10 módszer hamis e-mailek létrehozására másodpercek alatt

Ne aggódjon olyan e-mailek miatt, amelyek tele vannak spamekkel vagy felesleges információkkal a különféle webhelyeken vagy alkalmazásokban történő regisztráció miatt? Semmi sem fog történni, ha hamis e-mailje van. Az ApkVenue tippeket tartalmaz arról, hogyan lehet egyszerűen hamis e-maileket létrehozni.

Az e-mail fiók az üzenetek cseréje mellett számos funkcióval is rendelkezik, például fontos adatok és dokumentumok cseréjével vagy a fizetés megerősítésének helyeként.

Nem sok embert gyakran idegesít az e-mailjeikbe gyakran bejutó spam mennyisége.

Különösen most, amikor szinte az összes webhely vagy alkalmazás mindig arra kéri a felhasználókat, hogy személyes e-mail fiókkal jelentkezzenek be.

  • Hogyan küldhetünk titkos e-maileket minden típusú e-mailhez, titkos ügynöknek érezzük magunkat!
  • 5 legbiztonságosabb e-mail szolgáltatást használnak a hackerek
  • CSODÁLATOS! Így küldhet e-maileket mobil számokra

10 módszer hamis e-mail létrehozására másodpercek alatt

Nyugodtan, ezúttal az ApkVenue megoldást kínál azoknak, akik szeretik bizonytalan a személyes e-mailekkel kapcsolatos információk megadásáról.

Itt az ApkVenue tízről ad tippeket hogyan lehet hamis e-mailt készíteni másodpercek alatt. Nem hiszek? Csak próbáld ki az alábbi tíz webhelyet.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. 10 perces levél

A 10 perces levél segítségével hamis e-mailt hozhat létre, amely csak tíz percig fog tartani!

Igen, tíz percen belül fogadhat bejövő e-maileket, elolvashatja és akár válaszolhat is az e-mailre. Nagyon hasznos azok számára, akik csak meg akarják erősíteni a bizonyos alkalmazások regisztrációját, igaz?

Letöltés: 10 perces levél

2. Mailinator

A Mailinator egy olyan webhely, amely megadja az e-mail címeket nyilvános. Az e-mail kifejezetten az Ön számára használható minden olyan webhelyen, amely e-mail címet kér.

Néhány óra múlva a beérkező üzenetek mappája automatikusan törlődik.

3. MailDrop

Ez a Heluna által létrehozott webhely nemcsak hamis e-mailt ad Önnek. Igen, a MailDropnak is vannak funkciói spamszűrő. Ez a szolgáltatás blokkolhatja a spamként jelölt e-maileket.

4. AirMail

Ingyenes e-mail fiók szolgáltatást is biztosít, amelyet használhat ideiglenes ideiglenes álnév. A különbség az, hogy az AirMail véletlenszerűen ad egy e-mail címet, de továbbra is ugyanazokkal a funkciókkal és használattal rendelkezik, mint általában az e-mail.

5. MyTrashMail

Minden olyan webhely, amely az e-mail cím megadását kéri hírlevelek vagy bármi más küldéséhez, egyszerűen igénybe veheti a MyTrashMail szolgáltatásait.

Regisztráció vagy jelszó megadása nélkül használhat hamis e-mail címet egy aktív domainnel.

Letöltés: MyTrashMail

6. Kihelyezhető

Kihelyezhető egy olyan webhely, amely hamis e-mail szolgáltatást is nyújt. Ön szabadon kiválaszthatja e-mail felhasználónevét, de ennek a @ dispostable.com betűvel kell végződnie.

Egyszerű megjelenéssel ez a webhely könnyen használható azok számára, akik csak egy ideig szeretnének hamis e-mailt használni.

7. Dobd el. E-mail

A korábbi webhelyekkel majdnem megegyező felhasználással a Discard.email hamis e-mail szolgáltatást is nyújt, amelyet akkor használhat, ha nem szeretné, hogy személyes e-mail címét mások felfedezzék.

Regisztráció és sok kattintás nélkül megkapja a hamis e-mailt.

8. Levélfogás

A MailDrop-hoz hasonlóan ez a webhely nemcsak hamis e-mail létrehozási szolgáltatásokat nyújt. A Mail Catch rendelkezik egy spamszűrő funkcióval is, amely biztosítja, hogy a továbbiakban ne érezzen spam üzeneteket a beérkező levelek között.

Azok számára, akik „komolyabbak” szeretnének lenni hamis e-mailjükkel, a Mail Catch prémium funkciókat is kínál, tudod.

9. Fake Mail Generator

Ez az egy oldal hasonló a 10 perces levelekhez, amelyek hamis e-maileket is adnak rövid időre.

Annak ellenére, hogy csak rövid időre szól, használhatja a Fake Mail Generator alkalmazásban létrehozott hamis e-mailt több szolgáltatáshoz, és különböző helyeken jelentkezhet be.

Letöltés: Fake Mail Generator

10. Yop Mail

Ingyenes, gyors és sok funkció, ezek a három előny, amelyeket felhasználhat, ha a Yop Mail szolgáltatást használja hamis e-mail generátor szolgáltatásként.

Csakúgy, mint más webhelyek, ez a webhely is törli a beérkező e-maileket egy bizonyos időn belül, miután elolvasta.

Ez az tíz egyszerű módszer hamis e-mailek létrehozására pillanatok alatt. A fenti tíz webhely használatával most már nem kell aggódnia vagy aggódnia, hogy személyes e-mailje tele lesz spammel.

Ezenkívül a hamis e-mail használata csökkentheti a feltörés kockázatát is. A legfontosabb, hogy ne használja negatív dolgokra.

Olvassa el a cikkeket is Hamis vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found