A kék madár alkalmazás 6 előnye a go-jekhez és az uberhez képest

Hagyományos taxiszolgáltatásként a Blue Bird nem akarja, hogy az UBER és a GO-JEK lemaradjanak róla. Ja igen, tudod, hogy a Blue Bird alkalmazás sokkal menőbbnek bizonyul-e, mint az UBER és a GO-JEK?

Lépés UBER amely egy szolgáltatást mutat be lovaglás megosztása Indonéziában vált a közlekedési szolgáltatások jelenlétének kiváltójává online Egyéb. Kezdete GO-JEK aki előterjesztette tagline "A nemzet gyermekeinek munkája", szállítási szolgáltatások online szintén gyorsan növekszik. Még lassan kezdi megváltoztatni a hagyományos Taxi szerepét.

Ne akarj továbbra is kimaradni, Kék madár amely 44 éve Taxis szolgáltató Indonéziában, kezdi javítani alkalmazását. Még fejlettebb, mint a GO-JEK és az UBER.

  • Gyors módszerek a kék madár taxihoz Android-on keresztül
  • A Grab, a GO-CAR és az Uber mellett a Taxies hivatalosan is online taxi szolgáltatás
  • Salip AHOK, az Uber megoldásokat mutat be a forgalmi torlódások leküzdésére Jakartában!

A Blue Bird alkalmazás előnyei

El kell ismerni, bár már régóta van Taxi foglalási alkalmazás, a régi Kék Madár alkalmazás sokkal kevésbé szigorú, mint a GO-JEK vagy az UBER. De, alkalmazás Kék madaram ami most frissült, sokkal menőbb, mint az Uber és a GO-JEK. És az új My Blue Bird alkalmazás használható Jakarta, Bandung, Semarang, Surabaya, Bali és Medan.

Böngészőalkalmazások Blue Bird Group hivatalos információs rendszer Dep. LETÖLTÉS

1. Kétlépcsős azonosítás

Amikor először regisztrál a My Blue Bird alkalmazáson, meg kell adnia a használni kívánt nevet, mobilszámot, e-mail címet és jelszót. Ezt követően ellenőriznie kell telefonszámát és e-mail címét.

A telefonszámokat minden bizonnyal a fogyasztók és a fogyasztók közötti kommunikáció megkönnyítésére használják sofőr. Eközben az e-mail címet az utazás részleteinek elküldésére fogjuk használni. Hűvös, igaz?

2. Álarcos szám

Álarcos szám a My Blue Bird alkalmazás egyik egyedülálló tulajdonsága, amely hűvösebbé teszi, mint az UBER vagy a GO-JEK. Ez a funkció megakadályozza, hogy telefonszáma megjelenjen sofőr amikor felhívja őket, és a szám sofőr szintén nem jelenik meg benned.

3. Könnyebb figyelemmel kísérni az illesztőprogram helyét

Az egyik fő panasz a régi Kék Madár alkalmazással kapcsolatban a helyszín volt sofőr amelyet nem lehet ellenőrizni valós idő. Ennek eredményeként azt kell gondolnia, hogy csak néhány taxi van, annak ellenére, hogy valóban sok flotta van körülötted.

Az új My Blue Bird alkalmazásban láthatja a körülötted lévő vezetők helyét és számát valós idő könnyen. Még a becsült taxi érkezése is megjelenik. Igen, megrendeléskor üzenetet is beírhat a sofőrnek.

4. Rendelhet taxit holnapra

A szolgáltatással ellentétben lovaglás megosztása Az UBER és a GO-JEK, akik csak pillanatnyilag tudnak rendelni, a Blue Bird Taxi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy járművet rendeljen a következő napra. Az új My Blue Bird alkalmazással taxit rendelhet a holnap szükségleteihez, vagy a következő néhány órában. Nincs több késésben, mert nem tudsz taxival későn eljutni a repülőtérre, vagy amikor akarsz találkozó.

5. Választhat taxitípust

Az UBER számos szolgáltatást nyújt UBER X és UBER Fekete, de mi mint felhasználók nem választhatjuk meg, hogy milyen autót használjunk. Ugyanígy a GO-JEK esetében a GO-CAR szolgáltatáson keresztül sincs lehetőség autó választására. Most a My Blue Bird alkalmazásban kiválaszthatjuk, hogy milyen típusú taxik megfelelnek az igényeinknek, legyen szó a Blue Birdről, a Blue Bird Van-ról a további igények kielégítésére, vagy az Silver Bird és Silver Bird Van-ról.

6. Easy Ride

Gyakran sokáig várjon, amikor megrendeli az UBER-t vagy a GO-CAR-ot? Ha a My Blue Bird alkalmazást használja, később megállíthatja a taxit az út szélén, csak ezután aktiválja az alkalmazás szolgáltatást a szolgáltatás használatával Easy Ride. A trükk az, hogy ellenőrizze a kettőt hajtás és az utasok az alkalmazáson keresztül. Tehát előbb felmehet, majd csatlakozhat az alkalmazáshoz. Tényleg különbözik az UBER-től és a GO-CAR-tól, amelyeket először az alkalmazáson keresztül kell megrendelni, nem igaz?

Sajnos az Easy Ride szolgáltatás még nem érhető el a jelenlegi verzióban. A jövőben ez a szolgáltatás a módszerrel egy időben aktiválódik készpénz nélküli a fizetéshez.

Mennyire jó a Taxi alkalmazás szolgáltatás, amelyet a legújabb My Blue Bird kínál? Szóval, aki azt mondja, hogy a hagyományos taxi nem online?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found