5 módszer a PDF konvertálásához Word-be PC-n / Laptopon és Androidon, ingyen!

Így konvertálhatja egyszerűen a PDF fájlt Word-be. Csak követnie kell a PDF konvertálását Word-be ebben a cikkben, Androidra és PC-re, online és offline (2020-as frissítés).

Szeretné szerkeszteni egy PDF fájl tartalmát, például létrehozni egy űrlapot vagy kitölteni egy űrlapot másolás beillesztés a PDF tartalma ebook dolgozat vagy iskolai feladat anyagaként?

Jelenleg számos olyan ebook szolgáltató webhely létezik, amelyeket előfizetéssel vagy ingyenesen letölthet, például letölthet egy Scribd fájlt és PDF-fájlt kaphat.

De biztosan letiltott egy PDF fájl, amelyet nem tudtál szerkeszteni, vagy valami hasonló, igaz? A megoldás az, hogy tudjuk, hogyan lehet konvertálni a PDF-et Word-be, banda!

Nem kell bajlódnia! Itt az ApkVenue ad néhány iránymutatást hogyan lehet konvertálni a PDF-et Word-be könnyen, PC-n / laptopon és Android-mobiltelefonon egyaránt.

Hogyan lehet PDF-et váltani Word-be

Ezúttal az ApkVenue megvitatja, hogyan lehet konvertálni a PDF fájlokat Word-be online és offline, de offline szükséges további alkalmazások.

Mivel Jaka nagyon jól megérti az igényeidet, itt Jaka csak megbeszél hogyan lehet ingyenesen konvertálni a PDF fájlt Word-be természetesen, így pénztárcája könnyen lélegezhet.

Mik azok a PDF és Word fájlok?

Mielőtt megtudná, hogyan kell konvertálni a PDF fájlt Word-be, hogy szerkeszthető legyen, először tudnia kell mik a PDF és a Word fájlok, mik a jellemzői, valamint egyéb dolgok, banda.

PDF, Áll valamiből Hordozható dokumentumfájl, egy fájl, amely lehetővé teszi elektronikus dokumentumok olvasását különféle eszközökön, például PC-n vagy mobiltelefonon.

A PDF-et először a cég hozta létre Vályogtégla, a vállalat a legjobb képszerkesztő alkalmazás mögött Adobe Photoshop, és először 1993-ban jelent meg a nyilvánosság előtt.

Maga a PDF előnye van más fájlformátumokkal szemben, például a támogatással elektronikus aláírások használata és képek használata vektor egy élesebb.

Ideiglenes fájlok Szó általában belül találkozik szoftverMicrosoft Word, része Microsoft Office ami már termék Microsoft legsikeresebb.

Ma ez a fájltípus széles körben elismert univerzális szabvány, és más dokumentumalkalmazások, például Google Dokumentumok, banda.

A Word fájlok szintén két legismertebb formátumra vannak felosztva, nevezetesen .DOC és .DOCX. Akkor mi a különbség?

DOC formátum

.DOC olyan kiterjesztés, amelyet a Word MS-DOS kiadása óta használnak, és 2006-ig még Windows vagy MacOS eszközökön is használták.

Ez a formátum általában nehezebb és nagyobb, ami több tíz MB-ot is elérhet, különösen, ha a fájl tartalma sok képet és táblázatot tartalmaz.

DOCX formátum

.DOCX maga az utódja annak a .DOC formátumnak, amelyet 2006-ban fejlesztettek ki az egyre multimédiásabb dokumentumok befogadására.

A legszembetűnőbb különbség az, hogy a .DOCX formátum könnyebbnek érzi magát kis fájlmérettel, és most a .DOC formátumot nem használják széles körben.

Miután befejeződött ez a rövid tanulmányi foglalkozás, az ApkVenue mostantól kezdve belemegy a fő beszélgetésbe hogyan lehet konvertálni a PDF-et Word-be laptopon vagy PC-n, aztán mobiltelefonon, banda!

