hogyan lehet átméretezni a fényképeket mobiltelefonokon és laptopokon, ingyenes méretben!

Szüksége van egy fényképes igazolványra a CPNS vagy az adminisztráció regisztrálásához? Az ApkVenue itt áttekinti, hogyan lehet egyszerűen átméretezni a fényképeket, legyen az 100kb, 4x6 méretű és mások.

A fotó méretének megváltoztatása egyáltalán nem bonyolult, tudod. Valójában megteheti online módon, laptopon lévő fotószerkesztő szoftver nélkül, és használhatja az alkalmazásokat egy mobiltelefonon.

Lehet, hogy néhányan még mindig zavarban vannak, amikor különféle célokból szeretnénk megváltoztatni vagy csökkenteni a fénykép méretét.

Ennek oka, hogy a fotóméret nagyon fontos, ha fényképeket nyomtat, fényképeket küld vagy akár előre meghatározott méretű webhelyre tölt fel fotókat.

Mi a megoldás? Az ApkVenue itt áttekinti, hogyan lehet a teljes és legegyszerűbb módon módosítani a fotók méretét online, mobiltelefonokon és még sok máson. Nem kell aggódnia, hogy mindent le kell töltenie és meg kell tanulnia az Adobe Photoshop alkalmazásból.

A mai legújabb mobiltelefonok kifinomultságával felvértezve a rögzített fényképek természetesen élesebbek és meglehetősen nagy méretűek lesznek.

Az alábbi lépések végrehajtásával azonban segítség nélkül megváltoztathatja a fényképet szoftver Photoshop. Itt a teljes módszer!

1. Hogyan lehet megváltoztatni a fénykép méretét a laptopon

  1. Töltse le és telepítse a Image Resizer alkalmazást.
Alkalmazások tisztítása és módosítása BriceLambson LETÖLTÉS
  1. Válassza ki az átméretezni kívánt fényképeket. Először biztonsági másolatot is készíthet a fotókról, arra az esetre, ha a folyamat kudarcot vallana, vagy rosszul sikerülne, aminek eredményeként a fénykép elkészül korrupt.
  1. Jelölje ki az átméretezni kívánt fényképet, majd kattintson a jobb gombbal, és válasszon egy lehetőséget Képek átméretezése.
  1. Határozza meg a kívánt képminőséget. Az ApkVenue itt egy opció választását javasolja Nagy (elfér 1920 x 1080 képponton belül).
  1. Ezt követően ne felejtse el aktiválni az opciót Az eredeti képek átméretezése (ne hozzon létre másolatokat) és Figyelmen kívül hagyja a képek tájolását. Egy kattintással fejezze be Átméretezés.
  1. Az Image Resizer úgy dolgozza fel a fényképet, hogy átméretezzék. Ha elkészült, csak ellenőriznie kell, hogy a folyamat sikeres-e vagy sem.

2. A fotóméret 4x6-ra váltása

Ezenkívül van egy módja annak, hogy a fénykép méretét 4x6-ra változtassuk, amelyet általában a hivatalos dokumentumok kiegészítésére használunk. Itt van, hogyan.

  1. Töltse le és telepítse az alkalmazást Image Resizer az alábbi linken.
Alkalmazások tisztítása és módosítása BriceLambson LETÖLTÉS
  1. Válasszon egy útlevelet, amelyet megváltoztatott háttérezeket a módszereket követve: Hogyan változtassuk meg a piros / kék fotó hátterét. Ezután kattintson a jobb gombbal, és válassza ki Átméretezze a képeket.
  1. válassza Egyedi és átalakítsuk egységekké Centiméter. Itt csak meg kell adnia a hossz x szélesség = 4 x 6. Ha rákattintott Átméretezés, a fénykép mérete automatikusan átméretezésre kerül 4 x 6 méretre.

3. Hogyan lehet megváltoztatni a fénykép méretét 100 KB-ra

Kisebb fotóméretre van szüksége? Az alábbiakban megnézheti, hogyan lehet egy fényképet 100KB-ra konvertálni. Általában a kis méretű fényképek válnak a szabványossá bizonyos webhelyek fotóinak feltöltéséhez.

  1. Ha fotókat konvertál 100KB-ra, kihasználhatja az előnyöket online eszközök mint IMGOnline.com.ua amelyhez itt hozzáférhet.

  2. A webhely orosz nyelven lesz elérhető, ezért először le kell fordítania a Google Fordító segítségével. Akkor válassza fülreÁtméretezés hogy elkezdje átméretezni.

  1. Akkor maradsz feltölteni Az átméretezni kívánt képek egy gombnyomással BMP, GIF, JPEG, PNG és TIFF formátumból indulnak. Válassz fájlt.
  1. Válassz egy lehetőséget Tömörítse a jpg fájlt ide: legyen 100 kilobájt egységekben, vagy más mérésekkel. Ha csak kattintott rendben és várja meg a folyamatot.
  1. A folyamat befejeződött, és marad Letöltés az átméretezett fényképet egy kattintással Feldolgozott képek letöltése.
  • Bónusz: Ezen online eszközök használatán kívül vannak olyan módszerek is, amelyekkel a fényképeket 100 KB-ra konvertálhatja, ha elolvassa a következő cikkeket: Könnyű módszerek gyűjteménye a fotóméret 100 KB-ig történő csökkentésére.

4. A fotóméret módosítása a HP-n

Azok számára, akik kívül vannak a házon és gyorsan át kell méretezniük a fényképeket, alternatívaként használhatunk egy fényképszerkesztő alkalmazást a mobiltelefonunkon.

Nos, az egyik alkalmazás a fényképek átméretezéséhez egy mobiltelefonon, amelyet az ApkVenue ajánl, a TinyPhoto: Konvertálás (JPEG, PNG), Körbevágás, Átméretezés. Az alábbi TinyPhoto alkalmazással megtudhatja, hogyan módosíthatja a fénykép méretét egy mobiltelefonon.

  1. Töltse le a TinyPhoto-t a Google Play Áruházból.
  2. Nyissa meg a TinyPhoto alkalmazást, majd válassza ki Képtár.
  3. Válassza ki az átméretezni kívánt fényképet.
  4. nyomja meg Átméretezés, akkor szabadon kiválaszthatja a megadott fotó méreteit, vagy manuálisan módosíthatja az opciók segítségével Egyedi.
  5. Kiválaszthatja a rendelkezésre álló fotó méretét, vagy kikapcsolásával manuálisan is módosíthatja Képarány és válaszd Egyéni szélesség és hosszúság.

Tehát ez egy egyszerű módja a fényképek átméretezésének az Adobe Photoshop nélkül különféle célokra, a fényképek készítésétől az online fájlok küldéséig.

Még mindig összetévesztik az ApkVenue fenti oktatóanyagával? Tehát ne habozzon, kérje az alábbi megjegyzések oszlopban a teljes megoldást. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Michelle Cornelia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found