hogyan lehet bebizonyítani, hogy a klánok csalásának online összecsapása kamu

Valóban sokan kínálnak ingyenes Clash of Clans csalásokat a kívánt név kitöltésével, de mögötte minden HÜLYE !! Ezúttal JalanTikus elárulja, hogyan lehet bebizonyítani, hogy a Klánok összecsapása be van kapcsolva

Valóban sokan kínálnak csal A klánok összecsapása ingyen a kívánt név kitöltésével, de mindez mögött HAZUGSÁG!! Hogyan bizonyítja? Ezúttal JalanTikus elmondja, hogyan lehet ezt bizonyítani csal Klánok összecsapása online ez HOAX. Először letöltheti a legújabb CoC játékot a JalanTikus webhelyről:

Töltse le a Supercell stratégiai játékát
  • Hogyan kell játszani a Clash of Clans-t PC-n nagyon könnyedén és késés nélkül
  • Új COC MOD: A Ghost Village és más játékosok másolatának automatikus keresése
  • Legjobb idő a gazdálkodásra vagy a klánok összecsapásában

Hogyan lehet bebizonyítani, ha Csal Klánok összecsapása Online Az a HOAX

  1. Keresés a webhelyen csal A klánok összecsapása álruhában csal vagy csapkod CoC. Például elmegyek a weboldalra clantofclantool.

  2. Amikor betettem felhasználónév emberek és névlegesek, hirtelen felmérést kért.

  3. Megpróbálja megnyomni jobbra, majd nyomja meg a "Oldal forrásának megtekintése".

  4. Olyan szót keres, mint amely az alábbi fotón található

  5. Most látni fogja az írást aktiválás = "AS2Q1-WR2Y1J-XPLQ2Q-ZMAW1".

  6. Annak ellenére kódde amikor belépsz kód ez a névleges, hogy nem akarunk belépni a CoC-ba. És akkor mi van? Mert az ok a "FELMÉRÉS".

  7. Miután újra megnéztem a Clash of Clans számlámat, hogy vannak eredmények? csapkod a weboldalról a CoC leple alatt csapkod hogy, mert ez csak a FELMÉRÉS.

JEGYZET: Szinte minden játék, amely kínál csal ingyen, biztosan elrendeltem a felmérés tisztázatlanságát. Tehát ha srácok akarják csapkod Helyezze a CoC-ra szoftver mint például az Xmodgames, a Game Killer, az SB Game Hacker, a Freedoom, a Lucky patcher, az xxzhushou, a Game Guardian, a Hack alkalmazás adatai és a Hex editor. Ne bízzon bennük könnyen az őket kínáló webhelyeken csal ingyenes, mert a kockázat KITILTVA. Ezen kívül van egy Host Editor, ez egy olyan alkalmazás, amelyet létre kell hozni privát szerver. De kérjük, vigyázzon, ne éljen vissza vele, mert előfordulhat, hogy a klánok összecsapása valóban megtört.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found