hogyan lehet visszavonni az összes indonéz szolgáltató kártyáját 2021-ben

A Telkomsel, az Indosat, az XL, a Tri és a Smartfren kártyák regisztrációjának teljes eltávolítását lásd ebben a cikkben. Legfrissebb és teljes 2021!

Törli a különféle kezelői kártyák regisztrációját? Nyugodtan, mert az ApkVenue megmondja, hogyan lehet törölni a Telkomsel, Indosat, XL, Smartfren, Tri stb. Kártyák regisztrációját. Nagyon könnyű, nagyon!

Talán már tudja, hogy a kormány a Kommunikációs és Információs Minisztériumon keresztül minden szabályt megfogalmazott a telefonszámokat hivatalosan regisztrálni kell használja a NIK-t (személyazonosító szám) és a KK-számot (családi kártya) is.

Ez azt jelenti, hogy egy NIK és KK szám csak 3 telefonszám regisztrálására használható.

Mi van azonban akkor, ha kiderül, hogy a 3 kártya kvóta száma tele van?

Természetesen a regisztrált számok egyikének törlése, más néven a kártya regisztrációjának törlése.

Menjünk csak egyenesen a Telkomsel, Indosat, XL, Smartfren, Tri stb. Kártyák regisztrációjának törléséhez.

A kártyák regisztrációjának törlése minden üzemeltető számára Indonéziában 2021

Ha azonban új számot szeretne megváltoztatni a 3. kvóta telefonszáma megtelt, Neked muszáj törölje a számok bármelyikét korábban regisztrált.

A regisztráció törlése után csak az új számra regisztrálhat. A kártya törlésének funkciója az egyetlen mód azok számára, akik már regisztráltak egy kártyát, és új számot szeretnének használni.

Így van, ezúttal az ApkVenue megosztja a Smartfren, XL, Tri és Telkomsel kártyák regisztrációjának törlésével kapcsolatos tippeket. Kíváncsi vagy, hogyan? Itt további információk találhatók.

Hogyan lehet törölni a Telkomsel kártya regisztrációját

Ezt kétféleképpen teheti meg unreg Telkomsel kártya, nevezetesen az SMS módszer is telefonszám.

Nos, ezúttal az ApkVenue elmondja ezt a két módot a lépésekkel. Figyelj alaposan, igen.

Hogyan lehet regisztrálni a Telkomsel kártyát a tárcsázási kód segítségével

Az Ön Telkomsel ügyfelei számára a regisztrált kártya vagy szám regisztrációjának megszüntetése a következő tárcsázza a számot: * 444 #.

A részletekért csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. típus *444# mobiltelefonján a Telkomsel kártya regisztrációs menüjének eléréséhez.
  1. Válassza az UNREG opciót, amely szerepel a másik, a tárcsázási kód opcióiban megjelenő menüben, és kövesse a többi utasítást.

Hogyan törölhetjük a Telkomsel kártya regisztrációját az üzenetek segítségével

A Telkomsel ügyfelei a nem regisztrált Telkomsel kártya előnyeit is felhasználhatják üzenetek vagy SMS szolgáltatás.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat az egyszerű lépéseket, amelyeket meg kell tenni a Telkomsel kártya regisztrációjának törlésével üzenetben:

  1. Küldjön üzenetet UNREG # NIK szám formátumban, és küldje el a 444-es számra. Ez az SMS SMS-ben megnyitja a Telkomsel operátor UNREG menüjét.
  1. Várjon a Telkomsel üzemeltetőjének válaszára, hogy további utasításokat kapjon. Kövesse ezeket az utasításokat, amíg sikeresen meg nem szünteti a Telkomsel szám regisztrációs folyamatát.

Az XL vagy Axis kártya regisztrációjának törlése

A Telkomselhez hasonlóan az XL és az Axis kártya ügyfelei kétféleképpen használhatják ki az XL és Axis kártyák regisztrációjának törlését, nevezetesen a tárcsázási számon keresztül és SMS-ben is.

A két szolgáltató ugyanazt a nem regisztrált Axis és XL kártyát alkalmazza az ügyfelekre. Tehát az ApkVenue itt fogja össze a két magyarázatot.

Az XL vagy Axis kártya regisztrációjának törlése a tárcsázási szám segítségével

Ha meg szeretné szüntetni az XL vagy Axis kártya regisztrációját, ezt megteheti a szolgáltatás használatával telefonszám és írjon be egy speciális számot. Gyerünk, kövesd az alábbi lépéseket.

  1. Írd be a kódot *123*4443# a kívánt szám regisztrációjának törléséhez.
  1. Kövesse a következő utasításokat az üzemeltető utasításainak megfelelően, amíg a lemondási folyamat be nem fejeződik.

Jegyzet:

Az XL és Axis kártyák regisztrációjának törlése nem használható elveszett kártyák esetén, mert ehhez azt a számot kell használnia, amelyre törli a regisztrációt.

Az Axis vagy az XL kártya regisztrációjának törlése SMS-ben

Például, ha Ön Axis vagy XL operátor, akkor a kártya regisztrációjának törlésének másik módja egy rövid üzenet vagy SMS küldése.

