Az alkalmazás legyőzésének 5 módja nem telepíthető Androidra

Problémája van egy nem telepíthető Android-alkalmazással? Csak kövesse, hogyan lehet megoldani ezt a nem telepített alkalmazást az Android rendszeren. (100% működik)

Az alkalmazás elengedhetetlen ahhoz, hogy az okostelefon teljesítménye optimális legyen.

Az alkalmazás megszerzéséhez letöltheti a Google Play Áruházból. Ha letölti a Play Áruházból, mentes lesz a vírusoktól.

De tapasztaltad már, hogy az alkalmazást nem lehet Androidra telepíteni?

Nyugodtan, ezúttal az ApkVenue ad 5 módszer a nem telepíthető Android-alkalmazások kezelésére. Nézzük csak meg a következő értékeléseket.

Hogyan lehet legyőzni az eltávolíthatatlan Android-alkalmazásokat

1. Távolítsa el a fel nem használt alkalmazásokat

Ha már nem használja az alkalmazást az Android rendszerén, akkor törölheti. Így az okostelefon teljesítménye optimálisabb, és könnyebbé válik a RAM.

Tehát a memória kapacitása növekszik, és más alkalmazásokat is telepíthet.

2. Adjon meg alkalmazásengedélyeket

Ha olyan alkalmazást szeretne telepíteni, amely nem a Google Play Áruházból származik, akkor azt meg kell adnia alkalmazás engedélye első.

Ezzel az alkalmazás telepíthető az okostelefonra.

3. Törli a Google Play Store gyorsítótárát és adatait

Ha mindig nem sikerül telepíteni az androidos alkalmazásokat a Google Play Áruházon keresztül, tisztíthatja adatok és gyorsítótár a Google Play Áruházból, amely az alkalmazáskezelési beállításokban található.

Ez azonban kijelenti a fiókját a Google Play Áruházból.

4. Tisztítsa meg minden alkalmazás gyorsítótárát

Az egyes alkalmazások gyorsítótárának törlésével visszaállíthatja a belső memóriát az adatok tárolására telepítendő alkalmazások telepítése érdekében.

Törölheti a gyorsítótárat a Google Chrome, a BBM, a Line, a WhatsApp vagy más csevegőalkalmazásokból. Ezek az alkalmazások ugyanis általában többet költenek RAM és belső memória okostelefonján.

5. Indítsa újra az Android készülékét

Ha a fenti 4 módszer továbbra sem működik, akkor újra alaphelyzetbe állíthatja okostelefonját. Ezzel okostelefonja újból újnak tűnik.

Ezzel azonban az okostelefonon lévő összes adat eltűnik. Jobb, ha te vagy készítsen biztonsági másolatot először igen srácok, hogy az adataid ne veszjenek el.

Nos, ott van Az alkalmazás megoldásának 5 módja nem telepíthető. Ne pánikolj még, srácok! Kipróbálhatja a fenti módszert, hogy telepíthesse a kívánt alkalmazást. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found