3 módszer ingyenes Steam játékok megszerzéséhez fizetés nélkül

Ezúttal az ApkVenue elmagyarázza, hogyan lehet ingyenesen megszerezni a Steam játékokat.

Az igazi játékosoknak ismerniük kell Steam játékokkal jobb? Általában el tudja játszani hajlandónak kell lennie a zsebébe nyúlni. De vannak olyan Steam játékok is, amelyeket beszerezhet ingyenes.

Mikor kaphatunk ingyen Steam játékokat? Valójában ez nem lehetetlen, de a legtöbben nem tudni csak hogy. Nos, ezúttal az ApkVenue elmagyarázza, hogyan lehet ingyenesen megszerezni a Steam játékokat. Meg kell jegyezni, hogy ez a trükk legális és nem kártolt. Szóval te nem kell aggódni a számládkitiltva vagy valami ilyesmi. Ha igen, akkor csak kövessük a lépéseket.

  • Ez a 4 mobil legendás hős egyszerre két szerepet játszhat! Használnia kell, ha nyerni akar
  • 5 hiba, amelyek a Hero Assassin mobil legendákban történő használatakor keletkeztek
  • 5 legszörnyűbb mágus és tartályduett a mobil legendákban

3 módja annak, hogy fizetés nélkül INGYENES Steam játékokat szerezz

1. Kell egy Steam fiók

Neked muszáj Steam-fiókkal rendelkezik. Ez a legfontosabb lépés, ha nincs meg, akkor nem tudjuk regisztrálni. Egyéb kötelező követelmények: 100 USD értékű számlával kell rendelkezned. Vagyis rendelkeznie kell néhány játékkal, amelyek összege + 100 USD. De van egy trükk ehhez.

Ön nincs szükség játékokat vásároljon 1 millió IDR-ig, de csak addig kell várni nyári kiárusítás vagy rendezvény akció egy másik. Magának Jakának, abban az időben vásárolja meg a szelepcsomagot (250 ezer IDR esetén), amely 20+ Valve játékot tartalmaz. Mert ez Jaka számlája érdemes + 100 USD.

2. Iratkozzon fel a SteamGifts szolgáltatásra

Oké, ide a fő lépés. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál a címen SteamGifts.com webhely. Nem kell aggódnia, ez a weboldal 100% -ban biztonságos és legális. Az ApkVenue maga próbálta ki, ezért ne habozzon.

A regisztráció lépései a következők:

  • Kattintson a jobb felső sarokban található „Bejelentkezés a Gőz segítségével” elemre.

  • Kattintson a gombra "Bejelentkezés". Ebben a folyamatban Steamgifts ellenőrizni fogja hogy a Steam-fiókod megfelel-e a követelményeknek vagy sem. Ha elkészült, a Steam-fiókod a tiéd már csatlakoztatva Steamgiftekkel.

3. Vegyen részt az ajándékozásban

A Steamgifts címlapján láthatja, hogy az emberek mit csinálnak ajándék. Ingyenes játékokat kaphat részt vegyenek az ajándékokban hogy minden nap ingyenes játékokat szerezzünk.

Ez az hogyan lehet ingyen megszerezni a Steam játékokat. Szóval, hogyan? Hát nem csodálatos? Ezzel a trükkel rengeteg ingyenes Steam játékot kaphat minden nap. Nagyon alkalmas hogy kísérje szabadidejét.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found