hogyan lehet egyszerűen játszani ps1 játékokat Windows rendszeren

Szeretne felidézni a PS1-es játékokat, de gondjai vannak a kazetták megtalálásával? Nézze meg az ApkVenue tippjeit, hogy ingyenesen játszhasson PS1 játékokat a Windows rendszeren!

Emlékszel még a játékra Betakarítás Hold vagy Crash Team Racing Bandicot? Igen, korábban játszott mindkét játékkal PlayStation 1. A PS1 vagy pontosabban a PlayStation 1 játékkonzol Sony 1990 korában, és népszerű volt Indonéziában a 20. században.

Azok számára, akik a 90-es években születtek, még a 20. században is, érezned kell, hogyan a játék izgalma ez. De ha most újra szeretne játszani, akkor nehéz lesz megtalálni a kazettát. Ebben a cikkben az ApkVenue ad tippeket hogyan lehet PS1-et játszani Windows rendszeren így PC-n ingyen játszhat PS1 játékokat.

  • 20 legjobb ingyenes PC-játék 2019 a Steam-en | Ne veszítsen ugyanaz, aki fizet!
  • Megérkezik a 2016-os Steam téli akció! Töltse le kedvenc játékait nagy kedvezménnyel
  • Játékok vásárlása STEAM-on DEBIT-kártya használatával (nincs szükség hitelkártyára)

Könnyű módszerek a PS1 játékok lejátszására Windows rendszeren

Az emulátor letöltése és telepítése a Windows rendszerre

Töltse le az emulátort amelyet használni fognak, az emulátor, amelyet a PS1 Games PC-n futtatnak PPSSPP for Windows. Ennek az emulátornak a mérete nem túl nagy, csak kb 14 MB, és ebben nincsenek benne a játékok.

A PPSSPP Emulator for Windows futtatásához szükséges minimális PC-specifikációk:

  • CPU: Dual Core 2 Ghz vagy több
  • GPU: Nyissa meg a GL 2.0-t
  • RAM: 1 GB vagy több

Miután a minimális PC-specifikációk teljesültek, folytathatja a következő lépéssel, amely a PS1-játékok lejátszása a PPSSPP Emulator for Windows segítségével.

A PPSSPP PS1 emulátor futtatása Windows rendszerhez

  • Töltse le és vonja ki a ppsspp_win.zip
  • 2 .exe van, mégpedig "PPSSPPWindows.exe" Windows-hoz 32 Bit és "PPSSPPWindows64.exe" Windows-hoz 64 bites

  • A számítógépén található bitek számának megismerése meglehetősen egyszerű, csak látogasson el "A számítógépem", majd kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget "Tulajdonságok", Nos, láthatjuk a listát "Rendszer típusa":

  • válassza - Tallózás .. majd válassza ki ismét a mentett PS1 játékmappa helyét, majd megjelenik a játék.
  • A tippek a következők: PSX játékfájlok vagy PS1 játékok készítése kiterjesztéssel .FIÚ vagy .ISO 1 mappában, hogy ne legyen nehéz hozzáadni a játéklistát. Azoknak, akik nem tudják, hogyan hogyan lehet letölteni a PS1 játékokat, Jaka megadja lista weboldalaa következő cikkben, OK!
  • Válassza ki a játszani kívánt játékot, és várja meg a játék betöltését és a PC-n játszhatsz a PS1-en.

Kérdések a Windows PPSSPP emulátorával kapcsolatban

K: Hogyan kell Tiltsa le a Windows kulcsot? Hogy ha játszik, ne nyomja meg a Windows billentyűt, és akkor ez akadályozza a játékot?

V: A PPSSPP menüben Játék beállítások választ A Windows kulcs figyelmen kívül hagyása.

K: Hogyan kell játékvezérlő beállítások vagy billentyűzet beállítások a PPSSPP-nél?

V: A PPSSPP menüben Játék beállítások válassza Vezérlési leképezés. Nos, ebben a menüben beállíthatja a billentyűzetet vagy a joystick vezérlőit az Ön kívánságainak megfelelően.

K: Hogyan hogyan kell beállítani grafika, hang, vezérlés, hálózatépítés és rendszerek, vagy valami?

V: A PPSSPP menüben Játék beállítások válassza További beállítások. Nos, ebben a beállításban minden kívánságát kezelheti, hogy a PS1-es játékok könnyebbek és rugalmasabbak legyenek.

Nos, így kell játszani a PS1-et Windows rendszeren. Sok szerencsét! Ne felejtse el megosztani tapasztalatait a megjegyzések oszlopban!

Szalaghirdetés: iDigitalTimes


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found