Minden idők 10 legjobb nintendo DS (NDS) játékának kell játszania!

A kettős képernyők és az érintőképernyők egyedülálló kombinációjával a Nintendo DS egy sor egyedi játékkal, banda! Itt az ApkVenue meg akarja osztani a 7 legjobb Nintendo DS játékot

Amikor a világról beszélünk kézi konzol, A Nintendo valóban a király lett, banda!

Időről időre Game Boy mostanáig azzal Switch Lite, A Nintendo kézi számítógépei a piac bizonyos ellenállása ellenére mindig sikeresek voltak a piacon Sony.

De a Nintendo kézi konzolokból semmi sem olyan egyedi Nintendo DS amely két funkciósávot hoz a videojátékok világába.

Minden idők 7 legjobb Nintendo DS játéka

2004-ben a Nintendo megrázta a világot azzal, hogy kiadta a Nintendo DS-t, egy kéziszámítógépet, amely két külön képernyőt használ egy képernyőn érintőkijelző.

Az okostelefonnal ellentétben az érintőképernyőt a Nintendo DS használja a toll segítségével úgy néz ki, mint a Jaka Junior High School PDA-ja, banda.

E két tulajdonság kombinációja teszi a DS-t annyira népszerűvé a második legnagyobb összes konzoleladás a játékvilág történetében, közvetlenül a legendás PS2 alatt.

Ettől eltekintve ez a két funkció nagyon egyedi játékokat is létrehoz, és itt megvitatjuk a 7 legjobb Nintendo DS játék listáját.

1. Phoenix Wright: Ász ügyvéd - Próbák és megpróbáltatások

A cím bonyolult, de ez egy játék látványregény tól től Capcom ez téged ügyvédnek állít Phoenix Wright ez, amelyet gyakran az egyik legjobb DS játéknak tartanak.

Ez a játék azon kívül, hogy egyedülálló koncepciót alkalmaz, ahol ügyfeleit a bíróságon kell megvédenie, funkcióiról is híres hangvezérlés használat mikrofon a Nintendo DS-en.

Próbák és megpróbáltatások maga a trilógia harmadik része Phoenix Wright először ezért érdemes először az első 2 játékot játszani.

De ne aggódj, mert erőfeszítései megtérülnek ennek a játéknak a csúcspontján, amely számos utalást tartalmaz az elődeire, és garantáltan boldoggá tesz, sírni és boldogan sírni.

2. Layton professzor és a letekert jövő

Layton professzor játék puzzle / látványregény mesterséges 5. szint ez téged úgy állít Layton professzor egy furcsa eset megoldásában.

Layton professzorként feladata lesz rejtvények megoldása a történet folytatásához, és ez a játék sikeresen használja a funkciót érintőkijelző és kettős képernyők a Nintendo DS-en.

Mint Próbák és megpróbáltatások, Letekert jövő a trilógia harmadik játéka Layton professzor az első és a sorozat összes játékának nagyon erős a brit hangulata.

Mint látványregény, ennek a játéknak van egy minőségi története és nagyon befejeződik keserédes, különösen azok számára, akik beleszerettek Layton professzor karakterébe.

3. A világ véget ér veled

Square-Enix már híres a minőségi RPG játékok iránt, és visszatérnek vele A világ véget ér veled a Nintendo DS-en.

Ebben a játékban játszod Neku szerepét, akit egy titokzatos játékba vonszolnak a világ egy másik változatában Shibuya.

A funkciók sikeres használatán kívül érintőkijelző és kettős képernyők a Nintendo DS-től, A világ véget ér veled arról is híres, hogy annyira inspirálta utcakultúra Japán.

Az összes karakter itt nagyon egyedi megjelenésű, és ez a játék is jár filmzene a menő, banda.

Egy további megjegyzés: ez a játék 2018-ban is remake-et kap Nintendo Switch természetesen különböző kezelőszervekkel és néhány további tartalommal.

4. Elit Beat ügynökök

Mesterséges zenei játék iNiS Ez Jaka első játékosa, a banda, és garantáltan tele lesz DS-képernyőjén tollkarcolások és fáj a keze.

Ban ben Elit Beat ügynökök hasonló titkos ügynökök csoportjaként fogsz fellépni Sötét zsaruk akik táncokkal, bandákkal segítik az embereket a problémák megoldásában.

A koncepció egy kicsit túl hülye, de garantáltan nagyon szórakoztató banda, különösen a játék csúcspontjában, amikor az a feladata, hogy zene segítségével harcoljon egy idegen invázió ellen.

Az itteni zenét a nyugati világból veszik át klasszikus dalokkal, mint pl Y.M.C.A. tól től Falusi emberek aki elkíséri a táncodat.

5. Super Scribblenauts

A Nintendo DS egyedülálló tulajdonságai miatt a konzol tele van nagyon egyedi koncepciókkal rendelkező játékokkal, és az egyik egy sorozat Scribblenauts tól től 5. cella.

