10 legjobb színező alkalmazás androidon felnőtteknek

A színezés az egyik hatékony tevékenység a stressz enyhítésére. Íme a 10 legjobb színező alkalmazás az Androidon felnőtteknek.

Ha felnő, akkor biztosan egyre nehezebbé válik az élet terhe. A különféle tevékenységekkel sűrű mindennapok tisztázatlanná tehetik az elmét, sőt stresszt is okozhatnak. Megszabadulni különféle tevékenységeket végezhet, például színezhet.

A színezést most könnyen elvégezheti androidos okostelefonján. Felnőtt kifestőkönyv a találatok hatékony stresszoldó megoldást jelenthetnek. Itt az ApkVenue ajánlja 10 legjobb színező alkalmazás Androidon felnőtteknek. Gyerünk, próbáld ki!

  • Szeretne Photoshop-mester lenni? Használja ezt a színes lapolvasó modult!
  • Ne essen pánikba, a következő módon javíthatja a piros színt a Samsung Galaxy S8 készüléken
  • Hogyan lehet színes státuszt alkotni a Facebookon, hogy kortárs legyen!

10 színező alkalmazás felnőtteknek Android okostelefonokon

1. App Labs Games

App Labs Games olyan fejlesztő, amely különféle színező alkalmazásokat biztosít az Androidon, amelyeket ingyenesen letölthet. Ez a fejlesztő különféle kifestőkönyv-témákat kínál, kezdve a növényektől, állatoktól, a családtól és a fantáziától.

2. Felnőtt színezőkönyv

A Color Park fejlesztette ki, ez a felnőtteknek szóló színező alkalmazás tökéletes az Ön számára a pihenéshez. Felnőtt kifestőkönyv különféle illusztrációkat nyújt, például mandalákat, állatokat és növényeket. Különféle színpaletták is vannak, amelyek segítségével kreatív lehet.

3. Colorfly: Színező játékok

Colorfly: Színező játékok az egyik legjobb színező alkalmazás, amelyet a Free Coloring Games fejlesztett ki. Különböző, hogy a színkatalógus sokszínű és mindig frissül. Azok számára, akik kreatívabbak szeretnének lenni, számos illusztráció is megvásárolható az alkalmazásban.

4. Colorfy kifestőkönyv ingyenes

Annyira szép voltam, az alkalmazás Colorfy a Google soha nem ítélte oda a 2016-os év legjobb alkalmazásának a Legszebb kategóriában. Amellett, hogy kreatív tud lenni a barátokkal és a családdal, megoszthatja az elvégzett munkáját a Pinteresten és az Instagramon.

5. Kifestőkönyv 2017

Kifestőkönyv 2017 különféle új illusztrációkat mutat be, amelyeket létrehozhat és természetesen ingyenesen letölthet. Sajnos a Coloring Games Free által kifejlesztett, felnőtteknek szóló színező alkalmazás megköveteli, hogy munkáját mentse a Google Drive-ra.

6. Colorfit

Csakúgy, mint az App Labs Games fejlesztője Colorfit olyan színező alkalmazást biztosít az Androidon, amelyet gyermekek, felnőttek és családok is élvezhetnek. A Colorfit különféle témákkal rendelkezik, például állatokkal, növényekkel, mandalákkal, mesékkel és még hercegnőkkel is.

7. ColorMe

Amellett, hogy ingyen letöltheti, egy színező alkalmazás Android-on ColorMe több mint 100 színező oldalt biztosít különböző témákkal, például növényekkel, állatokkal, állatövvel stb. Bámulatos, hogy ez a színező alkalmazás reklámmentesen is idegesít.

8. Szín

A legjobb színező alkalmazás Szín megadja a szabadságot, hogy kiválasszon egy olyan színtémát, amelyet színezni szeretne. A meglehetősen egyszerű vezérléssel ez az alkalmazás 11 témát támogat, több mint 500 képhez és mintához, amelyekkel dolgozhat.

9. Ingyenes kifestők felnőtteknek

Egyszerű megjelenéssel, Ingyenes kifestőkönyv felnőtteknek színezés élményét nyújtja az egyszerű vezérléssel. Bár ingyenesen letölthető, lesz néhány alkalmazáson belüli hirdetés, amely nem túl bosszantó.

10. InColor kifestőkönyv

InColor kifestőkönyv fantasztikus teljesítményről mondhatjuk, mint a többi felnőtt színező alkalmazás. A napi frissítések támogatásával ez az alkalmazás támogatja a Google Drive szinkronizálását, fokozatosságát és szemcseppentő eszköz így elkészítheti saját színét.

Nos, ez 10 színező alkalmazás felnőtteknek Android okostelefonokon. A stressz enyhítése mellett ez az alkalmazás alkalmas arra, hogy barátaival vagy családjával használhassa. Szeretne kipróbálni a fenti színező alkalmazások egyikét? Ne felejtsd el Ossza meg tapasztalataid a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found