hogyan lehet megváltoztatni az alkalmazás ikonját az androidon saját fotókkal root nélkül

Ebben a cikkben megadom, hogyan lehet az Awesome Icons alkalmazás segítségével gyökér nélkül megváltoztatni az alkalmazás ikonját Androidon egy tetszés szerinti fényképpel.

Van köztetek olyan, aki valaha is unta az Androidjára telepített alkalmazás ikonját vagy nevét? Gondolt már arra, hogy nem szeretné megpróbálni megváltoztatni az alkalmazás nevét és saját maga megváltoztatni az alkalmazás ikonját személyes fotók, bálványok fényképei vagy saját alkotásai felhasználásával, de nem tudja, hogyan? Hmmm, jó móka lenne, ha tetszés szerint megváltoztathatná az alkalmazás nevét és az ikont.

A fentiek megtehetők. Ebben a cikkben megadom, hogyan változtathatja meg az alkalmazás ikonját Android-on egy olyan fényképpel, amely nélkül tetszik gyökér az alkalmazás használatával Félelmetes ikonok.

  • Hogyan lehet megváltoztatni a fontos alkalmazásikonokat, hogy az emberek ne találják meg
  • Az alapértelmezett Android Launcher ikonjainak módosítása
  • Hogyan lehet megváltoztatni az alkalmazás ikonjait Androidon root nélkül

Hogyan változtathatja meg az alkalmazás ikonjait Android-on saját fotóival root nélkül

Ha egy alkalmazás ikonját az Android készülékén saját fényképével szeretné megváltoztatni, először le kell töltenie egy úgynevezett alkalmazást Félelmetes ikonok. Ezt követően azonnal futtassa az alkalmazást.

1. Gyors indítás

Az alkalmazás első megnyitásakor azonnal egy oldalra irányul Gyors indítás. Ezen az oldalon láthatja az összes alkalmazás listáját, részletes alkalmazásnevekkel, fejlesztő, és az alkalmazás ikonjának képe. Ezenkívül az alkalmazás ikon képe mellett található egy ikon kép kamera és keret.

  • Kép ikonra kamera hozzáférést biztosít az alkalmazás ikonjának megváltoztatásához a közvetlenül készített fotók használatával. Nos, itt áll rajtad múlik, hogy milyen fotót használj.
  • Ikon kép keret önmagában hozzáférést biztosít a galériából közvetlenül kiválasztott képekhez vagy fotókhoz.

2. Válassza ki az ikonként használni kívánt képet

Valójában közvetlenül kiválaszthatja azt a képet vagy fényképet, amelyet közvetlenül az ikonképen keresztül fog használni kamera vagy keret korábban, de mi van, ha meg akarja változtatni az alkalmazás nevét? Ezért azt javaslom, hogy válassza ki az eredeti alkalmazásikon képet, amelyet cserélni szeretne (a bal szélen található, ha nem látja, akkor túl sok, hahaha). Itt szeretném megváltoztatni az alkalmazás ikont Abuget nekem:

  • Kattintson az alkalmazás eredeti ikonjára (a bal szélen).
  • Egy oldalra fog irányítani Parancsikon létrehozása.
  • Szakaszban Dob, válassza ki az elindítani kívánt alkalmazást. Ebben az esetben nem változtattam rajta, mert nagyon el akartam indítani a megnevezett alkalmazást Abuget.
  • Ezután részben Ikon, Itt maradsz Koppintson a az alkalmazás eredeti ikonképén, és a rendszer megkérdezi, hogy milyen típusú ikont fog használni. Én magam választottam Kép amely az Android galériámból kerül.
  • Ezután válassza ki a kívánt képet és Vág az igények szerint.
  • Ha igen, akkor az eredmény olyan lesz, mint az alábbi kép. Az alkalmazás eredeti ikonját az imént beillesztett kép vagy fotó váltja fel.
  • Ne felejtsd el, ha szükséges, módosítsd az alkalmazás nevét. Itt változtatom meg az alkalmazás nevét Abuget Lesz AbugetEdit.

3. Kész

Most, ha követte az alkalmazás ikonjának megváltoztatásának lépéseit az Androidon a korábbi eljárásnak megfelelően, a többi csak egy kattintás rendben és tesó, csak ellenőrizze az eredményeket. Ez a kísérleti eredményeim látszata.

Ha kíváncsi, miért van két alkalmazás, ez így van. Tehát a Félelmetes ikonok létrehozásának feladata parancsikonra helyettesítse, hogy tetszés szerint megváltoztathatjuk az ikon nevét és képét. Ha bosszúsnak érzi magát, csak törölje az alkalmazás eredeti ikonját, nem lesz probléma.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found