A 10 legjobb otthoni sportalkalmazás, amely megfelel a WFH-nak!

Szeretné formáját tartani, vagy akár leereszteni? Gyerünk, próbáld ki a legjobb otthoni testmozgás alkalmazást 2020-ban, amely úgy érzi, mintha saját személyi edződ lenne, tudod!

Mióta aktív #Csak otthonitt? Két hét? Három hét? Egy hónap vagy még tovább, banda?

Nos, a túl sokáig töltött otthon nem tesz jót a test egészségének. Különösen azok számára, akik mageránok vagytok, ezért ne végezzetek sok tevékenységet otthon.

Annak érdekében, hogy teste formában maradjon, ne legyen nyújtó, és még fogyjon is egyszerre, az ApkVenue számos Android alkalmazás-ajánlással rendelkezik az egészség megőrzése érdekében.

További részletekért először nézzük meg az ajánlásokat a legjobb otthoni sportalkalmazás amelyet az ApkVenue az alábbiakban összefoglalt és ki kell próbálni.

Gyűjtemény a legjobb otthoni edzés alkalmazások, lehet fogyni!

Felfegyverzett legjobb sportalkalmazás, nem kell egy fillért sem elköltened, hogy helyekre menj fitnesz vagy fizetni személyi edző ha célja a fogyás.

Nemcsak a testi egészség, hanem az alábbi sportolási alkalmazások is, amelyek hasznosak a mentális egészség szempontjából. Különösen azok számára, akik stresszesek, miközben otthon dolgoznak.

Na igen, azoknak, akik fogyni is szeretnének, ne felejtsék el összekeverni egy kiegyensúlyozott étrenddel, bandával. Anélkül, hogy tovább kellene késlekednünk, nézzük csak meg az ajánlásokat!

1,7 perc edzés (A legjobb sportalkalmazás a Google Playen)

Ha csak hét perc áll rendelkezésére minden nap, van egy alkalmazás 7 perc edzés amit ki kell próbálni.

A Google Play egyik legjobb alkalmazása segít a fogyásban és megerősíti a test izmait.

Azoknak, akik nem értik a mozdulatokat, az alkalmazást edzés Ez a legjobb egy video útmutatóval is fel van szerelve, hogy a mozdulataid ne legyenek rosszak, banda.

Az otthoni testmozgás során, 7 perces edzéssel legfeljebb eszközre és székre van szüksége. Nem olyan nehéz megtalálni, igaz?

Részlet7 perc edzés
FejlesztőSimple Design Ltd.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret16 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Töltse le a 7 perces edzést itt:

Apps Productivity Simple Design Ltd. LETÖLTÉS

2. 30 napos fitnesz kihívás

Tetszik a kihívások, és fogyni szándékozik? Nos, megpróbálhatja 30 napos fitnesz kihívás amely kihívást jelent a 30 napos rendszeres testmozgásra.

A 30 napos tanúi kihívás különféle edzésmódszerekkel rendelkezik, amelyek csak néhány testrészre összpontosíthatnak, például a gyomorra, a csípőre, a karokra vagy az egész testre.

Ennek a sportalkalmazásnak van egy egyszerű benyomású kijelzője is, amely illusztrációkkal és leírásokkal ellátott útmutatókkal van ellátva, amelyek segíthetik az edzését.

Részlet30 napos fitnesz kihívás
FejlesztőUgrás Fitness Csoport
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret19 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Töltse le a 30 napos fitnesz kihívást itt:

Alkalmazások letöltése

3. Freeletics edző edző

Aztán ott van Freeletics edző amitől úgy érzed, hogy van személyi edző magam, banda. Ez az alkalmazás beállítja a részt edzés magasságának és súlyának megfelelően.

Az alkalmazás használata előtt meg kell kérnie fitnesz szint amely annak meghatározására szolgál, hogy a gyakorlat mely része megfelelő.

Csakúgy, mint más alkalmazásokban, a Freeletics Training Coach sem igényel további felszerelést. Nem rossz, hogy otthon jó sportalkalmazás, nem?

RészletFreeletics edző edző - Testtömeg és gondolkodásmód
FejlesztőFreeletics
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
Méret15 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a Freeletics edző edzőjét itt:

Freeletics Training Coach a Google Playen keresztül

Egyéb legjobb sportalkalmazások ...

4. 5 perc deszka időzítő

Aztán ott van 5 perces deszka időzítő ami inkább az alkalmazásról szól időzítő sportoláshoz, főleg deszka akinek valóban nincs szüksége semmilyen felszerelésre.

Ebben az alkalmazásban kihívást kapsz deszka különféle pozíciókkal, arccal lefelé, hátulról, oldalról és másoktól kezdve.

Öt perc alatt az ApkVenue biztos abban, hogy első alkalommal feladja deszka. Hehehe ...

Éppen ezért a napi testmozgásnak is van egy része, a könnyűtől a nehézig, a test állapotának megfelelően, amikor először használja bandát.

Részlet5 perces deszka időzítő
Fejlesztőfitfit.am
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Töltse le az 5 perces deszka időzítőt itt:

5 perc Plank Timer a Google Playen keresztül

5. Női edzés (női sportalkalmazás)

Háziasszonyok vagy karrier nők számára, alkalmazás Női edzés lehet egy ajánlás testgyakorlatok elvégzésére otthon.

Ez a női sportalkalmazás számos speciális iránymutatást tartalmaz a nők sportmozgásairól, hogy ne okozzanak könnyen sérülést.

