10 alkalmazás, amelyek csökkenthetik az android képernyő fényerejét

Az ApkVenue megmondja, hogyan csökkentheti az Android képernyő fényerejét 10 olyan alkalmazással, amelyek csökkentik az Android okostelefon képernyőjének fényerejét.

Hogyan lehet csökkenteni a képernyő fényerejét Androidon? Ennek oka, annak ellenére, hogy a képernyő fényereje a legalacsonyabb szintre lett tompítva, a legtöbb androidos okostelefon még mindig túl világos, ha éjszaka használják, különösen lefekvés előtt.

Nos, a még mindig túl fényes képernyő természetesen nem tesz jót a szem egészségének. Ezenkívül a képernyő fényerejének a minimális határértéknél nagyobb csökkentése szintén felhasználható az akkumulátor élettartamának megtakarítására az Android okostelefonon.

Ha kíváncsi arra, hogy milyen információkat szeretnénk megosztani, itt elmondjuk, hogyan csökkentheti az Android képernyő fényerejét 10 olyan alkalmazással, amelyek csökkentik az Android okostelefon képernyőjének fényerejét.

  • Hogyan lehet ujjal csúsztatni a hangerőt és a fényerőt a YouTube-on
  • 10 legjobb PC és laptop képernyő felvevő alkalmazás 2020-ban, ingyen!
  • 5 Android okostelefon 3D érintőképernyős technológiával, mint az iPhone 6s

Hogyan lehet csökkenteni az Android képernyő fényerejét, mint a minimális határ

Ennek a korlátozásnak a leküzdése érdekében az ApkVenue 10 legjobb Android-alkalmazást készített, amelyek segítségével a képernyő fényerejét tetszés szerint beállíthatja. Csak válasszon egyet közülük, itt található az alkalmazások listája.

1. Lux Lite

A képernyő fényerejének a minimális határértéknél nagyobb beállításához először használhatja Lux Lite. Hogyan:

  • Letöltés Lux Lite és a szokásos módon telepítse az Android rendszerre. Termelékenységi alkalmazások Vito Cassisi LETÖLTÉS
  • A telepítés után nyissa meg az alkalmazást, majd válassza a menüt Engedélyezze a Lux funkciót.
  • A menü kiválasztása után automatikusan beállíthatja az Android képernyő fényerejét. Lehet nagyon sötét vagy nagyon világos.
  • Annak érdekében, hogy ne zavarja a Lux Lite alkalmazás megnyitását a képernyő fényerejének növelése vagy csökkentése érdekében, közvetlenül a szolgáltatásból állíthatja be Értesítés.

2. Éjszakai műszak: kék fényszűrő

Éjszakai műszak: kék fényszűrő egy egyszerű képernyő szűrő alkalmazás az okostelefon képernyőjén kibocsátott kék fény mennyiségének szabályozásához. Egyszerű, de nagyon hasznos. A szűrő intenzitását nappal és éjszakánként külön is beállíthatja, amely egyetlen érintéssel be- vagy kikapcsolható rúd értesítés. Ez az alkalmazás ingyenes és hirdetések nélkül.

Alkalmazások Termelékenység Digitális étrend-technológiák LETÖLTÉS

3. Alkonyat

Szürkület az egyik legjobb képernyő szűrő alkalmazás, amely lehetővé teszi a képernyő megjelenítésének alkalmazkodását az időhöz. Éjjel ez az alkalmazás a beállított ütemezésnek megfelelően tompítja a telefon vagy táblagép által kibocsátott kék fény intenzitását.

4. Éjszakai műszak (Bluelight)

Alkalmazás Éjszakai műszak (Bluelight) egyszerűbb és könnyebben használható. Három fő jellemzője van, nevezetesen szűrő, ütemezés és színhőmérséklet beállítások. Van csúszka amellyel megváltoztathatja a színhőmérsékletet "kevésbé meleg" és "melegebb" között.

5. Szemszűrő (kék fényszűrő)

Szemszűrő szín alkalmazásával csökkenti a szem megerőltetését overlay átlátszó a képernyőn. Csökkentheti az általános fényerőt és a kék fényt. Ez az alkalmazás négy egyszerű beállítással rendelkezik, be / ki szem szűrő, beállít átlátszatlanság 0% -100% között válasszon egy színt a szűrőnek (fekete, szürke, barna), és állítsa be az ütemezést.

6. Éjszakai bagoly - Képernyő-dimmer

Éjszakai bagoly Lehetővé teszi a képernyő fényerejének alacsonyabb beállítását, mint az alapértelmezett eszközbeállítás. Ha képernyőtípust használ AMOLEDtermészetesen több előnyt kap a hatékonyabb energiafogyasztás szempontjából. A szűrő be van kapcsolva Kék fény elkötelezett a kék fény kibocsátásának csökkentése a képernyőn és az álmatlanság hatásainak kiküszöbölése.

7. Éjfél (Éjszakai mód)

Nem csak a kék fénykibocsátás minimalizálása, alkalmazások Éjfél kiváló munkát végez a képernyő színhőmérsékletének beállításában. Van hozzáférés-szabályozás így a képernyő automatikusan elindítja vagy leállítja a szűrőt, amikor az alkalmazás észleli, hogy az okostelefont sötét helyen használják.

8. Éjszakai képernyő

A fő cél Éjszakai képernyő a képernyő fényerejének alacsonyabb szintre történő csökkentése, mint amit a beállítás elérhet alapértelmezett. Természetesen ez segít elkerülni a fejfájást és a szemfájdalmat sötét környezetben vagy éjszaka.

9. Halvány - Képernyő-tompító

Halványan lehetővé teszi a képernyő fényerejének az Android legalacsonyabb beállítási normáin felüli csökkentését. Ideális olvasáshoz vagy egyéb éjszakai tevékenységekhez.

10. CF. lumen

CF. lumen állítsa be a színt az androidos okostelefonján a napsugárzás vagy bizonyos beállított beállítások alapján. Ez az alkalmazás néhány egyedi funkcióval rendelkezik Pro módban. Pro módban van egy gomb a szűrő letiltására vagy alvó üzemmódra váltásra.

Ez 10 alkalmazás, amelyek segítségével csökkenthető az Android képernyő fényereje. A képernyő fényerejét a minimális határértéknél is nagyobb mértékben csökkentheti. Tehát azon túl, hogy kényelmessé teheti a szemét. Akkumulátor kímélésére is használható. Hogyan érdekel a próbálkozás? Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found