16 legjobb olcsó okosóra 2020-ban, kezdve 90 ezer Rp-vel

Zavart az olcsó, funkciókban gazdag okosóra kiválasztása miatt? Nos, az ApkVenue-nak van egy ajánlása a legjobb olcsó 2020-as smartwatchról, amelyet érdemes megfontolni.

El tudta volna képzelni, hogy van ilyen drága kütyüje Apple óra vagy Samsung Galaxy Watch, banda?

Ez biztosan nagyon klassz, mi! De sajnos nem mindegyiknek van nagyobb költségvetése ennek a legjobb okosórának a megvásárlásához, mert viszonylag drága az ára.

Ezért ezúttal az ApkVenue ad ajánlást a legjobb olcsó és minőségi okosóra 2020-ban amely teljes tulajdonságokkal és hűvös dizájnnal rendelkezik. Kíváncsi vagy mire?

A legjobb és legjobb olcsó okosóra ajánlások, árak legfeljebb 1 millió!

Az ApkVenue által ezúttal ajánlott intelligens órák többsége az a legjobb okosóra 1 millió alatt Néhányan még 90 ezernél is kezdik, tudod.

Annak ellenére, hogy alacsony az árcédulája, de az ApkVenue által ajánlott okosóra mégis rendelkezik az intelligens órákra jellemző alapvető jellemzőkkel.

JEGYZET:


Az alábbi olcsó okosóra árlista különféle üzletekből származik online Indonéziában, a legújabb ig 2020. április 30. Az árak időről időre változnak.

1. Cognos Smartwatch A1 - 100 000 IDR

Az Apple Watchhoz hasonló kialakítású Cognos Smartwatch A1 talán megfontolást jelenthet azok számára, akik 500 ezer alatti olcsó okosórát keresnek, bandát.

Annak ellenére, hogy olcsó az ára, ez az intelligens óra különféle érdekes funkciókkal van ellátva, amelyek kielégítik felhasználói igényeit.

Ezek a funkciók olyanok, mint lépésszámláló, alvásfigyelés, telefonálhat, zenélhet, üzeneteket olvashat és küldhet, riasztásokat és szörfözhet a közösségi médiában.

Nem csak ez az olcsó okosóra 0,3 MP felbontású kamera lencsével és 64 MB belső memóriával is rendelkezik.

LeírásCognos Smartwatch A1
Képernyő1,54 hüvelykes TFT kijelző
JellemzőkLépésszámláló, alvásfigyelés, mozgásszegény emlékeztető, elveszett riasztás, riasztás, SMS
Tanúsítvány-
KapcsolatBluetooth 3.0
Akkumulátor380mAh

2. Lenovo Watch 9 - 320 000 IDR

Egyszerű kivitelű, de mégis bájosnak tűnik, Lenovo Watch 9 alkalmas azok számára, akik olcsó nők számára készült intelligens órát keresnek vagy gyártanak párosít barátnővel, bandával.

Ennek az intelligens órának a segítségével figyelheti a különféle tevékenységeket, például a futási távolság kiszámítását, a biciklizést, az úszást stb. túrázás.

Ezen kívül gombként is használhatja a Lenovo Watch 9-et redőny amikor fényképet akar készíteni a kameráról okostelefon, banda.

A kompatibilitást illetően a Lenovo Watch 9 mind Android, mind iPhone mobileszközökhöz csatlakoztatható.

LeírásLenovo Watch 9
Képernyő1,5 hüvelykes LED kijelző
JellemzőkLépésszámláló, Elvesztésgátló, Lépésszámláló, Alvásmonitor, Stopper, Értesítés, Riasztás, SMS
Tanúsítvány-
KapcsolatBluetooth 5.0
Akkumulátor-

3. Honor Band 5 - 349 000 IDR

A következő legjobb olcsó okosóra az Honor Band 5 amelyet csak 300 ezerért adnak el, banda.

Bár a Honor Band 5 valójában csak okos sáv, nem okosóra, hanem eszköz hordható Ez különféle funkciókkal van felszerelve, amelyek az okosórán is jelen vannak.

Azon kívül, hogy láthatja az időt, a Honor Band 5 rendelkezik pulzusmérő funkcióval valós idő, monitorozza az alvás minőségét, a mobiltelefon nyomkövetőjét, a lépésszámlálót és a zenei vezérlőt.

LeírásHonor Band 5
Képernyő0,95 hüvelykes AMOLED kijelző
JellemzőkLépésszámláló, pulzusmérő, zenevezérlő, telefonkereső, értesítés, SpO2 monitor
Tanúsítvány-
KapcsolatBluetooth 5.0
Akkumulátor100mAh

4. HUAWEI 4. sáv - 359.000 IDR, -

Aztán ott van HUAWEI 4. zenekar amely a következő olcsó okosóra ajánlás, amelyet figyelembe vehet.