Körülbelül hét perces időtartammal különféle sportcsoportokat állíthat be, amelyeket meg szeretne csinálni. Ha rendszeresen végezzük, akkor az ApkVenue biztosan el fogja érni testcél mit akarsz, deh!

RészletEdzés nőknek - Fogyás Fitness App
FejlesztőWorkout Apps
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret73 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Töltse le a női edzést itt:

Női edzés a Google Playen keresztül

6. Fogyjon 30 nap alatt

2017-ben az egyik legjobb Android-alkalmazásként Fogyjon 30 nap alatt célja, hogy ideális és biztonságos módon csökkentse a súlyát.

Ez a legjobb sportalkalmazás nemcsak szisztematikus edzéseket nyújt, hanem az Ön igényeinek megfelelő bandát is.

Még útmutatóként is bemutatjuk a benne szereplő gyakorlatokat animáció és videó formájában. Annak érdekében, hogy ne keverje össze a testmozgások helyes elvégzése.

RészletFogyjon 30 nap alatt
FejlesztőSimple Design Ltd.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret16 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Töltse le a fogyást 30 nap alatt itt:

Alkalmazások letöltése

7. 30 nap alatt fogyjon el a hasi zsír

Azok számára, akik dagadtaknak érzik magukat és csökkenteni akarják, van egy alkalmazás Elveszíti a hasi zsírt 30 nap alatt amelyet több mint 10 millió felhasználó széles körben ajánlott és használt.

A benne bemutatott gyakorlatok optimálisabbak, és a hasizmok edzésére irányulnak. Tehát gyorsabb és hatékonyabb a zsírégetésben.

A Late Belly Fat 30 Days alatt szintén három szint közül lehet választani, kezdve Könnyen, Közepes, és Kemény. Anélkül, hogy további felszerelésre lenne szükség, ez az alkalmazás alkalmas kezdőknek és szakembereknek.

RészletElveszíti a hasi zsírt 30 nap alatt
FejlesztőUgrás Fitness Csoport
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret9,6 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Töltse le a Lose Belly Fat 30 nap alatt itt:

30 nap alatt elveszíti a hasi zsírt a Google Playen keresztül

8. Jóga stúdió: Elme és test (jó sportalkalmazás a mentálok számára)

A testének nemcsak formának kell lennie, hanem a mentális egészségre is figyelnie kell. Különösen azok számára, akiket egyre jobban stresszelnek az otthoni munkavégzés miatt, és zavar a feladatok halmozása.

Az egyik eszközként stresszoldó, kipróbálhatja az alkalmazást Jóga Stúdió: Elme és test ahol utánozhat jógamozgásokat fotók és szöveg keverékével.

Különböző mozgások végezhetők kezdőknek. Ó, igen, miközben csinálod, ne felejts el előkészíteni egy csendes szobát, és zenét is fel tud állítani, amely megnyugtatja a lelket, a bandát.

RészletJóga Stúdió - Elme és test
FejlesztőFit For Life LLC
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret85 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a jóga stúdiót - Mind & Body itt:

Yoga Studio - Elme és test a Google Playen keresztül

9. Házi edzés - Nincs felszerelés

Ezen kívül vannak alkalmazások edzés melyik név az Házi edzés - Nincs felszerelés amire a neve is utal, otthon megteheti anélkül, hogy további felszerelésre lenne szüksége.

Kiválaszthatja, hogy melyik testrészt szeretné edzeni. Gyomrot fogsz alkotni hatos csomag vagy csak erős kezeket akarnak.

Ne hagyja ki, vannak útmutatások az edzés előtti bemelegítéshez is, hogy a sérülések kockázata minimalizálható és csökkenthető legyen.

RészletHázi edzés - Nincs felszerelés
FejlesztőUgrás Fitness Csoport
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret16 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Töltse le az otthoni edzést - nincs felszerelés itt:

Leap Fitness Group Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

10. Hat csomag 30 nap alatt

Utoljára ott Hat csomag 30 nap alatt amelyet az ApkVenue ajánl azoknak, akik gyomrot akarnak kialakítani hatos csomag. Ez az alkalmazás azonban biztosít egy részt a test más részeinek gyakorlásához is.

Szinte tökéletes besorolási pontszámmal és több mint 50 millió letöltéssel ez bizonyítja, hogy ez az alkalmazás az egyik legjobb sportalkalmazás a Google Playen.

Számos pozitív ajánlást adtak a felhasználók ehhez az alkalmazáshoz. De természetesen, hogy kialakuljon a gyomor hatos csomag Fogyókúrát kell tartania diétával, és rendszeresen tornázni, bandázni.

RészletHat csomag 30 nap alatt
FejlesztőUgrás Fitness Csoport
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret13 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.9/5 (A Google Play)

Töltse le a hat csomagot 30 nap alatt itt:

Alkalmazások letöltése

Videó: Hogyan lehet fogyni csak a tőke Android Mobile, a diéta sikere garantált!

Nos, ez az ajánlás a legjobb otthoni testgyakorlási alkalmazásról, amely testét formában tudja tartani anélkül, hogy el kellene hagynia a házat, vagy további alkalmazásokra van szüksége.

Közben neked játékosok azok, amelyek nem felelnek meg a fenti alkalmazásoknak, vannak egészséges sportjátékok is, tudod. Sok szerencsét, és remélhetőleg a célt elérjük!

Olvassa el a cikkeket is Sport vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.