hogyan lehet az Indosat oktatási kvótáját megváltoztatni a fő kvótára

Úgy tűnik, egyre inkább keresik, hogyan lehet az Indosat oktatási kvótáját fő kvótára változtatni. Ez azért van, mert az Indosat tanulási kvótája nagy!

Az oktatási kvótát az Indosat fő kvótájává változtatni egyre inkább keresik, mert ez a kvóta viszonylag bőséges. Drágám, igaz, ha pazarolnád?

A Corona vírus terjedésének csökkentésére irányuló fizikai és társadalmi távolságtartási kampány támogatása érdekében Indosat mivel Indonézia egyik távközlési szolgáltatója otthoni tanulmányi programot indított.

Ez a program oktatási kvótát biztosít 30 GB. Akkor mi az Indosat oktatási kvótája? Sajnos csak tanulmányi alkalmazásokhoz és egyetemi portálokhoz férhet hozzá.

De az ApkVenue tudja ezt hogyan lehet az Indosat oktatási kvótáját megváltoztatni a fő kvótára, így más dolgokra is felhasználható. Akarom tudni? Maradjon velünk a következő cikken, OK!

Magyarázat Az Indosat oktatási csomag megváltoztatása a fő csomagra

Az IM3 oktatási kvóta valóban nagyon bőséges, ezért nem csoda, hogy sokan keresik a módját, hogyan lehet ezt fő kvótává alakítani, hogy az felhasználható legyen az interneten.

Akkor hogyan változtathatja meg az Indosat oktatási kvótáját a fő kvótára? Mending lásd az ApkVenue alábbi beszélgetését, hogy világosabbá váljon, banda!

Mi az Indosat otthoni tanulmányi program?

Mielőtt belekezdenénk az Indosat ingyenes kvóta használatával kapcsolatos vitába, az ApkVenue először meg akarja magyarázni Önnek, hogy mi ez Indosat otthoni tanulmányi program.

Tanulás a Rumah Indosaton az IM3 Ooredoo programja, amely az online tanulási tevékenységeket támogatja. Ha nem tudja, mire vonatkozik az IM3 oktatási kvóta, akkor ez a kvóta ingyenes adatelérést biztosít a tanulási alkalmazásokhoz és egyetemi portálokhoz egész Indonéziában.

Azóta futó programok 2020. március 19 akkor ez megadja 30 GB-os kvóta ingyen amely tanulmányi célokra 30 napig érvényes.

Ezt a kvótát csak egyszer kaphatja meg, anélkül, hogy meghosszabbítaná. Ezzel a kvótával elérheti az online tanulási alkalmazásokat, mint pl Tanári szoba vagy Quipper amennyit akarsz, banda.

Ez a program minden Indosat-felhasználóra vonatkozik, előre fizetett és utólagos fizetésre egyaránt. Tehát nem kell félned, hogy nem fogod megkapni, banda.

Az indonézek azonban valóban ravaszak. Sokan próbálják túlszárnyalni az Indosat ingyenes oktatási kvótáját, hogy az fő kvóta legyen.

Hogyan lehet regisztrálni otthoni tanulmányi programra az Indosat-on

Mielőtt betartaná a bemutatót arról, hogyan változtathatja meg a tanulási kvótát az Indosat fő kvótájára, először tudnia kell, hogyan kell regisztrálni és megszerezni ezt a csomagot, bandát.

Kétféle módszerrel lehet regisztrálni egy tanulmányi programra az Indosat otthonában, nevezetesen az UMB-n és az alkalmazásokon keresztül MyIm3. A következő lépéseket követheti:

Hogyan lehet regisztrálni otthoni tanulmányi programra az Indosat-on UMB / Dial segítségével

Először is, az ApkVenue megmondja, hogyan lehet regisztrálni egy tanulmányi programra az Indosat otthonában az UMB módszerrel vagy a tárcsázó menü, banda segítségével. A módszer nagyon egyszerű, nagyon. Nézd meg!

1. lépés: Győződjön meg arról, hogy a használt Indosat kártya továbbra is aktív.

2. lépés: Nyissa meg a Hívás lehetőséget, majd írja be a kódot 123369#.

3. lépés: Írja be a következő menübe a következő menüt 1.opció az utolsó csomag aktiválásához rendben.

4. lépés: Várjon egy kicsit, amíg az Indosat feldolgozza kérését.

5. lépés: SMS-értesítést kap, ha sikeresen regisztrált az Indosat oktatási kvóta csomagra.