1. Hogyan lehet konvertálni a PDF-et Word Online-ra weboldalon keresztül Átalakító

Az első módszer, amelyet alkalmazás nélkül konvertálhat PDF-be Word-be, egy szolgáltatás használata online konverter.

Számos olyan webhely kínál szolgáltatást, amelyek segítségével PDF-fájlokat konvertálhat Word-be online nélkül szoftver és itt az ApkVenue egy ingyenes oldalt fog használni, mégpedig Konvertálás Online ingyen.

1. lépés: Látogassa meg az Online Free Convert webhelyet

 • Látogassa meg az oldalt Konvertálás Online ingyen (//convertonlinefree.com/), majd lépjen a szakaszokba PDF a Word-be. Ezután töltse fel a konvertálni kívánt PDF fájlt egy gombnyomással Válassz fájlt.

2. lépés: Válassza a PDF fájl lehetőséget

 • Válassza ki a Word-be konvertálni kívánt PDF fájlt, majd kattintson a gombra Nyisd ki.

3. lépés: A PDF konvertálása Word-be

 • A következő módon konvertálhatja a PDF fájlt Word-be: Alakítani és a fájlt automatikusan feldolgozzuk néhány percig.

4. lépés: Válassza a Tárolási mappa lehetőséget

 • Az alkalmazás beállításaitól függ böngésző téged, a rendszer megkéri, hogy válasszon ki egy tárhelymappát, különben a megváltozott fájl közvetlenül a mappába kerül Letöltések.

A szolgáltató webhely használatán kívül átalakító, van egy módja a PDF-fájl offline konvertálásának további alkalmazások használatával, amelyeket az ApkVenue a következőkben tárgyal.

2. Hogyan lehet PDF-t Word Offline-ra váltani a Szoftver UniPDF

Az eddigiekhez hasonlóan számos PDF-átalakító alkalmazás használható, ha offline formátumú laptopon konvertálja a PDF-et Word-be. Nos, itt az ApkVenue fogja használni az alkalmazást UniPDF.

1. lépés: Telepítse az UniPDF-et

 • Töltse le és telepítse a szoftvert UniPDF az ApkVenue alábbi linkjén keresztül. Végezze el a szoftver telepítési lépéseit a szokásos módon.
Alkalmazások letöltése

Jegyzet:


A. Ingyenes verziójában UniPDF, a felhasználók naponta csak háromszor módosíthatják a PDF-et Word-be.

2. lépés: Futtassa a szoftvert

 • Ha igen, fuss szoftver UniPDF és kattintson a gombra + Hozzáadás alján a konvertálni kívánt PDF fájl hozzáadásához.

3. lépés: Válassza a PDF fájl lehetőséget

 • Válasszon egy PDF fájlt a számítógépén vagy laptopján egy adott könyvtárban, majd kattintson a gombra Nyisd ki.

4. lépés: A PDF konvertálása Word-be

 • Ezután ellenőrizze, hogy szerepel-e a menüben Kimeneti formátum te választasz Szó. Ha van, kattintson Alakítani.

5. lépés: Válassza a Tároló mappa lehetőséget

 • Ezután válassza ki a mappa rendeltetési helyét az eredményül kapott Word fájl mentéséhez, majd kattintson a gombra rendben.

6. lépés: Kész

 • Várjon néhány percet, amíg meg nem jelenik egy ablak Az átalakítás befejeződött. Itt választhat Nyissa meg az átalakított fájlokat hogy közvetlenül megnyithasson egy Word vagy Nyissa meg a kimeneti fájl elérési útját a tároló mappa megnyitásához.

Alkalmazás UniPDF a Word mellett számos más formátumot biztosít nincs Excel. De nyugodj meg, Jakának van útmutatója is hogyan lehet PDF-et konvertálni Excel-be, banda!

Ha továbbra is úgy érzi, hogy ez az alkalmazás nem megfelelő, az ApkVenue továbbra is ajánlásokat tartalmaz más PDF-Word átalakító alkalmazásokra, nevezetesen Adobe Acrobat Pro.