Super Scribblenauts egy kirakós játék oldalgörgetés ahol szerepet játszik Maxwell neves tárgyakat gyűjtő kalandján Csillagok.

Egyedülálló módon segíthet Maxwellnek, ha bármilyen tárgyat behív a játékba szövegbevitel útján. Például írásban létra, Maxwell létrát kap, hogy magas helyre érjen.

Ez a játék valóban fenntartja a játékosok kreativitását, de sajnos neked is szükséged van rá szójegyzék erős angol.

6. The Legend of Zelda: Spirit Tracks

Sorozat Zelda legendája hírnevet szerzett, mint az egyik legjobb és legjobb videojáték-sorozat Szellemszámok sikerült megőriznie ezt a hírnevét.

Ebben a játékban Ön játszik szerepet Link akiknek meg kell védeniük Új Hyrule és Zelda hercegnő fenyegetésektől Malladus.

Még mindig az előde aranyos animációs stílusát hordozza, Wind Waker és Fantom homokóra, Szellemszámok valóban a gyermekpiacra irányul.

De ennek a játéknak még van játékmenet és kirakós játék Zelda jellegzetes minősége, és itt irányíthatja a vonatot is, mint közlekedési módot, banda!

7. Mario & Luigi: Bowser belső története

Sorozat Mario valóban játékként híres platformer de spin-offMario és Luigi az RPG műfajt hordozza, amelynek minősége nem rosszabb, mint a fő sorozat.

Ban ben Bowser belső története, eljátszod a szerepet Mario és Luigi ez a manipulációnak köszönhető Fawful, kicsivé válik és felszívódik a testben Bowser.

Ugyanakkor neked is irányítanod kell Bowser a Fawful által lefoglalt palota visszaszerzésére.

A cipelés mellett játékmenet egyedülálló, amely sikeresen kihasználja a Nintendo DS egyedülálló tulajdonságait, ez a játék is tele van párbeszéddel és pillanatokkal, amelyek valóban felforgatják a gyomrot.

8. Pokemon fekete-fehér

Ha a Nintendo kézi konzolokról beszél, akkor semmiképpen sem említhet sorozatot Pokemon, banda, és itt Jaka választása partnerre esett Pokemon fekete-fehér.

Ez a játék a harmadik Pokemon játék a Nintendo DS-en, ahol szerepet játszik Pokemon oktató a területen Unova ihlette a város New York.

Az első megjelenéskor a Black & White sok új funkciót hozott létre, mint például az évszakok váltása és a 3v3 csaták sokkal szebb grafikával.

Sőt, a játék első felében csak használhat 156 új Pokemon faj, banda, aki nagyon lenyűgözte ezt a játékot friss.

9. Új Super Mario Bros

Hogy az urak és az anyák szívét vonzza a Nintendo DS megvásárlásához, a Nintendo kihasználta a nosztalgiát. Új Super Mario Bros. (NSMB).

A sorozattal ellentétben Super Mario World amely háromdimenziós grafikára vándorolt, az NSMB még mindig hordozza műfajoldalt görgető platformer mint Super Márió testvérek a 80-as évektől.

kívül Gomba és Szikra ami a Maróra jellemzővé vált, az NSMB szintén fel van szerelve funkciókkal Szuper gomba új, amitől Mario a képernyő nagyságára nő, banda!

Az SMB végül a 30 millió példányban eladott legnagyobb Nintendo DS játék lett, és folytatást kapott Nintendo 3DS, Nintendo Wii U, és Nintendo Switch.

10. Mario Kart DS

Az egyik legjobb grafikus játék, amely mindig is a Nintendo konzolok alappillére volt Mario Kart és a Nintendo DS-hez kiadták Mario Kart DS.

Elődjével ellentétben a Mario Kart DS számos új funkcióval rendelkezik, de a legizgalmasabb a funkció online multiplayer használat Nintendo Wi-Fi kapcsolat.

Ettől eltekintve a Mario Kart DS-nek van egy új üzemmódja is Mission Mode ahol a játékosok nem csak győztes versenyeken kapnak küldetéseket.

Annak ellenére, hogy nagyon régi, ezt a játékot mégis élvezetesebb játszani ehhez képest Mario Kart Tour Android és iOS rendszerekhez, amelyek tisztázatlan vezérlővel rendelkeznek.

Vagyis banda, Jaka szerint a 7 legjobb Nintendo DS játék listája. Valójában sok más játék van, például Pokemon fekete-fehér amit az ApkVenue ide akar beírni.

De a korlátozott hely és idő miatt az ApkVenue úgy döntött, hogy olyan egyedi játékot választ, amely a DS egyedi funkcióit használja, és amelyeket máshol nem talál.

Természetesen a fenti játékokat a Nintendo DS emulátor segítségével is játszhatja, de ez kissé nehéz lehet, mert kihasználja a Nintendo DS kézi számítógép egyedi tulajdonságait.

Játszottál már valaha a fenti játékkal? Vagy esetleg nektek más Nintendo DS játékajánlatok vannak? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found