5 legjobb pénzkereső játék 2017-ben

A játék jelenleg nem elegendő ahhoz, hogy pusztán szórakoztató eszközként élvezhesse, egyes fejlesztők megpróbálnak valami olyat kínálni, ami vonzerőt jelenthet a játékaik számára.

Néhány játék jelenleg nem elegendő ahhoz, hogy a szórakozás eszközeként élvezhesse fejlesztő megpróbál valamit felajánlani, ami vonzereje lehet a játékainak, amelyek közül az egyik egy valódi pénzre cserélhető jutalmazási rendszer. Nos, maguk a fejlesztők mellett, akik profitálnak, az őket játszó játékosok is megkapják a megfelelő előnyöket.

Nos, ezúttal adok neked egy sor játékot, amelyekkel pénzt lehet keresni, ha el akarsz játszani velük. Kíváncsi? Gyerünk, nézd meg közvetlenül a következőket.

  • Ez a 7 játék állítólag minden idők legjobb RPG-játékai, elfogadod?
  • 5 legjobb szimulációs játék az Android 2017-en
  • 5 legjobb FPS játék PC-n a Ngabuburit Friends számára

5 legjobb pénzkereső játék 2017

Market Glory

Market Glory egy játék, amelynek története egy országot épít a nulláról, kezdve a gazdaság, a politika, a katonaság és a társadalom felépítésétől az ország előrelépése érdekében. A Market Glory játékhoz szintén megfelelő stratégia szükséges az ideális kormány működtetéséhez.

Azon kívül, hogy erőforrásokat cserélhetnek más országokkal, az itteni játékosoknak erős katonaságot is ki kell építeniük, sőt befektetniük kell a jövedelem növelése érdekében. A játékosok által elért eredmények egy részét euróra lehet cserélni. A pénzt elküldjük Paypal számla. A regisztráció meglehetősen egyszerű, mert ehhez csak e-mailre van szükség. Most a Market Glory játszható felület bárhol, beleértve az Androidot is.

Webpontok

Webpontok egy olyan webhely, amely sok játékot kínál benne. A weboldalon játszott játékok közvetlenül megkapják pontokba szedve amelyet pénz vagy hitel formájában nyereményekre lehet cserélni. Különböző típusú játékok játszhatók le, így nem kell aggódnia, ha unja valamelyik elérhető játékot. Ja igen, minél többet játszik, annál gyorsabban gyűlik össze a pontokat, próbáld ki most!

Börtönök és kincsek

Börtönök és kincsek egy olyan játék, amely bemutatja a börtön felfedezésének tapasztalatait, ezért a játékosoknak meg kell próbálniuk összegyűjteni a földbe temetett kincseket, hogy valódi pénzre váltsák. Minden előállított arany pénzre váltható, a számítások szerint minden összegyűjtött 100 ezer arany Rp. 1500-ra cserélhető.

Ne csüggedjen ez az összeg, mert a játékosok havonta átlagosan 20 millió arany és 1 milliárd arany közötti összeget vagy 150 000 IDR-t meg tudnak keresni Rp-vel. 2 millió IDR. Plusz van esemény és bónuszok, amelyek minden bizonnyal még jobban növelik jövedelmét.

Oh Crop!

Oh Crop! az egyik klassz játék, amely ajándékot ad neked formájában bitcoin, Nem hiszek? Így, játékmenet ebben a játékban valójában inkább játék Növények vs zombik, de az itteni játékosoknak a gonosz növényekkel kell harcolniuk, nem a zombikkal.

Minden héten a legjobb 20 közé jutni tudó játékosok díjat kapnak ingyenes bitcoin formájában. Ezenkívül a játékosok ingyenes bitcoinokat is kaphatnak bizonyos küldetések és események révén, például több küldetés lebonyolításakor és hirdetésekre kattintással.

Aranyvárosok

Hasonló, mint a Market Glory, belül Aranyvárosok a játékosokat meghívják egy város építésére, például gyárakra, utakra, lakásokra, katonaságra stb. Ettől eltekintve a játékosok megkapják a tennivalókat is kereskedés és támadásokat hajt végre más országok között. De a legfontosabb ebben a játékban egy aranybánya építése, mert a bánya virtuális pénzt hozhat létre, amelyet valódi pénzre lehet cserélni.

Ez az Az 5 legjobb játék, amellyel pénzt lehet keresni. Szeretné kipróbálni? De előtte ne felejtsd el megosztani ezt a cikket barátaiddal, és kommentelj az alábbiakban is. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found