Hogyan lehet fényképeket átvinni iPhone-ról Androidra és fordítva?

Zavart abban, hogyan lehet fényképeket átvinni iPhone-ról Androidra és fordítva? Nyugodjon meg, az ApkVenue 4 módszerrel rendelkezik a fényképek könnyű átvitelére,

Zavart abban, hogyan lehet fényképeket átvinni iPhone-ról Androidra és fordítva? A Relax Jakának négyféle módon lehet könnyedén átvinni a fényképeket, akár iPhone-ról Androidra, akár Androidról iPhone-ra.

Igen, az iPhone rendelkezik Bluetooth funkcióval. Az iPhone-on található Bluetooth azonban nem képes fényképeket átvinni Androidra.

De már nem kell összetévesztenie, a következő 4 módszer kiválasztásával könnyedén átviheti a fényképeket vagy képeket iPhone-ról Androidra vagy fordítva. Figyeljetek.

  • Annak ellenére, hogy drága, itt van 8 oka annak, hogy az emberek az iPhone-t választják az Android helyett!
  • 5 ok, amiért az iPhone még mindig SOKKAL jobb, mint az Android
  • Ön Android-felhasználó? Készüljön fel arra, hogy az iPhone-felhasználók megsértik!

Hogyan lehet fényképeket átvinni iPhone-ról Androidra és fordítva?

1. Hogyan küldhetünk fájlokat Androidról iPhone-ra a SHAREit segítségével

Ne keverje magát attól, hogy miként lehet fényképeket átvinni iPhone-ról Androidra és fordítva, mert használhat egy alkalmazást Oszd meg.

Ez a fájlátviteli alkalmazás a WiFi Direct technológiát használja, így nincs szükség internetkapcsolatra és adatkábelre a fényképek küldéséhez.

Apps Produktivitás SHAREit Technologies Co.Ltd LETÖLTÉS

2. Csak a WhatsApp alkalmazást használja

A WhatsApp legújabb verziójában szinte bármilyen fájltípust küldhet, beleértve a képátvitelt is.

Várjon egy percet, nem az, hogy a WhatsApp képes volt az elsőtől képeket küldeni? Ez igaz, de rontja a képminőséget.

Most nagy felbontású képeket küldhet a WhatsApp-ra a képminőség romlása nélkül. Ezt azonban csatolt dokumentumokon keresztül kell elküldenie. A módszert a következő cikkben olvashatja el.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Használja a Google Fotókat is lehet

A Google a közelmúltban finomítja a funkciókat Biztonsági mentés és szinkronizálás. Ahol lehetővé teszi az Androidon vagy iPhone-on található összes fénykép automatikus mentését a Google Fotók szolgáltatásba.

Tényleg azok számára, akik két okostelefont használnak, mind Androidot, mind iOS-t. Tehát könnyedén áthelyezheti a fényképeket egy helyre, mégpedig a Google Fotókra.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Természetesen használja az iTunes alkalmazást

A fényképek átvitele iPhone-ról Androidra vagy fordítva az iTunes használatával nem annyira praktikus, mint a fenti módszer. Alternatív megoldás lehet azonban, ha a fenti módszer nem hajtható végre.

Igen, fényképeket átvihet az iTunes segítségével a számítógépén keresztül. Ez egyszerű, csak csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez és másolás beillesztés.

Most már nem kell megzavarodnia, hogyan kell fényképeket átvinni iPhone-ról Androidra vagy Androidról iPhone-ra. Van praktikusabb módja? Ossza meg véleményét a megjegyzések rovatban.

Olvassa el a cikkeket is iPhone vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found