mint sotoy! ez a különbség a Microsoft Excel xls, xlsx, xlsm és xlsb fájljaitól

Az ApkVenue minden információt megad az XLS, XLSX, XLSM és XLSB közötti különbségekről a Microsoft Excelben. Azok számára, akik ezt nem értik, elolvashatja ezt a cikket, hogy megértse a különbséget.

Ha számviteli hallgató vagy, akkor soha nem tér el a számításoktól és a Microsoft Excel-től. Valójában még a különbséget is tudja az XLS, az XLSX, az XLSM és az XLSB között. Tudja azonban, mi a különbség?

Ehhez az ApkVenue információt nyújt Önnek az XLS, XLSX, XLSM és az XLSB közötti különbségekről a Microsoft Excelben. Azok számára, akik ezt nem értik, elolvashatja ezt a cikket, hogy megértse a különbséget.

  • Vigyázz! Csak nyissa meg a Microsoft Word programot Windows rendszeren, és feltörheti!
  • Különböző módszerek a PDF konvertálásához Word-be kedvenc moduljáról, olyan egyszerű!
  • 66 A Microsoft Word parancsikonjai, amelyek intelligensebbek

Szeretem Sotoy-t! Ez a különbség a Microsoft Excel XLS, XLSX, XLSM és XLSB értékeitől

1. XLS

Az XLS formátumú fájl az első Microsoft Excel formátum. Ez a formátum az alapértelmezett Excel munkalapformátum a 2003-as és annál régebbi verziókhoz.

Érdekes módon a programozók korábban kényelmesebbek voltak egy ilyen formátum használatában, mert képesek voltak kombinálni a VBA makrókat a Visual Basic-szel.

2. XLSX

Az újabb verzió az XLSX formátum. Az XLSX egy olyan formátum, amely a Microsoft Office programban született 2007-ben. Ezt a formátumot használhatja a Microsoft Office 2007, 2010 és 2013 programokban is. Sajnos ezt a formátumot nem lehet megnyitni Ms. Excel 2003-ban.

Ezenkívül gyenge biztonsági okokból nem javasoljuk a VBA makrók mentését. Szóval ne próbáld ki.

3. XLSM

Az XLSM fájlformátum olyan formátum, amelyet a Microsoft Office 2007, 2010 és akár 2013-ig is használhat. Akkor hol van a különbség az XLSX formátummal? Ha ilyen formátumot használ, akkor olyan dolgokat is megtehet, amelyeket az XLSX nem tud megtenni.

Mit tud csinálni? Igen, az XLSM képes VBA makrók tárolására. Így ha szerkesztő vagy szerkesztő vagy, akkor ezt a formátumot használhatod a VBA makró fájlok mentésére.

4. XLSB

Az XLSB formátum nem sokban különbözik az XLSX és az XLSM formátumtól. Ez a formátum XML-en alapul, amely hasonló a fenti XLSM-hez. Tehát milyen előnyei vannak az XLSB formátumnak?

Ennek a fájlnak az az előnye, hogy bináris kódot használhat, amelyet a kedvenc számítógépe sokkal gyorsabban felismer. Valójában sokkal hatékonyabb az is, ha Excel-adatokat használ, amelyek sorok és oszlopok ezrei.

Ez a különbség a Microsoft Excel XLS, XLSX, XLSM és XLSB értékeitől. Jelenleg érted mindezt?