hogyan lehet nagyítani mp3 hangot android alkalmazással

Ez a modern zene valóban az emberek többségének szükségszerűségévé vált. Még a zene is befolyásolhatja az ember életét. De néha az MP3 formátumú zene rossz minőségű, vagy néha a hang kicsi.

Alacsony vagy alacsony hangminőségű MP3-fájlja van? Ez bizony nagyon kellemetlenné teszi, igaz, különösen, ha ez egy kedvenc dal. Egyébként valóban kevésbé élvezhetővé teszi a zenehallgatást.

Ez a modern zene valóban szükségessé vált a legtöbb ember számára. Még a zene is befolyásolhatja az ember életét tudod. De néha az MP3 formátumú zene rossz minőségű, vagy néha a hang kicsi.

De valójában lehet nagyíthatja az MP3 hangot az Android alkalmazáson keresztül. Így teheti nagyobbá az MP3 hangot az Android alkalmazással. Ezt nézd meg!

  • Használja ezt a 7 hőst, hogy ellopja az urat a mobil legendákban, garantáltan az automatikus győzelem!
  • Használnia kell! 5 legjobb Hero Tank Mobile Legend 8. évad
  • 5 hős Martis ellen, a mobil legendák legkaotikusabb harcosában!

Hogyan lehet növelni az MP3 hangot egy Android alkalmazás segítségével

Ismerje meg a zenefájl típusát

Fotóforrás: VOX Music Player

Az alkalmazás használata előtt érdemes megismerni az általánosan használt zenefájlok típusait, nevezetesen MP3 és FLAC. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, például az MP3 formátum, amely kisebb méretű, de nem megfelelő a minősége. Bár a FLAC nagy fájlmérettel rendelkezik, sokkal jobb minőségű, mint az MP3.

MP3 Volume Booster Gain Load

Az MP3 hangzásának növelése érdekében használhatja az úgynevezett alkalmazást MP3 Volume Booster Gain Load. Itt ingyenesen letöltheti ezt az alkalmazást.

Videó és audio alkalmazások letöltése

Az MP3 Volume Booster Gain Load funkciónak van egy egészen egyedi funkciója, amely akár a hangot is képes növelni 2000%. A kinagyított fájlok minősége sem fog károsodni, ehelyett javul. Még az MP3 minőség is majdnem hasonló a FLAC fájlokhoz a minőség sokkal jobb. Használata meglehetősen egyszerű, a következő lépéseket követheti.

1. Nyissa meg az alkalmazást

Fotó forrás: Forrás: Személyes dokumentumok

Az alkalmazás letöltése után azonnal megpróbálhatja megnyitni az alkalmazást. Az MP3 Volume Booster Gain Load kezdőképernyőjén a rendszer irányítani fogja Önt használati utasítás vagy használati utasítás. Megértheti előre, vagy kihagyhatja.

2. Fájlok hozzáadása

Fotóforrás: Személyes dokumentumok

Az alkalmazás kezdeti megjelenése valóban meglehetősen egyszerű, és nincs sok menü. Most hozzáadhat egy MP3 fájlt, amelyet kibővít, majd kiválaszthatja a menüt + a jobb alsó sarokban található. A következő menüben pedig csak ki kell választania, mely fájlokat szeretné nagyítani.

3. Az MP3 nagyítása

Fotóforrás: Személyes dokumentumok

Automatikusan a főmenübe fog menni, most ott legfeljebb kiválaszthatja hány százalék Nagyítani fogja a fájlt. A fájl kiválasztása után megteheti kattintson a Boosting elemre hogy elindítsa a folyamatot. Várjon, amíg a folyamat befejeződik, a folyamat a nagyítástól függően eltart egy ideig. Ha elkészült, ellenőrizheti az eredményeket a kezelő fájlban, és ha más fájlokat szeretne nagyítani, a módszer megegyezik a fentiekkel.

Hogyan? Nagyon egyszerű, igaz, most már készen áll az MP3 fájlok minősége jobb az előzőtől. Tehát így erősítheti az MP3 hangot az Android alkalmazással. Ebben az alkalmazásban van egy fizetős verzió is, amely több funkcióval rendelkezik, mint az ingyenes verzió. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found