wifi indihome lassú? ez az oka és hogyan lehet kijavítani!

Az IndiHome WiFi lassan szakítja meg a virtuális világ tevékenységeit? Itt ismerheti meg teljes mértékben a WiFi IndiHome funkcióit, okait és kezelési módjait!

Az IndiHome lassú határozottan az egyik probléma, vagy akár gyakran is érez, amikor feliratkozik erre az otthoni WiFi-re.

Valójában az IndiHome egyike ezeknek Internet szolgáltató (ISP) a legnagyobb Indonéziában, valamint a legnépszerűbb és a legszélesebb körben használt, tudod, banda.

Ennek ellenére az IndiHome internetes szolgáltatások megegyeznek a többiekkel abban, hogy nem mindig hibátlanul szolgálják ki őket. Néha olyan problémák léphetnek fel, amelyek miatt az IndiHome internetkapcsolata lelassul.

Azok számára, akik tapasztalják ezt a problémát, az ApkVenue a megfelelő megoldást kínálja hogyan kell kezelni a WiFi IndiHome-t lassan amelyet közvetlenül otthon gyakorolhat.

A legújabb IndiHome Slow 2020 jellemzői, okai és legyőzési módjai

Ha felsorolást készítenek, akkor havonta előfordulhat, hogy az ügyfelek lassan tapasztalják az IndiHome problémákat. Nem tudom Az IndiHome lassú 2020 júliusában, Az IndiHome lassú 2020 augusztusábanstb.

Ez az állapot nagyon zavaró lehet a mindennapi tevékenységekben, igaz? Sőt, sokuknak be kell töltenie a megbízásokat és otthon kell dolgoznia a Corona vírus miatt, amely soha nem csillapodik.

Ezért jobb, ha megismerkedsz jellemzői, okai, valamint a lassú WiFi IndiHome leküzdése a következő részleteket.

Az interferencia jellemzői, amelyek miatt a WiFi IndiHome lassú

Mielőtt belépne a lassú IndiHome kezelésével foglalkozó szakaszba, ismernie kell az IndiHome internetkapcsolaton előforduló zavarok jellemzőit.

Ez a fajta zavar bármikor felléphet egy vagy másik okból, még az internetszolgáltatásra is ISP IndiHome osztály mégis.

Ezen jellemzők meghatározása szintén fontos ahhoz, hogy jobban megértsük a normál internetkapcsolat paramétereit, és hogy mi a különbség azok között, akik interferenciát tapasztalnak.

1. Nem lehet csatlakozni az internethez

Az IndiHome internetkapcsolat nemcsak hirtelen lelassul, hanem az interferencia is okozhatja az Ön által használt eszközt egyáltalán nem tud csatlakozni az internethez.

Ez a fajta zavar néha előfordulhat, és az okok természetesen eltérőek lehetnek a kezelési módszer más.

Amikor úgy érzi, hogy az összes IndiHome eszköz megfelelően van telepítve, és az IndiHome számlákat kifizették, amikor valami ilyesmi történik, akkor biztos lehet abban, hogy hálózati probléma van.

2. A szokásosnál lassabb kapcsolat

Ha letölti a fájlt egy bizonyos webhelyről, és látja sávszélesség alacsonyabb a szokásosnál, nem feltétlenül interferencia miatt.

Mivel az internetkapcsolat sebességének mérésére a letöltési sebesség nem használható pontos mutatóként. Mivel az oldal korlátozhatja a felhasználók letöltési sebességét.

Annak érdekében, hogy az IndiHome internetkapcsolata lassú legyen, használja az internetkapcsolat sebességének tesztelő webhelyét kedveli a Speedtestet és más weboldalakat.

Amikor azt látja, hogy a webhely által mutatott sebesség lassabb, mint máskor, akkor ezek az adatok referenciamutatóvá válhatnak abban, hogy abban az időben fennakadás áll fenn.

Hogyan lehet legyőzni az IndiHome WiFi lassú működését

Biztos benne, hogy az IndiHome WiFi lassú, és másként történik, mint máskor? Ha igen, itt az ideje, hogy rátérjünk a vitára hogyan kell kezelni a WiFi IndiHome-t lassan.

Különböző módon próbálhatja megoldani az IndiHome internetes problémát hirtelen, mint ez.

Jaka szándékosan több módszergyűjteményt is megvitatott, különböző okok, kezelési módok miatt. Íme néhány módszer, amellyel leküzdheti a lassú IndiHome-ot.

1. Indítsa újra a használt útválasztót

A router egy eszköz gyakran az oka miért lassú az IndiHome.

Az interneten használt eszközök közvetítéséért felelős eszköz néha hibákat tapasztal egy ideig tartó használat után, amelyek zavarokat okozhatnak az internet sebességében.

