hogyan készítsünk igtv + hogyan töltsünk fel igtv-t az Instagram hírcsatornára

Zavarban van az IGTV elkészítésével és a közzétételével kapcsolatban? Nagyon helyes, az ApkVenue ebben a cikkben meg akarja osztani az IGTV feltöltését és elkészítését.

A videó az egyik legnépszerűbb információterjesztő média napjainkban. 2021-re a kutatók azt jósolják, hogy az internetes kvóta 50% -át videók megtekintésére fordítják.

A növekvő videotendenciák közepette az Instagram megpróbálja megtalálni a saját vagyonát a videó területén az IGTV létrehozásával.

Az Instagram és a Facebook tulajdonában lévő jelenlegi erőforrásokkal az IGTV gyorsan növekszik, és az előrejelzések szerint potenciálisan növekedni fog, mint a YouTube.

Mi az IGTV

Mielőtt megvitatnánk a konkrétabb területeket, például az IGTV elkészítésének módját, jó, ha először megérted, mi az IGTV.

Az IGTV az platform videók feltöltésére és streamingjére amely integrálva van az Instagrammal. Ez a speciális platform lehetővé teszi a felhasználóinak, hogyfeltölteni hosszabb időtartamú videók.

Az IGTV segítségével az Instagram felhasználói többet tehetnek szabadfeltölteni miközben hosszú időtartamú videókat néz kedvenc közösségi médiájukon.

Más szavakkal, amikor megtudhatja, hogyan készítse el az IGTV-t az Instagram-on, akkor kihasználhatja ezt a funkciót, hogy még tovább létezzen, ha hosszabb időtartamú videókat oszt meg.

Miért kell tudnia, hogyan készítse el az IGTV-t?

Mivel manapság ennyi videófeltöltő és -streaming platform található az interneten, miért kell tudnunk, hogyan készítsünk IGTV-videókat az Instagram-on?

Bár a videók feltöltésére és streamingjére szolgáló médiumok száma nagy, mindegyik médiumnak megvannak a maga jellemzői és előnyei, valamint az IGTV.

Az IGTV tárgyalásakor gyakran hallani hasonló negatív felfogásokat, és Jaka néhány alábbi pontja lehet a válasz.

1. Rendkívüli fejlődési potenciállal rendelkezik

A Facebook, mint támogató vállalat támogatásával az IGTV óriási lehetőségeket rejt magában, hogy mindig fejlődjön és jobbá váljon.

2. Integrálva a legnagyobb közösségi médiával

Az IGTV jelenleg integrálva van az egyik közösségi médiával, rendkívüli számú felhasználóval. A feltöltött videók megtekintésére nagyon nagy a lehetőség

3. Még mindig új, és ezen a területen még mindig kevés a versenyző

Az IGTV továbbra is új médiának minősül, és még mindig vannak olyan befolyásolók, akik megpróbálják kihasználni. Ez azt jelenti, hogy nyitottabb lehetőségei vannak versenyezni ebben az egyetlen médiában.

4. Könnyen használható

Az IGTV elkészítése és az IGTV feltöltése viszonylag egyszerű. Sőt, az IGTV-t valóban médiaplatformként népszerűsítik, minimális szerkesztéssel, mindenki számára használható.

5. Az online videót nézők növekvő trendje

A videókhoz való hozzáférés tendenciája jelenleg még növekvőnek minősül, és az előrejelzések szerint ez a következő években is így lesz. Az IGTV nagy potenciállal rendelkezik a nézésre.

Hogyan készítsünk IGTV-t

Világos, hogy miért kell tudni az IGTV elkészítését az Instagram-on? Itt az ideje, hogy ezúttal megvitassuk az ApkVenue cikkének lényegét.

IGTV okostelefonon keresztül készíthető hogy iPhone-t vagy Android-ot használ, és PC-n vagy számítógépen is elkészíthető.