Hogyan lehet regisztrálni otthoni tanulmányi programra az Indosat-on a MyIM3-on keresztül

A következő mód a MyIM3 alkalmazás használata, amelyet a Google Play Áruházban szerezhet be. Ez a módszer nagyon egyszerű, nagyon banda.

1. lépés: Töltse le az alkalmazást MyIM3 keresztül link alább, ha nem rendelkezik ezzel az alkalmazással az Android telefonján.

Apps Drivers & Smartphone LETÖLTÉS

2. lépés: Nyissa meg a MyIM3 alkalmazást, majd a főmenü kiválasztása lapon megvesz ami alul helyezkedik el.

3. lépés: választási lehetőség Tanulj otthon a csomag fül tetején jelenik meg. Kattintson a csomagra.

4. lépés: A következő oldalon kattintson a gombra megvesz hogy beszerezzen az Indosat oktatási csomagokat. Ezt követően nyomja meg a gombot Vásárolj most.

Az Indosat oktatási kvóta megváltoztatása fő kvótára

Miután megkapta az Indosat 30 GB-os ingyenes kvótáját, itt az ideje, hogy módosítsa az Indosat oktatási kvótáját a fő kvótájára.

Ez a módszer az Indosat tanulmánycsomag rendszeresre történő cseréjéhez optimálisabban fog működni, ha egyáltalán nincs Indosat internetes csomagja.

Na igen, azoknak, akik keresik a módját, hogy alkalmazás nélkül hogyan változtathatják meg az Indosat oktatási kvótáját a fő kvótává, sajnos nem lehet kipróbálni, mert még mindig szükség van alkalmazásra.

Ennek ellenére a módszer meglehetősen egyszerű és praktikus! Az ApkVenue alábbi utasításait követheti:

1. lépés: Győződjön meg arról, hogy az okostelefon rendelkezik-etelepítés Elnevezett Android alkalmazás Psiphon Pro. Ha nem létezik, telepítse a következő linken keresztül:

Töltse le a Psiphon Pro alkalmazást az alábbi linken keresztül

2. lépés: Győződjön meg arról, hogy mobiltelefonja nincs csatlakoztatva WiFi-kapcsolathoz és a Mobile Data használatával.

3. lépés: Miutántelepítés, nyissa meg a Psiphon Pro alkalmazást. Frissítheti ezt az alkalmazást sebesség gyorsabb internet.

4. lépés: A főoldalon ellenőrizze az opciókat Alagút egész eszköze & Tiltsa le az időtúllépést a lassú hálózatoknál. Ne kezdd el azonnal, banda.

5. lépés: Kattintson a gombra Több lehetőség hogy tovább hangolja az alkalmazást.

6. lépés: Az opciók oldalon jelölje be Csatlakozás HTTP-proxyn keresztül. Ezután kattintson a gombra Egyéni HTTP fejlécek ami alatta fekszik.

7. lépés: Ketyegés Adjon hozzá egyedi HTTP fejléceket, majd írja be a fejlécet az ApkVenue alábbi utasításainak megfelelően:

1. fejléc

8. lépés: Ó, igen, hogy az internetkapcsolatod stabilabb legyen, a következő cikk szerint módosíthatod az Indosat APN beállításait a legjobb APN-nel:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

9. lépés: A Psiphon Pro és az APN beállítása után térjen vissza a Psiphon Pro főoldalára, majd kattintson a gombra Rajt.

10. lépés: Várjon néhány másodpercet, majd hagyja, hogy a Psiphon Pro bekapcsolja a mobiltelefon VPN-jét.

Az eredmény. . .

Miután Jaka megpróbálta, az ApkVenue úgy érezte, hogy Jaka mobiltelefonján egyre rosszabb az internet lassú. Ezenkívül a Jaka házánál folytatott tanulmányok kvótája egyáltalán nem csökkent.

Ezekből az eredményekből Jaka arra a következtetésre jutott, hogy úgy tűnik, neked kell nincs internetkvóta egyáltalán használhatja ezt a módszert az oktatási csomag megváltoztatására erre a fő kvótára.

Ahelyett, hogy kihasználnád az Indosat kedvességét, hogy így csalj, inkább használd ki ezt a tanulási kvótát a média, a banda tanulására.

Végül is vannak olyan korlátlan Indosat internetes csomagok, amelyek olcsók és valóban gyors internetkapcsolattal rendelkeznek.

Ez volt Jaka cikke hogyan lehet megváltoztatni az Indosat oktatási kvótáját legyen a fő kvóta. Ez a cikk csak oktatási célokat szolgál, nem pedig azt, hogy megmondja, hogyan kell csalni.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejts el egy nyomot hagyni komment formájában a rendelkezésre álló oszlopban, igen!

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found