egyszerű módja a biztonsági másolat telepítésének és a Google Drive szinkronizálásának a PC-n egynél több fiókhoz

Elmagyarázzuk, hogyan kell a Biztonsági másolatot telepíteni és szinkronizálni a Google Drive-ot egynél több fiókhoz. Így létrehozhatja az összes olyan adatot, amely a számítógépén, mappájában vagy különféle egyéb helyeken található

A PC / laptop tárolókapacitása az egyik legértékesebb szempont a felhasználók számára. Azonban egy alkalmazás vagy szoftver fájlméretének alakulása a Windows rendszerben duzzadtá teszi merevlemez kapacitása gyorsan tele.

Igen, a tárolás bővítésének egyik biztos megoldása az alkalmazások telepítése felhőtároló. Mint a Google Drive, a OneDrive, a Dropbox és mások.

Most ebben a cikkben az ApkVenue elmagyarázza a telepítés módját A Google Drive biztonsági mentése és szinkronizálása PC-n egynél több fiókot.

  • Fél fontos adatok elvesztésétől? Itt található a 6 legjobb Android Backup alkalmazás a JalanTikus verzióhoz
  • Hogyan készítsünk biztonsági másolatot iPhone és iPad készülékről, hogy az értékes adatok ne veszjenek el
  • Olyan dolgok, amelyekre fel kell készülni a fényképek biztonsági mentésére az utazás megkezdése előtt

A Biztonsági másolat telepítése és a Google Drive szinkronizálása egynél több PC-fiókra

Tehát a számítógépen, a mappában vagy a különféle helyeken található összes adatot figyelemmel kísérheti és biztonsági másolatot készíthet egynél több Google Drive-fiókról.

Más felhasználói fiók használata

Valójában a Google nem engedi, hogy két fiókot futtassunk a Backup and Sync szolgáltatásból egy számítógépen. De túllicitálhatod azáltal, hogy elkészíted új felhasználói fiók (rendszergazdai fiók) a számítógépen. Hogyan:

  • Nyisd ki Beállítások és válaszd Számla
  • Most válassza ki a menüt Család és más emberek és kattintson a "Adjon hozzá valakit ehhez a számítógéphez"
  • Ezután kattintson aNincs ennek a személynek a bejelentkezési adatai"
  • Ezután kattintson aFelhasználó hozzáadása Microsoft-fiók nélkül"
  • típus felhasználónév és Jelszó új fiók létrehozásához és kattintson a "Következő"
  • Ezután kattintson a gombra Számlatípus módosítása és változtassa meg Adminisztrátor

Telepítse a Google Drive-ot PC-re

Most telepítse a Backup and Sync Google Drive alkalmazást a számítógépére, és jelentkezzen be a fő fiókkal. Az oktatóanyagot az alábbi cikkben láthatja.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Ezután nyissa ki Start menü és írja be a Google Drive vagy a Biztonsági mentés és szinkronizálás parancsot, és kattintson a jobb gombbal a Kiválasztás gombra Nyissa meg a fájl helyét
  • A következő legfontosabb, tartsa lenyomva a Shift billentyűt, majd kattintson a jobb gombbal. Ekkor megjelenik egy másik menüopció, és válassza a "Futtatás más felhasználóként"
  • Jelentkezzen be a korábban létrehozott új felhasználói fiókkal, és most már több fiókhoz is használhatja a Google Drive Biztonsági mentés és szinkronizálás szolgáltatását.

Így telepítheti a Biztonsági mentést és a Google Drive szinkronizálását egynél több fiókhoz a számítógépen. Remélhetőleg ez segít leküzdeni az egyre vékonyabb lemezkapacitást a robbanó fájlméret miatt.

Olvassa el a cikkeket is Google vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found