Ezúttal az ApkVenue tárgyalja az IGTV elkészítését az összes rendelkezésre álló adathordozón keresztül, ezért csak ki kell választania, hogy melyik eszközt szeretné használni az IGTV elkészítéséhez.

Hogyan készítsünk IGTV-t iPhone-on és Android-on

Az okostelefon-felhasználók létrehozhatnak IGTV csatornát az Instagram alkalmazáson keresztül, vagy a speciális IGTV alkalmazáson keresztül is.

Mindkét alkalmazás használható az IGTV elérésére az aktuális verzióhoz. Hogyan készítsem az IGTV Instagram-t, amely most megváltozott.

Kezdetben Instagram-felhasználó létre kell hoznia egy speciális csatornát az IGTV videók feltöltése előtt, de most az IGTV integrálva van az Instagram fiókkal.

Automatikusan most mindenkinek megvan csatorna IGTV ugyanazzal a névvel, mint az Instagram-fiókjuk. A frissítés célja, hogy megkönnyítse az emberek számára az IGTV elérését.

Hogyan készítsünk IGTV-t PC-n

Azok számára, akik munkahelyi számítógépükkel vagy laptopjukkal férnek hozzá az Instagramhoz, az IGTV elkészítése laptopon valójában ugyanaz.

Most az Instagram létrehozza a megfelelő IGTV-csatornafiókjaikat és az alkalmazáson keresztül vagy a PC-n keresztül érhető el.

Nem szükséges külön létrehozni az IGTV-t az Instagram-on frissítés A mai Instagram legfrissebb verziója minden fiókhoz 1 IGTV csatornát fog kapni.

Az IGTV feltöltése

Annak ellenére, hogy nincs mód arra, hogy az IGTV-t kifejezetten az Instagram-on készítsük, az IGTV feltöltése egy alkalmazáson és egy PC-n keresztül is kicsit különbözik a szokásos bejegyzések feltöltésétől.

Az IGTV videók tartalma valóban kissé eltérő kritériumok az Instagram egyéb tartalmaihoz képest az IGTV-re feltöltött videóknak meg kell felelniük bizonyos feltételeknek.

Az IGTV-re feltöltendő videónak a következőknek kell lennie minimális időtartama 1 perc, és minden csatorna maximális időtartama a számtól függ követői-övé.

Kíváncsi arra, hogyan töltse fel az IGTV-t Androidra, iPhone-ra vagy PC-re? Itt további információk találhatók.

Az IGTV feltöltése iPhone-ra és Androidra

Kétféle módon töltheti fel az IGTV-t iPhone-ra vagy Android-ra, és ez a két mód különböző alkalmazásokat használ.

Ezért az ApkVenue megvitatja, hogyan lehet közzétenni az IGTV-n ezen a két alkalmazáson keresztül, és csak ki kell választania, melyik módszer a legegyszerűbb. A használt alkalmazás az Instagram és IGTV.

Az ApkVenue itt beillesztendő lépései az Instagram és az IGTV alkalmazások használata az Android rendszeren. Az iPhone felhasználók továbbra is követhetik, mert az IGTV feltöltési módja valójában ugyanaz.

Az IGTV feltöltése az Instagram alkalmazás segítségével

Az IGTV feltöltése az Intagramon keresztül több lépést igényel, és a lépések kissé eltérnek a szokásos bejegyzések feltöltésétől.

Íme néhány lépés, amelyet követhet az IGTV feltöltésének módjaként közvetlenül az Instagram alkalmazáson keresztül.

  • 1. lépés - Telepítse az Instagram alkalmazást a megfelelő okostelefonjára, és azok számára, akik még nem telepítették, letöltheti az alkalmazást közvetlenül az alábbi linken keresztül.

Töltse le az Instagram alkalmazást itt!

