Hogyan szerezhetnek pénzt az Android fejlesztők alkalmazásaikból?

Gondolt már arra, hogy az Android fejlesztők hogyan tudnak pénzt keresni az általuk létrehozott alkalmazásokból vagy játékokból? Itt van, hogyan ...

Alkalmazásfejlesztő és az Android játékok az egyik olyan feladat, amely meglehetősen nagy kihívást jelent és meglehetősen nagy fizetést jelent.

Játék vagy alkalmazás létrehozása nehéz dolog. De nem minden Android-fejlesztő dolgozik más emberekkel. Közülük sokan vannak függetlenül dolgozni.

Azoknak a fejlesztőknek, akik nem dolgoznak más emberekkel, gondoltál már valaha Hogyan kell pénzt kapnak az általuk készített alkalmazásokból vagy játékokból?

Ezúttal JalanTikus különféle dolgokat fog összefoglalni pénzt keresni alkalmazásokból vagy játékokból Már megcsinálva.

  • 6 Android-alkalmazás, amely okosabbá teszi Önt
  • 5 egyszerű módszer az Android-alkalmazások készítéséhez kódolás nélkül
  • Hogyan lehet zsebpénzt szerezni okostelefonnal

Hogyan szerezhetnek pénzt az Android fejlesztők alkalmazásaikból vagy játékaikból

Számos alkalmazás és játék a Google Play Áruházban ingyenesen letölthető. Ennek ellenére továbbra is számos módon lehet pénzt szerezni az elkészült alkalmazásokból. A következő az áttekintés.

1. Hirdetések telepítése

Fotóforrás: Google

Hirdet a legjobb módja annak, hogy további pénzt szerezzen a létrehozott alkalmazásból. Többféle hirdetést adhat hozzá, kezdve szalaghirdetések, overlay hirdetések nak nek érdeklődési körű hirdetések.

Győződjön meg arról, hogy a hirdetést feltette ne zavarj az Ön alkalmazását használó emberek. Ez azért van, hogy az illető ne eltávolítás a te alkalmazásod.

Egészen a közelmúltig voltak több mint 60% Android-alkalmazás, amely hirdetéseket használ benne. Google magában a médiában van, hogy megkönnyítse a további pénzszerzést, mégpedig Google Adsense.

2. Alkalmazáson belüli vásárlás

Fotó jóvoltából: Phone Arena

Néhányan biztosan vásároltak alkalmazásokat, játékokat, cikkeket, könyveket filmekhez Google Play Áruház valódi pénz felhasználásával. Nos, ez is segít a fejlesztőknek többletkeresetben.

A digitális tartalom mai fogyasztása könnyebb mert Indonéziában már több szolgáltató is használható fizetési médiára Alkalmazáson belüli vásárlás. Ez azt jelenti, hogy hitelt használva vásárolhat Android-alkalmazásokat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Előfizetések

Fotó forrása: knowstartup

Előfizetések vagy az előfizetés is megtehető módbevételszerzés az Ön által készített alkalmazás. tudsz hozz létre előfizető rendszert havonta, évente legfeljebb egyszer.

Indonéziában is felhasználhatja a hitelt fizetni az Előfizetésért.

4. Társult

Fotó jóvoltából: Universal College of Management

Az Android fejlesztők negyedik módja a pénzkeresés a társulás. Ha úgy érzi, hogy az Ön által létrehozott alkalmazás elég nagy, úgy tűnik, itt az ideje kapcsolt vagy együttműködés más emberekkel. A megszerezhető előnyök között szerepel az alkalmazásunk nevének ismertebbé tétele, megszerzése felhasználó új, és még sok más.

5. Alkalmazások értékesítése

Fotóforrás: Business Insider

Ha képes Android-alkalmazások vagy játékok létrehozására, megteheti használja ki a képességeket Ez természetesen az Ön által készített alkalmazás értékesítése forráskód-övé.

6. Felhasználói adatok értékesítése

Fotó forrása: big.exchange

Ez természetesen nem kellene a fejlesztők végzik. Annak ellenére, hogy pénzt hozhat, a felhasználói adatok bizalmasak. Ha elkapta az alkalmazás felhasználói adatait, különösen az érzékeny adatokat, akkor ez lehetséges megbüntetnek.

Ezek néhány ahogy az Android fejlesztők pénzt keresnek készült Android-alkalmazásból vagy -játékból. Ha van más módja, akkor megteheti Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Android alkalmazás vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found