Nézze meg a következő lépéseket a teljesítéshez, igen!

  1. Lépjen be az SMS menübe, írja be az UNREG # mobilszámot, és küldje el a 4444 telefonszámra.
  1. Az üzemeltető válaszolni fog rajta, és csak be kell tartania az utasításokat, beleértve a NIK-szám megadását és így tovább.

Az Axis és XL kártyák regisztrációjának törlésének két módja megegyezik, csak ki kell választania, melyik módszer kényelmesebb a regisztráció törléséhez.

Az Indosat kártya regisztrációjának törlése

Az Indosat felhasználók számára a regisztráció törlését csak SMS-ben hajthatja végre.

Az alábbi lépéseket kell tennie az Indosat kártya regisztrációjának törléséhez:

  1. Nyissa meg az SMS menüt és írja be PÁRTLANÍTÁS # Telefonszám # majd küldje el az üzenetet a 4444-re.
  1. Várja meg a szolgáltató válaszát, és várja meg a következő utasítást, kövesse azt, és győződjön meg arról, hogy van-e értesítés arról, hogy sikeresen törölte az adott szám regisztrációját.

Az Indosat kártya regisztrációjának törléséhez meg kell követelni azt a kártyát is, amelyre törölni szeretné a regisztrációt.

3 vagy három kártya törlése

A Tri operátor ügyfelei számára kihasználhatja a Tri-kártya regisztrációjának megszüntetését a hivatalos weboldalukon keresztül.

Milyen könnyű. Csak be kell tartania az ApkVenue alábbi lépéseit:

  1. Nyissa meg a Tri hivatalos weboldalát a regisztráció törléséhez a //registrasi.tri.co.id/ címen, majd válassza az UnReg menüt.
  1. Töltse ki a telefonszámot és a NIK-et, majd nyomja meg a titkos kód kérése gombot, várja meg az SMS-választ és írja be a kódot a felsorolt ​​oszlopba. Befejez captcha és nyomja meg a Küldés gombot.

Ehhez a módszerhez meg kell adni a regisztrálni kívánt számot is, mert erre a számra egy titkos kódú SMS-t küldünk, amelyet a regisztráció törlése során kell megadni.

A Smartfren kártya regisztrációjának törlése

A Smartfren két módon oldja meg a Smartfren kártya regisztrációjának törlését, amelyet választhat, nevezetesen SMS-ben és a hivatalos smartfren webhelyen keresztül is.

Ezt a két módot tetszés szerint használhatja. Csak ki kell választania a legegyszerűbb és legmegfelelőbb módot.

Hogyan lehet regisztrálni a Smartfren kártyát SMS-ben

Az első módja a Smartfren kártya regisztrációjának megszüntetése az SMS alkalmazás használatával.

Tanuljuk meg az alábbiakban a Smartfren kártya regisztrációjának SMS-ben történő lépéseit!

  1. Nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, és küldjön SMS-t a formátumban UNREG # NIK szám # majd küldje el a 4444-re.
  1. Várja meg a kezelő válaszát, és kövesse a következő utasításokat a lemondási folyamat folytatásához, amíg az nem működik.

Hogyan lehet regisztrálni a Smartfren kártyát a hivatalos weboldalon keresztül

Eközben a második módszer az, hogy felkeresi a hivatalos Smartfren webhelyet, és kitölti a szükséges adatokat a Smartfren kártya regisztrációjának törléséhez.

Az alábbiak szerint kell megtennie a Smartfren kártya regisztrációjának törlését a weboldalon:

  1. Látogasson el a Smartfren regisztráció törlési webhelyére a mysf.id/unreg címen a regisztráció törlési menüjének megnyitásához.

  2. Töltse ki a szükséges adatokat a megadott mezőkben, majd kattintson a Regisztráció törlése gombra.

Ezzel az Ön Smartfren száma befejezte a Smartfren kártya lemondási folyamatát. Általában a Smartfren legkésőbb 2x24 órán belül azonnal deaktiválja a Smartfren kártyát.

A kártya regisztrációjának törlése az Üzemeltető hivatalos kimenetén keresztül

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Ha te akadályba ütközött amikor elvégzi a regisztrált nem regisztrált számot, azonnal vegye fel a kapcsolatot vele hívóközpont üzemeltető vagy jöjjön közvetlenül a konnektorba legközelebbi tisztviselő.

Ez az egyetlen módja annak, hogy a hiányzó számot az összes elérhető szolgáltatótól törölje.

A manuális módszer általában mindig megköveteli, hogy hozzáférjen a regisztrálni kívánt számhoz.

Különböző helyeken látogathatja meg az üzemeltetői üzleteket, így az ügyfelek könnyebben hozzáférhetnek hozzájuk. Csak ki kell választania a legközelebbi üzemeltetői aljzatot.

Ez az ApkVenue egyszerű tippje hogyan lehet törölni a Telkomsel, Indosat, XL, Smartfren, Tri regisztrációt. Csak be kell tartania az egyes lépéseket.

A cikket ossza meg barátaival vagy közösségével is. Ki tudja, hogy a segítségére is szükségük van.

Olvassa el a Nabila Ghaida Zia cikkét is a Tech Hackről


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found