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Nyissa meg az Instagram alkalmazást a főmenü eléréséhez, majd nyomja meg a gombot keresés ami alul van.
  • 3. lépés - Új menü megnyitásához válassza a felső IGTV menüt.
  • 4. lépés - Kattintson a jobb felső sarokban található + jelre a feltöltendő videó kiválasztásához_.
  • 5. lépés - Válasszon egy előre elkészített videót, amelynek időtartama 1–15 perc (számtól függően) követői).
  • 6. lépés - Válassza a lehetőséget Miniatűr a legmegfelelőbb lehet az élő videóból vagy a korábban biztosított képekből, és nyomja meg a gombot következő.
  • 7. lépés - Töltse ki a vásárolni kívánt termék címét és leírásátfeltölteni. Itt szerkesztheti a megjelenést is Előnézet videó leszfeltölteni.
  • 8. lépés - Az IGTV Facebookra történő feltöltésének módját szintén ezen a menüön keresztül lehet megtenni az opció aktiválásával Legyen látható a Facebook-on és válaszd rajongói oldal Facebook van.

Így töltheti fel az IGTV-t közvetlenül az Intagram alkalmazáson keresztül. A módszer egy kicsit hosszabb, de nem kell hozzáadnia más alkalmazásokat a mobiltelefonjára.

Az IGTV feltöltése az IGTV alkalmazáson keresztül

Azok számára, akik az IGTV feltöltésének praktikusabb módját szeretnék, használhatják az Instagram által a közelmúltban elindított közvetlen IGTV alkalmazást.

Íme az IGTV videók közvetlen alkalmazáson keresztül történő feltöltéséhez szükséges lépések.

  • 1. lépés - Töltse le és telepítse az IGTV alkalmazást, és azok számára, akik még nem telepítették ezt az alkalmazást, letöltheti közvetlenül az alábbi linken keresztül.

Töltse le az IGTV alkalmazást itt!

Apps Utilities LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Nyissa meg az IGTV alkalmazást a főmenübe történő belépéshez. Válassza ki a + jelet a jobb felső sarokban.

Az IGTV feltöltésének további lépései továbbra is megegyeznek az Instagram alkalmazással történő feltöltés módjával az 5. és 8. lépés között.

Ez a módszer az IGTV feltöltése is takarmány Instagram, mert automatikusan a feltöltött előnézet lesz mentve post és láthatják az Instagram követői.

Az IGTV feltöltése a számítógépre

Az IGTV feltöltése a maupoun PC laptopon keresztül is elvégezhető. Azok számára, akik videókat mentenek, amelyeket számítógépre akar feltölteni, először nem kell azokat a mobiltelefonjukra továbbítaniuk.

Út feltölteni Az IGTV PC-n keresztül csak böngésző segítségével végezhető el, és itt vannak a teljes lépések.

  • 1. lépés - Nyissa meg az Instagram webhelyet a böngészőjén keresztül, majd kattintson a gombra profil hogy az IGTV feltöltési menüjébe irányítsák.
  • 2. lépés - Kattintson a profilmenü IGTV ikonjára a menü megnyitásához feltölteni, és nyomja meg a gombot.
  • 3. lépés - Kattintson a + jelre a keresési ablak megnyitásához, ésfeltölteni előre elkészített videó.
  • 4. lépés - Szükség szerint szerkessze a videó borítóját, címét és leírását. Jelölje be az Előzetes közzététele oszlopot, hogy feltöltse az IGTV-t Instagram-hírcsatornájába.

  • 5. lépés - Görgessen lefelé, ha videó bejegyzéseket szeretne megjeleníteni Facebook rajongói oldal hogy kezeled. Ha elkészült, kattintson a gombra Post.

Ezek az IGTV videók számítógépre vagy laptopra történő feltöltésének lépései. Könnyű, banda?

Így készítheti el az IGTV-t, és hogyan töltheti fel az IGTV-t az Instagram hírcsatornára, valamint hogyan jelenítheti meg az oldalon rajongói oldal Facebook is.

Az IGTV jelenleg különböző kiigazításokon megy keresztül, hogy minél több nézőt vonzzon a platformjára.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found