garantált gyorshajtás! hogyan lehet megkerülni a szervert és felgyorsítani az internetet a kávézóban

Azoknál a barátoknál, akik internetkávézókban férnek hozzá az internethez, gyakran úgy érzik, hogy az internet sebessége lassú. Ennek oka, hogy a sebességet a szerver korlátozza. Szeretné tudni, hogyan lehet megkerülni a szervereket és felgyorsítani az internetet egy internetes kávézóban? Gyere, nézd meg!

Az internet ma vitathatatlanul alapvető szükséglet. Szinte minden nap azt gondolom, hogy a barátok hozzáférnek az internethez. Maga az internet-hozzáférés wifi hotspotokon, GSM szolgáltatókon, internetes kávézókon és másokon keresztül érhető el.

Azoknál a barátoknál, akik internetkávézókban férnek hozzá az internethez, gyakran úgy érzik, hogy az internet sebessége lassú. A sebességet ugyanis a szerver korlátozza. Szeretné tudni, hogyan lehet megkerülni a szervereket és felgyorsítani az internetet egy internetes kávézóban? Gyere, nézd meg!

  • Hogyan lehet hozzáférni a letiltott internethez a Google segítségével
  • 5 A mindennapi internethasználat negatív hatásai
  • Tényleg Veszély! 5 ok, amiért soha ne használjon ingyenes internetes trükköket

Hogyan lehet megkerülni a szervereket és felgyorsítani az internetet az internetes kávézókban

Fotóforrás: Kép: Blog

Az ApkVenue a Mozilla Firefox böngésző pipeline és proxy szolgáltatásainak használatával mondja el. Minden további nélkül itt vannak a lépések ...

Lépések a Sever megkerülésére és az internet felgyorsítására az internetes kávézókban

1. lépés

Először töltse le és telepítse a "Mozilla Firefox" böngészőt és a "Proxy Switcher" bővítményt, amelyet a következő linken tölthet le.

Letöltés:A Mozilla Firefox legújabb verziója

Letöltés:A Proxy Switcher bővítmény legújabb verziója

A Mozilla Organization Browser Apps LETÖLTÉS

2. lépés

Ha mindent telepített, nyisson meg egy böngészőt "Mozilla Firefox". Folytassa a gépeléssel "about: config", majd kattintson a gombra - Elfogadom a kockázatot!.

3. lépés

Ha igen, keressen négy karakterláncot, és adja meg nekik az értékeket a következő lista szerint.

  • hálózat.http.pipelining >> Igaz
  • network.http.pipelining.maxrequest64 >>> Igaz
  • hálózat.http.proxy.pipelining >>> Igaz
  • network.proxy.share.proxy.setting >>> Hamis

4. lépés

Kattintson a jobb gombbal bárhová a fehér területen, kattintson a gombra "Egész szám" majd kattintson "Új". Adjon meg egy karakterlánc nevet "nglayout.initialpaint.delay", töltse ki az értéket "Nulla".

5. lépés

Végül menjen a böngésző jobb felső sarkába, ott lesz egy logó, mint egy monitor. Kattintson a gombra "Logo Monitor", majd kattintson a gombra "Automatikus". Kész, így már van egy speciális útvonala, hogy ne legyenek kötve a kávézószerver korlátozásaihoz.

A módszer meglehetősen bonyolult, de nem tart sokáig. Ha megnézzük a kapott eredményeket, az ApkVenue arányosnak érzi magát. Sok szerencsét!

Oszd meg véleményedet is, és feltétlenül olvassa el az internethez kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Shutterstock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found