ki kell próbálni! Az 5 legjobb istenverő játék az Androidon, amelyek addiktívak lehetnek

Szereted a görög, egyiptomi, római vagy kínai isten témájú játékokat? Itt jön a legjobb istenek közötti harci játék az Androidon, amelyet ki kell próbálni.

Sok mindent megtehet a szabadidejének kitöltése érdekében, amelyek közül az egyik a játék. Jelenleg több ezer játék található különböző műfajokból, amelyeket ingyen letölthet és lejátszhat.

A sok létrehozott játék közül itt az ApkVenue megosztja a legegyedibb Android játékot, amelynek témája az istenek közötti harc. Melyek az isten harci játékai, amelyeket Androidon lehet játszani? A következő az áttekintés.

  • Ez a kedvenc Android-játék a Youtuber Gaming számára Indonéziában
  • 15 legjobb indonéz gyermeki Android-játék 2017-ben

Istenek harci játék Androidon

1. A düh istene

Az első az A düh istene. Ezt a Szerepjáték műfaji játékot készítette Játékokat játszani. Ez a játék 3 kínai királyság, Guan Yu, Lu Bu és Zhao Yun legerősebb tábornokairól mesél. Valamint néhány hatalmas hős, mint például Sun Wu Kong, Tong Samchong és Nazha.

A játék célja, hogy békét teremtsen a pokolban, égben és földön élő istenek között. Különböző készségek használhatók az elveszett isten legyőzésére.

Töltse le a játékot itt: Dewa Ngamuk - Crazy Gods

RPG Maingames Games LETÖLTÉS

2. Róma istenei

A következő ott van Róma istenei. Ezt az akció műfajt, az Isten harci játékát készítette Gameloft. A magas grafikájú játékok számos római isten karaktert kínálnak, amelyeket játszhatsz, például Zeuszt, Hádest, Vulkánt, Atlasot, Medusát, Spartacust és még sok mást.

Töltse le a játékot innen: Róma istenei

Gameloft kalandjátékok LETÖLTÉS

3. Olümposz istenei

A következő ott van Olümposz istenei. Ezt a stratégiai műfajú játékot a Aegis Interactive, LLC. Itt irányíthatsz egy legendás görög istent, hogy valós időben használhasd őket. A klánok összecsapásához hasonlóan neked is erős bázist kell létrehoznod, hogy az ellenség nehezen tudjon behatolni rajta.

Töltse le a játékot innen: Gods of Olympus

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Olympus Rising

A következő ott van Olympus Rising. Ezt az istenharc stratégiai műfajú játékát az Androidon az flaregames. Itt nemcsak az isteneket irányíthatja, hanem szörnyeket is toborozhat, hogy megtámadja és megvédje városát.

Töltse le a játékot itt: Olympus Rising

5. Gods Of Egypt játék

Utolsó az Gods Of Egypt játék. A film sikerével a Lionsgate Action Adventure témájú játékot készített az egyiptomi istencsata témájával. Itt fog bekapcsolódni az istenek közötti háborúba. Erősítse magát különféle gyakorlatokkal, hogy könnyedén legyőzze az ellenséget.

Töltse le a játékot innen: Gods Of Egypt Game

Ezek néhány jó Android-játék, amelynek témája a görög, az egyiptomi, a római és a kínai istenek közötti harc. Ha más isteni Android-játékokkal kapcsolatos ajánlásaid vannak, ne felejtsd el megosztani a megjegyzés oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Play Station vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found