Folyamat újrakezd általában lesz segít a hibák kiküszöbölésében mi történik az Ön által használt útválasztóval, és gyakran kiutat jelenthet a lassú IndiHome internetkapcsolatokhoz, banda.

2. Korlátozza a felhasználók számát

A használt eszközön fellépő hibától eltekintve a lassú WiFi IndiHome oka azért is előfordulhat, mert túl sok csatlakoztatott eszköz.

Ha az IndiHome internet sebessége csak 10 Mbps / s, és több mint 5 csatlakoztatott eszköz van, akkor az egyes eszközök által fogadott sebesség nagyon kicsi lesz.

Sőt, ha az egyik eszköz letölt, a kapcsolat a másik eszközön van drasztikusan csökkenthető.

Az aktív felhasználók számának megtekintéséhez, az admin menübe való belépéshez írja be az útválasztó jelszavát, és nézze meg, hogy hány eszköz van csatlakoztatva. Ha túl sok van, akkor korlátozza a felhasználók számát, hogy az internet ismét zökkenőmentesen működjön.

3. Törölje a gyorsítótárat a böngészőben

Az IndiHome internet lassú, ha böngészésre használják? Lehet Böngésző hogy használod tároljon túl sok gyorsítótárat.

A gyorsítótár miatt az Ön által használt internetkapcsolat lassú lehet, mivel a gyorsítótár a korábban végzett böngészési tevékenységek adatait tartalmazza.

Túl sok a megtakarítás gyorsítótár megterhelést jelenthet az internetes böngészőben való munkavégzéshez, ami szintén oka a lassú IndiHome-nak.

töröl gyorsítótár tovább Böngésző hogy használod az internet-kapcsolat felgyorsítása érdekében amikor az internetet a használt böngészőn keresztül éri el.

4. Használt frissítési sebesség

Ha az ApkVenue korábban leírt módszerei nem tudják megoldani, miért lassú az IndiHome, akkor talán Ön is növelni kell az internetes csomag sebességét használt.

Ez a lassúnak tűnő internetkapcsolat azért fordulhat elő, mert így van Internethasználati szokásai gyorsabb és stabilabb kapcsolatot igényelnek.

Válassza ki az Ön igényeinek jobban megfelelő IndiHome csomagot az internet sebességének növelése érdekében, elkerülve az ilyen lassú problémákat.

A lassú IndiHome WiFi oka

Miután tudta, hogyan kell kezelni a lassú IndiHome-ot, az IndiHome lelassulásának okait is érdemes tudni.

Annak ismerete, hogy az IndiHome WiFi miért lassú, segíthet diagnosztizálni önmagát, milyen problémák történnek és hogyan lehet ezeket megoldani.

Íme néhány dolog, ami miatt az IndiHome internetkapcsolata hirtelen lelassulhat.

1. A FUP túllépte a korlátot

Annak ellenére, hogy az Ön által használt internet címkéje az Internet korlátlan, Irányelv Tisztességes felhasználási politika vagy ismertebb nevén FUP továbbra is alkalmazzák.

Ha internethasználata meghaladta az IndiHome FUP korlátot, akkor a használt internet sebessége megegyezik automatikusan levonják.

A lassú IndiHome felgyorsítása ebben az esetben csak a használatával lehetségesfrissítés az Ön által használt csomag.

2. Sérült vagy hibás eszköz

Az a tényező, amely gyakran észrevétlen marad, miért lassú a WiFi IndiHome a készülék károsodása használt.

Az útválasztó, a telepített WiFi és az alkalmazott optikai kábel sérülése vagy hibája megzavarhatja az internet hálózatot, és lassabb lehet, mint máskor.

Győződjön meg arról, hogy minden használt készülék megfelelően működik, hogy ne lassuljon a használt internet sebessége.

3. Javítás alatt áll, vagy hálózati kiesés következik be

Ezt a harmadik tényezőt semmilyen módon nem lehet becsapni, és csak arra várhat, amíg a lassú IndiHome internetes probléma magától megszűnik.

Annak érdekében, hogy az általa nyújtott szolgáltatás mindig a lehető legjobb állapotban legyen, néha folyamat karbantartás Kész az IndiHome által készített információ, és ez megzavarhatja az internet sebességét.

Ezenkívül a hálózat megszakadása is előfordulhat egy vagy másik okból hirtelen lassítja az IndiHome WiFi internetet.

Ezekkel a módszerekkel megoldhatja a lassú IndiHome WiFi problémát, banda.

Ez a fajta még az IndiHome-osztályú ISP-szolgáltatásokkal is lehetséges.

Remélhetőleg az ApkVenue által megosztott információk hasznosak lehetnek mindannyiuk számára, és a következő cikkben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is IndiHome vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found