hogyan lehet egyedi mobil legendák becenevet készíteni, 100% klassz!

Vélemények arról, hogyan lehet egyedi és klasszikus becenevet készíteni a Mobile Legends játékban: Bang Bang, amely más játékokban is használható, például a PUBG Mobile-ban.

Szeretnéd a hős karaktered megjelenését több GG-vel a Mobile Legends: Bang Bang játékban srácok?

Anélkül, hogy túlzott árú bőröket kellene vásárolni, könnyen egyedi és jó becenevet kaphat, mint egy profi játékos vagy a YouTuber Mobile Legends.

Kíváncsi vagy, hogyan? A következő ApkVenue áttekinti hogyan lehet Mobile Legends becenevet készíteni egyedi és klassz, amit érdemes kipróbálni.

Hogyan készítsünk egyedi becenevet a Mobile Legends-ben: Bang Bang!

Használta már korábban? Szóval talán néhányan nem tudják, hogyan lehet megváltoztatni az egyedi nevet a Mobile Legends játékban.

A probléma az, hogy ha az alapértelmezett billentyűzet alkalmazást használjuk, akkor a használt karakterek meglehetősen szabványosak az ilyen betűtípus-választásokkal!

Az új játékosok és a Mobile Legends veteránjai számára követheti az alábbi oktatóanyagot, hogy a megjelenés még egyedibb és hűvösebb legyen. Gyerünk, lássuk teljes terjedelemben!

  • 1. lépés: Először töltse le és telepítse az alkalmazást FancyKey - Billentyűzet a Google Play Áruházban az ApkVenue alábbi linkjén keresztül.
Apps Networking LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, és aktiválja a billentyűzet beállításait. Koppintson a1. Indítsa el a FancyKey billentyűzetet és az Android beállítások oldalára kerül, csúsztassa ujját váltani aktiválni.
  • 3. lépés: Ezután csak a billentyűzet beállításait kell áthelyeznie alapértelmezett légy FancyKey Koppintson a2. Váltson a FancyKey billentyűzetre majd válassza a FancyKey Emoji és GIF elemeket srácok.
  • 4. lépés: Ha van, akkor csak meg kell nyitnia a játékot Mobil legendák: Bang Bang amelyet telepített az okostelefonjára. Itt csak a bal felső sarokban található profiloldalra lép.
  • 5. lépés: A profil oldalon maradjon Koppintson a a Mobile Legends becenevén a név megváltoztatásához a később módosítani kívánt egyedi becenévnek megfelelően.
  • 6. lépés:Koppintson a a megadott oszlopban a Fancy Keyboard automatikusan aktiválódik. Az egyedi betűtípus-modell megváltoztatásához marad Koppintson a ikon "F" aki a legfelsõ sorban volt.
  • 7. lépés: Itt válassza ki a menüt Hűvös betűtípusok változtatni alapértelmezett egyedi betűtípusok, hogy hűvös beceneveket készítsenek a Mobile Legends számára.
  • 8. lépés: Itt a FancyKey számos egyedi betűkészlet-modellt kínál, amelyekkel egyedi beceneveket hozhat létre.
  • 9. lépés: Válasszon egy modellt, és csak a megadott oszlopba írja be az Ön számára egyedi új becenevet. Ha végzett, maradjon Koppintson aoké folytatni.
  • 10. lépés: Ezután automatikusan a Mobile Legends alkalmazásban használt beceneve egyedivé és hűvössé válik. Szóval megmutathatja barátainak, igaz?

Jegyzet:

A Mobile Legends becenevek egyedülálló gyűjteménye a legteljesebb A-Z-től!

Még mindig zavart abban, hogy a karakterének megfelelő becenevet választja srácok? Nyugodtan, itt Jaka felkészült legmenőbb játék becenév ajánlások és a legteljesebb.

Aki kíváncsi, jobb, ha azonnal megnézi az alábbi cikket:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így készíthet egyedi becenevet a Mobile Legends játékban, amelyet közvetlenül a játékban kell kipróbálnia.

Tényleg könnyű, igaz? Tehát siessen és próbálja ki! Garantált, hogy megjelenése ugyanolyan klassz lesz, mint a Global Top srácok.

Töltse le a legfrissebb mobil legendákat itt: Mobile Legends: Bang

Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS

Olvassa el a cikkeket is Mobile Legends vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found