hogyan lehet törölni egy állandó Instagram-fiókot egy mobiltelefonon és számítógépen

📛 Hogyan lehet törölni egy állandó és ideiglenes Instagram (IG) fiókot, az Ön igényeinek megfelelően. Hatékony megoldás ✅ a mérgező környezettől való kikapcsolódáshoz 🚫!

A közösségi média alkalmazások gyakori megnyitása arra késztette az embereket, hogy az IG (Instagram) fiókok törlésének módját keressék. Úgy tűnik, hogy minden nap szünetet akarnak tartani az Instagram megnyitásában.

Instagram valóban egy legyen a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt közösségi média. Nem csoda, ha figyelembe vesszük az alkalmazásban bemutatott egyre több érdekes funkciót.

Csak az idő múlásával az IG nemcsak számtalan előnyt jelent felhasználóinak, hanem különféle formákban is mérgező, különösen a gazdagság bemutatója és kiváltságos ami irigységet és irigységet ébreszt.

Ezért sok felhasználó kezdett gondolkodni a keresésen hogyan lehet inaktiválni az Instagram / IG legújabb verzióját. Néhány ember számára ennek az IG-fióknak a törlése meglehetősen szélsőségesen hangzik, de néha az embereket ki akarják zárni a közösségi média világából.

Ha igen, akkor ezúttal az ApkVenue mondja meg hogyan lehet törölni egy IG-fiókot véglegesen vagy ideiglenesen letiltja. Mindkettő egyformán előnyös a mentális egészségére nézve!

Hogyan lehet törölni az állandó és ideiglenes IG számlákat

Azok számára, akik unják a közösségi média oldalainak drámáját, ez az egyik lehetőség az Instagram-fiók végleges és ideiglenes törlése méregtelenítés hogy erős.

Val vel hogyan lehet törölni egy Instagram-fiókot Ezáltal nyugodtabb lehetsz és jobban összpontosíthatsz a valós életedre, energiát gyűjthetsz, hogy visszajöjj és megszervezhesd a zavaró életed. Később Az IG követői növekedhetnek, tudod!

Szerencsére az Instagram lehetőséget nyújt az Instagram-fiókok végleges és ideiglenes törlésére. Ez is alternatíva lehet az esetek elkerülésére hack IG számla ami egyértelműen nagyon káros neked.

Íme néhány hogyan lehet törölni egy állandó IG fiókot egy mobiltelefonon vagy PC / laptop továbbá míg a legújabb verzió 2020 amit megtehetsz.

Hogyan lehet véglegesen törölni az Instagram-fiókot

Ezek a tippek azoknak szólnak, akik úgy érzik, hogy az Instagram már nem szórakoztató, nagyon zavarja az adatvédelmet, a sok tartalom nem fontos, vagy más okok miatt kell törölni az IG-fiókot.

Az Instagram-fiók törlése nem nehéz, banda, de több lépés van sorrendben kell tennie a siker érdekében. Természetesen ismernie kell a bejelentkezési adatait, különösen email és jelszóval.

Itt az ApkVenue két álnevet ad meg hogyan lehet véglegesen törölni az IG-fiókot. Az első a törlés asztali vagy számítógépes eszközön keresztül, a második pedig az alkalmazás fiókjának törlésével történik.

Hogyan lehet törölni az IG-fiókot PC-n vagy laptopon keresztül

Először az ApkVenue megosztja az állandó IG-fiók törlését egy PC-n vagy laptopon. Ehhez elég egyszerű, csak az alábbi lépéseket kell végrehajtania:

  • 1. lépés - Menj a helyszínre //help.instagram.com/ az IG törlésének elindításához.

  • 2. lépés - Válassza a lehetőséget Kezelje fiókját hogy folytassa az Instagram deaktiválását.

  • 3. lépés - Folytassa a kiválasztással Törölje a fiókját mert itt választani fog a lehetőségek közül inaktív IG.
  • 4. lépés - Válassza a két rendelkezésre álló lehetőség közül Hogyan törölhetem a fiókomat?.
  • 5. lépés - A rendelkezésre álló lehetőségek közül válassza ki az első számú opciót, amely tartalmazza Fiókja oldal törlése.
  • 6. lépés - Válassza ki az egyik okot, amiért törölni szeretné Instagram-fiókját.
  • 7. lépés - A tutp állandó Instagram-fiókjának utolsó lépéseként adja meg Jelszó vagy az Instagram-fiók jelszavát. Kattintson a gombra Véglegesen törölje a fiókomat és búcsúzzon Instagram-fiókjától.

Ezzel sikeresen véglegesen törölte Instagram / IG fiókját, és nyugodtabb életet élhet mindennapjaival.

Ne feledje, banda, ez a módszer teljesen törli azt a fiókot, amelyet korábban létrehozott jól gondold meg mielőtt úgy dönt, hogy használja az IG-fiók törlését.

IG-fiók törlése a HP-n

Miután ismerte a számítógép vagy a laptop használatának módszerét, most Jakán a sor, hogy elmagyarázza, hogyan hogyan lehet törölni egy Instagram-fiókot okostelefont vagy mobilon keresztül használ.