A probléma az, hogy ez az olcsó intelligens sáv átvette a technológiát Csatlakoztassa és töltse amely lehetővé teszi az akkumulátor töltését, közvetlenül csatlakoztatva a töltőadapterhez.

Maga a HUAWEI Band 4 9 sportmódot kínál minden mozdulatának monitorozásához, valamint a TruSleep 2.0 technológiát, amely az alvás minőségének ellenőrzésére szolgál.

Sajnos a készülék hordható ez nem rendelkezik elegendő egyéb támogató funkcióval a vezérléshez okostelefon te, banda.

LeírásHUAWEI 4. zenekar
Képernyő0,96 hüvelykes TFT kijelző
JellemzőkLépésszámláló, Telefon keresése, Redőny, Értesítés, Pulzuskövetés
Tanúsítvány-
KapcsolatBluetooth 4.2
Akkumulátor91mAh

5. Xiaomi Mi Band 4 - 349 000 IDR

Legyen az egyik eszközsorozat hordható a legnépszerűbb, Xiaomi Mi Band 4 nemcsak számos érdekes tulajdonságot mutat be, hanem egy kifinomultabb dizájnt is friss és elegáns.

Az előd generációhoz képest a Xiaomi Mi Band 4 számos fejlesztést kapott, például az NFC funkció jelenlétét, a szélesebb AMOLED képernyőt és az egyre képesebb AI technológiát.

Annak ellenére, hogy nincs felszerelve IP-tanúsítvánnyal, a Xiaomi Mi Band 4 50 méteres mélységbe merülhet, bandában.

Ezenkívül a Mi Band 4 nemcsak a sport- és egészségfunkciók különféle funkcióival van ellátva, hanem a Mi Band 4 olyan funkciókat is kínál, amelyek a telefon értesítéseit, SMS-jeit és alkalmazásait jelenítik meg a mobiltelefonján.

LeírásXiaomi Mi Band 4
Képernyő0,96 hüvelykes TFT kijelző
JellemzőkLépésszámláló, alvásfigyelés, 6 edzésmód, értesítés, pulzuskövetés, időjárás-előrejelzés, telefon feloldása, telefon keresése
Tanúsítvány-
KapcsolatBluetooth 5.0
Akkumulátor135mAh

Egyéb legjobb olcsó okosórák ...

6. Realme Band - Rp.299.000, -

A Realme nem csak az okostelefonok területén versenyez, de most a Realme kiadott egy olcsó, 200 ezer áras smartbandot is névvel realme Band, itt.

A legtöbb intelligens zenekarhoz hasonlóan a Realme Band is 0,96 hüvelykes képernyővel van felszerelve, amely egyetlen vezérléssel vezérelhető kapacitív érintőpad ami alul van.

A realme Band már rendelkezik IP68 tanúsítvánnyal, amely víz- és porállóvá teszi. Jellemzői szintén meglehetősen teljesek, például pulzusérzékelő, sport tracker, alvásfigyelés, és értesítés.

A töltéshez nincs szükség további kábelekre sem. Kicsit más áron nyilvánvalóan komoly kihívója lesz a Xiaomi Mi Band 4 bandának.

Leírásrealme Band
Képernyő0,96 hüvelykes TFT kijelző
JellemzőkLépésszámláló, alvásfigyelés, 9 edzésmód, értesítés, pulzuskövetés, időjárás-előrejelzés, telefonos feloldás, telefon keresése
Tanúsítvány-
KapcsolatBluetooth 4.2
Akkumulátor90mAh

7. M2 Heart SmartBand - 98 000 IDR

A következő olcsó okosóra, amelyet az ApkVenue ajánl, hogy hazavihesse üreges pénztárca nélkül M2 szív SmartBand.

Ez az intelligens óra olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, mint a pulzusmérő, alváskövető, hívás emlékeztető, és még sok más, tudod.

Csak kiadással 98 ezer rúpia Csak akkor lehet M2 Heart SmartBand. Tehát azok számára, akik 100 000 alatti olcsó okosórát keresnek, mire vár, banda!

LeírásM2 szív SmartBand
Képernyő0,42 hüvelykes OLED kijelző
JellemzőkLépésszámláló, pulzusmérő, alváskövető, hívás emlékeztető, értesítés, riasztás, SMS
TanúsítványIP67
KapcsolatBluetooth 4.0
Akkumulátor70mAh

8. F1 Wearfit okosóra - 95 000 IDR

A következő ott van F1 Wearfit Smartwatch, egy olcsó okosóra, amely különféle fejlett funkciókkal van felszerelve. Ezúttal vérnyomásfunkciót kap, a pulzusmérőn kívül.

