teljes útmutató cikkek írásához a jalantikus.com címen

Tudod, hogy JalanTikus fizet minden cikkért, amelyet a JalanTikus-on publikálsz? Gyerünk gyerünk! Annak érdekében, hogy fizetést kapjon a JalanTikusnál, figyeljen az alábbiakban arra, hogy hogyan lehet cikkeket írni a JalanTikusról!

Már tudod, hogy JalanTikus fizet minden publikált cikkért? Bizonyára érdekel, hogy fizetést kapjon a JalanTikus-on írt írás eredményeiért. A fizetésen kívül Ön is jól ismert, és írásai sok embert inspirálnak.

Azok számára, akik még mindig nem tudják, hogyan kell a JalanTikus cikkeket készíteni, azonnal elmagyarázom a lépéseket. Igen, győződjön meg róla, hogy regisztrált és Belépés a Jalan Patkányon! Így készíthet cikket a JalanTikusról.

  • 8 tipp arról, hogy cikkeit gyorsan elfogadja a JalanTikus csapat
  • 8 ok, amiért a cikk nem jelenhet meg a Patkány utcáján

Teljes útmutató cikkíráshoz a JalanTikus.com címen

1. Először írja meg azokat a cikkeket, amelyeket elkészít

Írhat cikkeket Microsoft Word-ben vagy közvetlenül az oldalon Író panel Utcai Patkány. Csak állítsa be kedved szerint. Ha Microsoft Word-ből akar írni, akkor meg kell másolás beillesztés cikkét az Író panel JalanTikusnak.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS

2. Készítse elő a cikkének megfelelő képeket

Ne feledje, hogy kétféle képet kell elkészítenie. Először meg kell keresni szalagcím kép cikkedhez ez a kép lesz BORÍTÓ a megjelent cikkeket. Valamiért JalanTikus megváltoztathatja a képet transzparens hogy a JalanTikus által készített képpel kereste. Méret a képekhez transzparens ez 810x352 pixel (kérjük, szerkessze a Photoshop vagy a szoftver megfelelő). Hogy a kép biztonságos legyen, készítse el transzparens ami a lehető legérdekesebb.

Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

Másodszor, meg kell találnia egy kiegészítő képet, amely megfelel a cikk anyagának. Például, ha okostelefonokról beszél, akkor egy olyan okostelefon képet kell keresnie, amely megfelel a cikkének. Képek, amelyeket megadhat MAXIMUM SIZE Width = 600 pixel. Maradhat, ha azt szeretné, hogy a cikkbe beírja a keresett képet feltölteni képet és betétet linkcikkéhez. További részletekért lásd az alábbi képet.

  • Az első lépés egy kép feltöltése.
  • A második lépés a kép feltöltése.
  • A harmadik lépés a kép feltöltése.
  • Az utolsó lépés a kép feltöltése.

3. Ismerje meg az Eszközök az író panel elérési útjában egeret

Az elkészített cikkektől függően többet is kihasználhat eszközök amely elérhető. Íme néhány eszközök amelyet használhat:

  • A link megadása

Eszköz ez azok számára működik, akik belépni akarnak link töltse le az alkalmazást, vagy link cikkében belső. Például amikor egy alkalmazás magyarázatát írja, és be akar lépni link töltse le, használhatja eszköz ez. A maradás módja link másolása töltse le az Ön által megvitatott alkalmazást, és paszta itt.

  • Félkövér, dőlt, fejléc

Eszköz Ez az írás rendbetételét szolgálja, és stílusot ad a cikkben szereplő betűknek is. Bátor félkövér betűkre, Dőlt betűk dőlt betűvel történő megírásához, és Cím hogy az Ön által készített cikkek feliratát hangsúlyozzuk. Ügyeljen arra, hogy okosan használja.

Ja, minél bölcsebben használja a Headinget, annál jobb cikkeket készít. Használja a H2 és a H3 elemeket a cikkekben, hogy cikkei csinosabbak és strukturáltabbak legyenek.

Miután elmondtam, hogyan kell cikkeket készíteni a JalanTikusról, készen állsz a JalanTikusra? Ha készen állunk, írjunk a JalanTikus-ra, hogy sok embert inspirálhasson, és pénzt is kapjon a sikeresen sugárzott írásaiért. Figyeljen arra is a JalanTikus oldalon megjelenő cikkek feltételei.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found