Hogyan lehet törölni egy állandó IG-fiókot erről a mobiltelefonról, nem nehéz, banda. Itt vannak a lépések:

  • 1. lépés - Nyissa meg az Instagram alkalmazást okostelefonján. Írja be Instagram-profilját. válassza három csík ikonra a jobb felső sarokban található. Ezután válassza ki a menüt Beállítások.
  • 2. lépés - Válasszon egy menüt Segítség, és amint megnyílik egy új ablak, válassza ki Segítség Központ ebben a menüben megtörténik a következő Instagram-fiók törlése.
  • 3. lépés - Ezután te leszelközvetlen a help.instagram.com oldalra. válassza Kezelje fiókját.
  • 4. lépés - Válassza a lehetőséget Törölje a fiókját hogy véglegesen deaktiválja az Instagram-ot a mobiltelefonján keresztül.
  • 5. lépés - Válassza a lehetőséget Hogyan törölhetem a fiókomat? mert itt folytatódik az Instagram-fiók törlésének menüje.
  • 6. lépés - Válassza ki az első számú opciót, amely tartalmazza Fiókja oldal törlése.
  • 7. lépés - Válassza ki az egyik okot, amiért törölni szeretné Instagram-fiókját.
  • 8. lépés - Utolsó lépésként lépjen be Jelszó vagy az Instagram-fiók jelszavát. válassza Véglegesen törölje a fiókomat miközben a számlától is elbúcsúzott.

Igen, az Instagram-fiók törlése mellett megtudhatja azt is, hogy ki látta és mentette el Instagram-fotóinkat.

Ismét emlékeztetlek benneteket: ez a banda az Instagram törlésével véglegesen törli a fiókját, és automatikusan elvesznek a korábban mentett adatok.

Azok számára, akik csak késésben vannak, az alábbiakban követheti az IG-fiók ideiglenes törlésének módját.

Hogyan lehet törölni az IG-fiókot Elfelejtett jelszó és e-mail

Véglegesen törölni szeretné az Instagram-fiókot, de Ön nem emlékszem az IG jelszavára téged, mert megszoktad Belépés automatikusan? Nyugi, akkor is megteheti a bandát.

Általában ezt a módszert azok számára is elvégzik, akik nagyon gyakoriak Változtassa meg az IG-fiók jelszavát személyes biztonsági okokból.

Csak te vagy szükséges, hogyVisszaállítás az előbb használt jelszót, majd ismételje meg az ApkVenue előző szakaszban ismertetett lépéseit.

Íme a lépés, amelyet megtehetsz egy Instagram-fiók deaktiválásához, amely elfelejtette a jelszót.

  • 1. lépés - Nyissa meg az oldalt //www.instagram.com/ egy böngészőn keresztül, amelyet a mobiltelefonján és a számítógépén egyaránt használ.

  • 2. lépés - Kattintson a lehetőségekre Elfelejtette a jelszavát, a következő oldal megnyitásához, amely az Instagram-fiók törlésének lehetőségét tartalmazza.

  • 3. lépés - Írjon be egy e-mail címet, felhasználónév, vagy mobiltelefonszámát, hogy további utasításokat kapjon az Instagram-fiókjának törléséről.
  • 4. lépés - Kapni fog egy e-mailt az Instagramról a címreVisszaállítás jelszót, majd felhasználható az IG-fiók törlésére. Nyissa meg ezt a linket a kapott e-mailben.
  • 5. lépés - A folyamat befejezéséhez kövesse a következő utasításokat.

Miután elvégezte ezeket a lépéseket, azonnal törölheti IG-fiókját weben vagy mobilon az ApkVenue korábban megosztott módjain.

Ideiglenes IG-fiók törlése (a fiók deaktiválása)

Két hatékony módszered van az Instagram-fiókok végleges törlésére, és ha készen áll, azonnal gyakorolhatod őket.

Neked, aki még mindig félúton vagy csak szünetet szeretne tartani az Instagram világában, az ApkVenue azt javasolja, hogy ne törölje véglegesen.

Ideiglenesen törölheti más néven deaktiválja az IG fiókot, majd bármikor újra aktiválhatja. Sőt, kereshet a legújabb IG szűrők, amelyek szórakoztatóak és vidámak!

Kíváncsi arra, hogyan lehet ideiglenesen inaktiválni IG-fiókját? Csak kövesse az alábbi lépéseket!

Az Instagram ideiglenes deaktiválásának lépései

  • 1. lépés - Nyissa meg az Instagram böngészőből okostelefonon vagy más eszközön, amelyet használ, majd jelentkezzen be Instagram-fiókjába.
  • 2. lépés - A belépés után válassza ki a menüt profil a jobb alsó sarokban lévő számla megnyomásával. Folytassa a kiválasztással Profil szerkesztése.
  • 3. lépés - A Profil szerkesztése menüben válassza a lehetőséget Ideiglenesen deaktiválja a fiókomat amely a jobb alsó sarokban található.

Ezután meg kell adnia a fiók inaktiválásának okát, és újra be kell írnia Jelszó Instagram. Ha igen, válassza a lehetőséget Ideiglenesen deaktivált fiók és fiókját ideiglenesen töröljük.

Ezek az alias módszerek hogyan lehet véglegesen törölni az IG-fiókot, az ideiglenes letiltás alternatívájával együtt.

Valójában az Instagramnak számos előnye van, de ha unatkozik és kényelmetlenül érzi magát, akkor szünetet tarthat ebből a közösségi médiából is.

Szórakozik az Instagram játékában? Tudjon meg különféle szórakoztató tippeket és trükköket az Instagramról a JalanTikus cikkekben. Azoknak, akik nincsenek otthon, gratulálok fiókja törléséhez és az Instagram világának elhagyásához.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found