Ne álljon meg ennél, ez az óra azt is állítja, hogy képes kimutatni a vér oxigénszintjét. Nem tudom, mennyire pontos, de miért nem, amíg olcsó, igaz?

Ezen túlmenően, ez az intelligens és olcsó óra IP67 tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely ellenállóvá teszi a víz ellen, így itt úszhat.

LeírásF1 Wearfit Smartwatch
Képernyő0,66 hüvelykes OLED kijelző
JellemzőkGPS, lépésszámláló, pulzusmérő, alváskövető, hívás emlékeztető, értesítés, riasztás, SMS, Lost Anti
TanúsítványIP67
KapcsolatBluetooth 4.0
Akkumulátor80mAh

9. Xiaomi Mi Band 3 - 275 000 IDR

A megfizethető árú, minőségi gagdet termékeiről ismert, ki nem ismeri a kínai márkát, a Xiaomi-t?

A híres olcsó Xiaomi mobiltelefon eladásán kívül kiderül, hogy vannak olcsó minőségű okosórák is csábító áron, tudod.

Xiaomi Mi Band 3 különféle funkciókkal rendelkezik, mint például a pulzusmérő, gyakorlat nyomkövető, és alvásfigyelő amelynek meglehetősen pontos pontossága van.

Ezt az okosórát teljes mértékben kihasználhatja a Google Playen elérhető alkalmazások segítségével, különösen edzés közben.

Az árért a Xiaomi Mi Band 3 jelenleg a tartományban van 200-300 ezer. Egyszerűen elkábító!

LeírásXiaomi Mi Band 3
Képernyő0,78 hüvelykes OLED kijelző
JellemzőkNFC, lépésszámláló, pulzusmérő, alvásfigyelés, hívás emlékeztető, értesítés, riasztás, SMS, mozgásszegény emlékeztető
TanúsítványIP67
KapcsolatBluetooth 4.2
Akkumulátor110mAh

10. Lemfo E07 - 599 000 IDR

Hozd a dizájnt sportos valamint különféle érdekes funkciók támogatása, Lemfo E07 nyilván meglehetősen barátságos áron, banda!

Maga a Lemfo E07 GPS funkciókkal és IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyekkel biztonságosan lehet úszni.

Más funkciók tekintetében ez az olcsó okosóra is rendelkezik funkciókkal lépésszámláló, alvásfigyelés, kamera vezérlés, és még sok más.

Ezenkívül egy aranyos OLED képernyőt is el fog kényeztetni egyszerű és interaktív animációkkal.

LeírásLemfo E07
Képernyő0,96 hüvelykes OLED kijelző
JellemzőkGPS, Lépésszámláló, Távoli kamera, Alvásfigyelés, Hívás emlékeztető, Értesítés, Riasztás, SMS, Lost Anti, Activity Reminder
TanúsítványIP67
KapcsolatBluetooth 4.0
Akkumulátor90mAh

11. Cognos DZ11 - 135 000 IDR

Cognos DZ11 ez egy olcsó okosóra anyagokkal eloxált alumínium prémium színes LCD-képernyő és klassz.

Ez az okosóra interaktív Android-alapú operációs rendszerrel rendelkezik, és természetesen csatlakoztatható is hozzá okostelefon Ön.

Irányíthatod okostelefon figyeljen edzés közben. Hasonlóképpen a teljes funkciókkal is, hogy az edzés hatékonyabb legyen. Nagyon jó!

LeírásCognos DZ11
Képernyő1,22 hüvelykes IPS LCD kijelző
JellemzőkAndroid operációs rendszer, SIM-kártya, 0,3MP kamera, lépésszámláló, távkamera, alvásfigyelés, hívás emlékeztető, értesítés, riasztás, SMS, elveszettség, tevékenységi emlékeztető
Tanúsítvány-
KapcsolatBluetooth 3.0
Akkumulátor280mAh

12. Lenovo Smart Band G03 - Rp. 239.000, -

A Xiaomi Mi Band sorozatának versenytársa maradt, Lenovo Smart Band G03 hűvös funkciókkal is ellátva, amelyek nem kevésbé érdekesek, banda.

Ez az olcsó okosóra minőségi anyagokat tartalmaz Korróziógátló Bayer amely állítólag nem okoz allergiát.

Használhatja ezt az órát úszás közben is, legfeljebb 30 méteres merülési mélységgel. Hú, igaz?

Maga az ára meglehetősen megfizethető, mégpedig a 200-300 ezer közötti árkategóriában. Hé, összezavarodva melyiket válasszuk?

