bosszantotta a YouTuber viselkedését? így lehet blokkolni a csatornát!

Érezte valaha is, hogy bosszantotta a YouTube-felhasználók viselkedését? A legtöbben bizonyára nagyon bosszankodnak a Young Lex és Awkarin miatt, mert a YouTube-on való viselkedésük nem alkalmas Indonézia keleti kultúrájára.

Ebben a digitális korszakban ki nem ismeri a YouTube-ot? Valójában gyakran halljuk a fülünkben a YouTuber kifejezést. Ettől a témától eltérve az ApkVenue a legjobb megoldást akarja nyújtani a YouTube szerelmeseinek.

Érezte valaha is, hogy bosszantotta a YouTube-felhasználók viselkedését? A legtöbben biztosan nagyon bosszantanak Fiatal Lex és Awkarin mert viselkedésük a YouTube-on nem alkalmas a keleti kultúrára Indonéziában. Ezért ez a módja annakblokkolja a csatornát ők!

  • 7 legellentmondásosabb Instagram-fiók Indonéziában
  • 10 sok országból betiltott szadista és ellentmondásos film
  • 7 esetben a szociális média ellentmondásos állapota miatt kirúgták az embereket

Ideges a YouTuberek viselkedésétől? Így blokkolhatod a csatornát!

Nak nekblokkolja a csatornát YouTube, először meg kell tenned néhány lépést brader. Kérjük, olvassa el az alábbi lépéseket.

A YouTube-csatorna letiltásának lépései a Chrome PC-n!

  • Keresés csatorna YouTube vagy YouTube-felhasználók, akik szeretnek kommentálni takarmány a videód. Ezután válasszon Ról ről és kattintson a zászló opcióra.
  • Innen már csak kattintania kell Felhasználó letiltása.
  • Amikor megjelenik Felugrik, te választasz Beküldés. Kész.

A YouTube-csatorna blokkolásának lépései Androidon és iPhone-on!

  • Nyissa meg a YouTube alkalmazást Androidon vagy iPhone-on, és keresse meg, kit szeretne Blokk.

Fotó forrása: Fotó: Beebom

  • Ha elkészült, a jobb felső sarokban válassza ki a három pont opciót, és válassza ki Felhasználó letiltása, és válassza újra Blokk.

Fotó forrása: Fotó: Beebom

Út blokkolja a csatornát Könnyű YouTube, igaz? Ne felejtsd el, olvasd el a YouTube-ról szóló cikkeket és más érdekes cikkeket Jofinno Herian-tól. Ossza meg Ön szerint!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found