3. Hogyan konvertálhat PDF fájlt ingyen Word-be az Adobe Acrobat Pro segítségével

Talán sokan ismerik a PDF alkalmazást olvasóAdobe Acrobat Reader és az alkalmazásnak erősebb a „rokona”.

Nos, alkalmazás Adobe Acrobat Pro Kifinomultabb funkcionalitással rendelkezik, mert fel lehet használni a PDF konvertálására Word-be egy laptopon és a PDF, bandák szerkesztésére.

1. lépés: Telepítse az Adobe Acrobat Pro alkalmazást

 • Töltse le és telepítse az alkalmazást Adobe Acrobat Pro első.

Jegyzet:


Habár Adobe Acrobat Pro egy fizetett alkalmazás, amelyet használhat ingyenes próbaverzió 7 napig.

2. lépés: Nyissa meg az Adobe Acrobat Pro alkalmazást

 • Futtassa az Adobe Acrobat Pro szoftvert, és nyissa meg a Word-be konvertálni kívánt PDF fájlt.

3. lépés: A PDF konvertálása Word-be

 • Kezdeni alakítani PDF to Word, csak annyit kell tennie, hogy belép a menübe Fájl -> Exportálás -> Microsoft Word -> Word dokumentum vagy Word 97 - 2003 dokumentum.

4. lépés: Mentse a fájlt

 • Ezután csak válassza ki a tárolási könyvtárat, a fájl nevét, és kattintson a gombra Mentés hogy elmentse a Word fájlt. Könnyű, igaz?

Ez az alkalmazás egy kicsit nehéz, de azok számára, akik keresik a PDF konvertálását Word-be, hogy az szerkeszthető legyen és ne legyen rendetlen, Adobe Acrobat Pro a legmegbízhatóbb banda.

Ha úgy érzi, hogy a Word-fájlja túl nagy, próbálja meg egy PDF-tömörítő alkalmazással csökkenteni a PDF-fájl konvertálását.

4. Hogyan konvertálhat PDF-et Word-be további alkalmazások nélkül

Nos, az alkalmazás felhasználói számára Microsoft Word 2013 és ezt követően az alkalmazás már lehetőséget nyújt a PDF konvertálására Word-be offline, bandába.

1. lépés: Nyissa meg a Microsoft Word alkalmazást

 • Nyissa meg és futtassa a Microsoft Word programot, és lépjen közvetlenül a menübe Fájl> Megnyitás (Ctrl + O). Ezután azonnal kiválasztja a konvertálni kívánt PDF fájlt, majd kattintson a gombra Nyisd ki.

2. lépés: A PDF konvertálása

 • Győződjön meg róla, hogy megjelenik Felugrik amely azt mondja, hogy a PDF fájl az leszalakítani kattintson a gombra rendben. Várja meg az átalakítási folyamat befejezését.

Tényleg praktikus, igaz? Annak érdekében, hogy a Word fájlja éppoly szép legyen, mint a PDF, győződjön meg róla, hogy már tudja, hogyan készítsen tartalomjegyzéket a Microsoft Wordben, banda!

5. A PDF konvertálása Word-be mobilon

Szüksége van egy módra a PDF konvertálásához Word-be, de nincs hozzáférése laptophoz vagy PC-hez? Nyugi, mert Jaka is megbeszél hogyan lehet a PDF-et Word-re változtatni a HP-n, banda!

Használhat olyan Android alkalmazásokat, mint pl PDF Converter, segít, ha a konvertálni kívánt PDF fájl a mobiltelefonon található. Nos, itt van, hogyan!

1. lépés: Töltse le a PDF Converter alkalmazást

 • Töltse le és telepítse az alkalmazást PDF Converter amelyet az ApkVenue alább megadott linkjén keresztül tölthet le.
Alkalmazások letöltése

2. lépés: Nyissa meg a PDF Converter alkalmazást

 • Futtassa a telepített PDF Converter alkalmazást, majd érintse meg a elemet + ikonra kívánt fájlok hozzáadásáhozalakítani. Menj fülrePDF vagy koppintson Tallózás hogy más fájlokat találjon.