LeírásLenovo Smart Band G03
Képernyő0,91 hüvelykes OLED kijelző
JellemzőkLépésszámláló, pulzusmérő, alvásfigyelés, hívás emlékeztető, értesítés, riasztás, SMS
TanúsítványIP67
KapcsolatBluetooth 4.0
Akkumulátor110mAh

13. imoo Y1 telefon - 599 000 IDR

Olcsó okosórákat keres gyermekeknek, kisebb testvéreknek, unokaöccseknek? Akkor csak vegye meg imoo Watch Y1 telefon amelyet jelenleg 500 ezer árkategóriában árulnak.

Ez a gyermek okosóra egészen komplett funkciókkal rendelkezik, a hanghívásoktól kezdve, valós idejű helymeghatározás, családi csevegés, lépésszámláló, mozgásérzékelés, és még sok más.

Ezeknek az érdekes és hasznos funkcióknak köszönhetően az imoo Watch Phone Y1 nagyon biztonságos a gyermekek számára.

Leírásimoo Y1 telefon figyelése
Képernyő0,91 hüvelykes IPS LCD kijelző
JellemzőkValós idejű helymeghatározás, családi csevegés, lépésszámláló, stopperóra, automatikus be- és kikapcsolás, mozgásérzékelés
TanúsítványIPX8
KapcsolatBluetooth 4.0
Akkumulátor680mAh

14. Xiaomi Amazfit Bip - 649 000 IDR

További használatra előleg, ennek a kínai vállalatnak van egy úgynevezett okosórája is Xiaomi Amazfit Bip akiknek megfizethető áruk van.

Ezt az okosórát úgy tekintik, hogy megkönnyebbült a képernyője, és elég sok információt képes befogadni, amelyek testre szabhatják a megjelenést, bandák.

Van egy dizájn sportos mint az Apple Watch, az Amazfit Bip különféle funkciókkal, valamint IP68 minősítéssel rendelkezik, amely vízállóvá teszi.

LeírásXiaomi Amazfit Bip
Képernyő1,28 hüvelykes IPS LCD kijelző
JellemzőkGPS, lépésszámláló, pulzusmérő, alvásfigyelés, hívás emlékeztető, értesítés, riasztás, SMS
TanúsítványIP68
KapcsolatBluetooth 4.0
Akkumulátor190mAh

15. I-One U8 - 100 000 IDR

I-One U8 egy okosóra, amelynek egyszerű modellje van, de olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek nem kevésbé érdekesek, mint a többi olcsó intelligens óra.

Kapsz egy LCD képernyős órát, amely elég vonzó kezelőfelülettel és támogató funkciókkal rendelkezik, például lépésszámláló, hívás emlékeztető, értesítésés riasztások.

Még érdekesebb, hogy ennek az olcsó okosórának is vannak funkciói kamera szinkron amely szolgálhat vezeték nélküli kamera ahol a kamera mobiltelefonon végzett tevékenysége szinkronizálható az I-One U8-mal.

LeírásI-One U8
Képernyő1,48 hüvelykes TFT LCD kijelző
JellemzőkAndroid OS, kamera, lépésszámláló, hívás emlékeztető, értesítés, riasztás, SMS
Tanúsítvány-
KapcsolatBluetooth 3.0
Akkumulátor230mAh

16. Onix Smartwatch X6 - 150 000 IDR

Onix Smartwatch X6 Ez egy olcsó, képernyő alatti kivitelű okosóra, amely a csuklóját követi a kényelmes használat érdekében.

Nincs olyan pulzusmérő funkciója, mint a többi, de mégis élvezhet más érdekes funkciókat, mint például lépésszámláló, alvásfigyelés, hívás emlékeztető, értesítés, egy 0,3 MP-os kamera és még sok más.

Sajnos ez az olcsó okosóra nincs felszerelve IP tanúsítással értékelés ami kissé kockázatosá teszi az úszásra való meghívást.

LeírásOnix Smartwatch X6
Képernyő1,54 hüvelykes IPS LCD kijelző
Jellemzők0,3MP kamera, lépésszámláló, alvásfigyelés, hívás emlékeztető, értesítés, riasztás, SMS, mozgásszegény emlékeztető
Tanúsítvány-
KapcsolatBluetooth 3.0
Akkumulátor450mAh

Nos, ezek voltak a legjobb olcsó okosóra-ajánlások 2020-ban, amelyek nem törik össze a zsebedet, bandák.

Annak ellenére, hogy olcsón árolják, valójában a fenti okosóra különféle, nem kevésbé érdekes funkciókkal van ellátva. Szóval, már tudja, melyiket vegye meg?

Olvassa el a cikkeket is Okos óra vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found