sötétíti a HP képernyőt, ha sötétben van, vagy ha éppen telefonál.
  • jelölje be összekapcsolhatóságlegyen szó mobilhálózatokról, WiFi-ről, Bluetooth-ról és GPS-ről. Csak csatlakoztassa a SIM-kártyát és a microSD-kártyát.
  • Jelölje be kamera, megpróbál bütykölni a fényképezőgéppel és fényképezni vaku vagy vaku nélkül, és nézze meg az eredményeket.

Ellenőrizze az alkalmazás használatát is, elolvashatja a következő cikket 5 kötelező alkalmazás azok számára, akik használt Android mobiltelefont akarnak vásárolni.

11. Gyári alaphelyzetbe állítás az elején

Nem csak előre fizetett pénz, gyári beállítások visszaállítása akkor is meg kell tenni, amikor az okostelefont beszerzi. Mivel az Android Lollipop OS rendelkezik egy úgynevezett funkcióval Gyári beállítások visszaállítása.

Védelem, ha valaki tenni akar gyári beállítások visszaállítása a beállítások menü helyett a Jelszó amelyet régi felhasználók hoztak létre. HaVisszaállítás kényszerű, az okostelefon nem fog működni mielőtt újra igazolják a tulajdonjogot a számlával Google korábban az okostelefonon használták.

Következtetés

Ez egy tipp a használt Android okostelefon vásárlásához minőségi és megfelelő. Remélhetőleg ezek a tippek hasznosak lehetnek azok számára, akik kétségbeesik az okostelefon cseréjét és óvatosak maradnak! Ha vannak kiegészítések, kérjük, rögzítse véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found