3. lépés: Válassza a PDF fájl lehetőséget

 • Ezután csak kiválasztja és megérinti a PDF fájlt, majd kiválaszt egy lehetőséget DOC Word dokumentum.

4. lépés: A PDF konvertálása Word-be

 • Ezután válassza ki ismét a kiválasztott Word formátumot. Az ApkVenue az opció használatát javasolja Word dokumentum (* .docx). Ha igen, csak annyit kell tennie, hogy beírja a fájl nevét és kiválasztja rendben.

5. lépés: Kész

 • Várja meg a folyamatot alakítani A Word kész. Ha igen, választhat Előnézet fájl Word fájl megnyitása egy alkalmazással, például a Microsoft Word Androidon, bandával.

Amellett, hogy miként konvertálhat PDF-fájlt Word-be Android-on, kipróbálhatja, hogyan lehet PDF-t létrehozni egy Android mobiltelefonon, ami nagyon egyszerűnek bizonyul, tudod!

Ajánlott PDF Converter alkalmazás

Megkönnyítése érdekében az ApkVenue fent említett alkalmazásain kívül számos más PDF-Word alkalmazás is használható, amelyet mobiltelefonján használhat.

1. PDF - Word Converter (Android)

PDF - Word Converter Az ApkVenue magam is használtam, tudod! Kiderült, hogy ez az alkalmazás nagyon könnyen használható, és valóban megkönnyítheti a PDF-fájlok konvertálását.

Igen, ez az alkalmazás nem túl nagy méretű. Tehát nem fogja felemészteni az Android mobiltelefon memóriáját, banda.

RészletPDF to Word Converter
FejlesztőCometdocs.com Inc.
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Fájl méret16,6 MB

Töltse le a PDF to Word Converter alkalmazást itt:

Alkalmazások letöltése

2. PDF Conversion Suite (Android)

A következő ott van PDF Conversion Suite ami márLetöltés több mint egymilliószor a Play Áruházban. Nem csak a Word, ez az alkalmazás több mint 30 formátumot támogat konvertálásra PDF-ből.

Az ApkVenue erősen ajánlja a PDF Conversion Suite alkalmazást, ha valóban szüksége van egy PDF a Word átalakító alkalmazásra.

RészletPDF Conversion Suite
FejlesztőApró intelligens alkalmazások
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Fájl méret24 MB

Töltse le a PDF Conversion Suite alkalmazást itt:

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Irodai és üzleti eszközök Tiny Smart Apps alkalmazással LETÖLTÉS

3. PDF-be (iOS)

Az Androidon kívül kiderül, hogy PDF fájlokat is konvertálhat Word-be iPhone vagy iPad készülékén az iOS operációs rendszer alapján. PDF-be te magad is tudsz Letöltés és ingyen használja!

Itt könnyen konvertálhatja PDF fájlját Word-be iPhone-on és iPad-en. Tényleg érdekes, igaz?

RészletPDF-be
FejlesztőDarsoft Inc.
Minimális OSiOS 8.0 és újabb
Fájl méret97 MB

Töltse le a PDF fájlba alkalmazást itt:

Letöltés PDF-be az App Store-ból

Nos, ez néhány útmutató hogyan lehet PDF-et konvertálni Word-be online alkalmazások nélkül és offline, valamint PC-k / laptopok és Android-telefonok számára a Jaka, bandától.

Azok számára, akiket zavart a PDF létrehozása, az ApkVenue néhány tippet is tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan lehet a teljes JPG-t PDF formátumra váltani online, offline és PC-ről vagy Androidról.

Kérlek te is Ossza meg és tegyen megjegyzéseket ehhez a cikkhez, hogy folyamatosan kapjon információkat, tippeket és trükköket, valamint híreket a technológiáról a JalanTikus.com webhelyről.

Olvassa el a cikkeket is PDF alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail