azonnal gazdag! hogyan lehet könnyen létrehozni és eladni androidos alkalmazásokat

Számos olyan webhely létezhet, amelyek gazdagabbá tehetnek saját alkalmazásainak eladásával. Kíváncsiság helyett vessünk egy pillantást!

Gondolt már arra, hogy létrehozza saját Android-alkalmazását és továbbadja A Play Áruház? Ha ezt meg akarja tenni, akkor nem kell bajlódnia a tanulással kódolás és így tovább. Mert nyilvánvalóan több olyan webhely létezik, amelyik megteszi megkönnyíti az Android-alkalmazások létrehozását és értékesítését.

Vannak olyan webhelyek is, amelyek bizonyos szempontból gazdaggá tehetnek adja el saját alkalmazását. Kíváncsiság helyett vessünk egy pillantást néhány érdekes információra, amelyet az alábbiakban Hongkiat foglal össze

  • 5 legnépszerűbb ingyenes harci játék, amelyet érdemes kipróbálni
  • 5 játékot csak magas IQ-val rendelkező emberek játszhatnak, ugye?
  • 12 Elfelejtett Old School online játék

Íme 5 módszer az Android-alkalmazások egyszerű létrehozására és értékesítésére.

1. Mobincube

Fotóforrás: Forrás: hongkiat.com

Mobincube az egyik legjobb megoldás azok számára, akik pályázatot akarnak benyújtani Android, iOS vagy Windows. A Mobincube révén könnyedén hozhat létre alkalmazásokat korlátozás nélkül és ingyen, de vannak bizonyos funkciók, amelyek fizetettek. Ez a webhely különféle kiegészítő szolgáltatásokat kínál, mint például: folyam audio / video, webbeágyazás és adatbázis, és lehetővé teszi az alkalmazás tetszés szerinti testreszabását.

Az alkalmazás befejezése után Ön az kipróbálhatja böngészőn keresztül, mielőtt manuálisan közzétenné az alkalmazásboltokban, például a Play Áruházban és az AppStore-ban. Van azonban néhány prémium funkciók amelyek nem érhetők el ezen a webhelyen, ha ingyenes tervet használ, például számos értesítést (azonnali értesítés), hirdetéseltávolítási lehetőségek és funkciók felhő, elemzésés optimalizálás.

2. Dropsource

Fotóforrás: Forrás: dropsource.com

Ha alkalmazást szeretne készíteni mind Android, mind iOS rendszeren, akkor Dropsource a helyes választás, amely segít megvalósítani vágyait. Mivel ezen a webhelyen keresztül nincs szüksége más eszközökre az alkalmazás megtervezéséhez, felülvizsgálatához, fejlesztéséhez, teszteléséhez és közzétételéhez.

Miután elkészült az alkalmazás, akkor kipróbálhatja az alkalmazást böngésző alapú emulátor, és ossza meg másokkal. Aztán miután az alkalmazás sikeresen teljesítette a tesztet, akkor megteheti kód letöltése biztos, hogy az alkalmazását közvetlenül az App Store és a Play Store áruházban teszi közzé.

3. Thunkable

Fotóforrás: Forrás: thunkable.com

Habár Thunkable nem rendelkezik olyan bőséges funkciókkal, mint a Mobincube és a Dropsource, de ez a webhely dokumentációt és video oktatóanyagokat kínál, amelyek nagyon hasznosak a kezdők számára. A weboldal néhány kiváló tulajdonsága a korszerűbb és sokszínűbb alkalmazások készítése, a kép- és beszédfelismerés támogatása Google térképés az IoT.

Mielőtt közzétenné az alkalmazását az App Store-ban vagy a Play Store-ban, tesztelheti okostelefonján közvetlenül vagy a biztosított emulátoron keresztül. Ezt követően közzéteheti az AppStore-ban vagy a Play Store-ban. Csak az alkalmazáskészletek egyikében teheti közzé az alkalmazás elkészítésének kezdeti szakaszai szerint.

4. Andromo

Fotóforrás: Forrás: hongkiat.com

Andromo beépített szolgáltatásokat és sablonokat kínál, amelyeket könnyedén hozzáadhat az alkalmazásokhoz, például egy audiolejátszóhoz, és támogatja az integrációt Facebook, Twitter, Flickr és YouTube, valamint weboldalak, rádiólejátszók és podcastok, a PDF, RSS stb. támogatása. Nem szabad megfeledkezni a fontos dolgok, például névjegyek és fotók hozzáadásának funkcióiról sem.

Az Andromo alkalmazásban azonban csak egy alkalmazást hozhat létre ingyen, ha más alkalmazásokat szeretne létrehozni, akkor meg kell vásárolja meg a prémium csomagot. Ennek a weboldalnak az az előnye, hogy az alkalmazását közzéteheti a Play Áruházban, az Amazon Store-ban, az App Store-ban és más alkalmazásboltokban. Te is bevételre tehet szert ha a prémium csomagot használja.

5. Appgeyser

Fotóforrás: Forrás: hongkiat.com

AppsGeyser bonyolultabb, mint a fent említett négy webhely, mert a weboldal használatakor meg kell értenie a kódolási rendszert. Ez a weboldal tökéletes, ha mobilalkalmazást szeretne készíteni egy webhelyhez, ahogyan ez a weboldal kínálja tucatnyi sablon hogy elkezdhessenek alkalmazások építését.

A webes tartalmat felveheti alkalmazásába a HTML5 funkciók, értesítéseket küldhet Felugrik, a közösségi médiával integrálható szolgáltatásokkal, valamint a helymegosztási információk közösségi megosztásával, valamint elemzési és geolokációs funkciókkal. Miután elkészült, kipróbálhatja alkalmazását a webhelyen, és bevételt szerezhet vele hirdetések megjelenítése vagy eladni.

Ez az 5 webhely, amelyek segítségével Android alkalmazásokat hozhat létre és adhat el. Amellett, hogy eladhatja a Play Áruházban, eladhatja más alkalmazásboltokban is, például az App Store-ban és így tovább.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found