egy egyszerű módja a fekete-fehér fotók ilyen színesnek

a technológia megjelenésével az ilyen dolgok nem csak megölnek. Megteheti, hogyan lehet fekete-fehér fotókat ennyire színesíteni

Régen biztosan szeretett volna fényképet készíteni effektekkel fekete és fehér. Igen, mert a fekete-fehér mód a fotóit még ravaszabbá teszi. Aztán, ha van egy olyan pillanat, amely jó, de nem felel meg a fekete-fehérnek, miközben már készített ilyen hatású képet, mit csinál?

Nyugodtan, a technológia megjelenésével az ilyen dolgok nem csak megölnek. Megteheti, hogyan készítsen színes fekete-fehér fotókat, nehéz elképzelni? Csak az alábbi egyszerű lépéseket látja.

  • Hogyan készítsünk dupla expozíciós fotókat Androidon
  • Hogyan készítsünk egy fotót a levegőben lebegve Photoshop segítség nélkül
  • Hogyan készítsünk Coldplay videoklipeket fel és fel fotók egy Android okostelefonon

Így készíthet színes és fekete-fehér fotókat

Talán azt gondolja, hogy ez a módszer a Photoshop módszert használja. Ha így gondolod, akkor nyilvánvaló, hogy vagy NAGYON ROSSZ! Az ApkVenue által megadott lépések nem használatosak szoftver szerkessze a híres fotót. Azután? Nézz csak alább.

A fekete-fehér fotók színesé válásának lépései

  • Nyissa meg a webhelyet Színezd ki.
  • Ha igen, feltöltheti fényképét az oszlopba Fénykép feltöltése.
  • Ha nem akarja feltölteni a fényképét, akkor elkészítheti URL link a fotóforrásodból és paszta a megadott oszlopban kattintson a gombra Színezd ki.
  • Ezt követően alul színesen látható fekete-fehér képszerkesztések láthatók.

Nos, így lehet színes és fekete-fehér fotókat készíteni. Könnyű, igaz? Még Jaka is megvitatta a színes fotók fekete-fehér elkészítését. Ossza meg a véleményed igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found