8 legjobb dalfelismerő és zenekereső alkalmazás androidhoz

Szeretné tudni a hallott dal címét? Csak használja a következő legjobb dalérzékelő alkalmazást androidos telefonokhoz, banda! Garantáltan pontos és gyors!

Hallottál már véletlenül egy olyan dalt, amely szerinted finom, de már nem hallod a mobiltelefonodon, mert nem tudod a címet, a banda?

Ez biztos szar, huh. De szerencsére a ma zajló technológiai fejlesztésekkel nagyon könnyen megismerheti a dal címét.

Nos, azok számára, akik kíváncsi a hallott dal címére, használhatja azokat a dalfelismerő alkalmazásokat, amelyeket az ApkVenue alább tárgyal.

A dalcím-detektor alkalmazásainak listája Androidon

Csak azáltal, hogy daldetektáló alkalmazásokat telepít a mobiltelefonjára, már nem fogja zavarni az interneten való keresést, banda.

Nos, itt van néhány a legjobb dalfelismerő alkalmazás az Android számára amelyet használhat.

1. MusicID

Alkalmazások letöltése

MusicID egy olyan alkalmazás, amelyre támaszkodhat, ha meg akarja találni a menteni kívánt dal címét, majd újra és újra meghallgatja bandát.

Csak a mobilját kell közelebb hoznia ahhoz a dalhoz, amelyet hallgat, hogy könnyen és meglehetősen gyorsan megtudja a dal címét és énekesét.

Ez az alkalmazás nemcsak dalfelismerő alkalmazásként számos érdekes funkcióval rendelkezik, mint például az Explore, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy információkat keressenek a különböző előadók legnépszerűbb dalairól.

InformációMusicID
FejlesztőGravity Mobile, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)3.4 (2.201)
Méret33 MB
Telepítse500K +
Android minimum4.4

2. Zseni

Alkalmazások letöltése

Beleértve az egyik népszerű alkalmazást, amelyet a Play Áruházban kaphat, Zseni azért jött létre, hogy megkönnyítse az ismerni kívánt dal címének megtalálását.

Ez az alkalmazás néven megjelenítés felület ami megkönnyíti a felhasználók számára, és olyan alkalmazásokba tartozik, amelyek teljesítményük szempontjából könnyűek és gyorsak.

Bár a külföldi dalok felismerésének képessége vitatható, ennek az alkalmazásnak olyan egyéb tulajdonságai vannak, amelyek kiválóbbá teszik a többi alkalmazást.

A dalokkal kapcsolatos információk keresése mellett ez az alkalmazás azonnal lejátszhatja a dalokat és videoklipeket, miután befejezte a keresést.

InformációZseni
FejlesztőGenius Media Group, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (61.091)
MéretEszközönként változik
Telepítse5 millió +
Android minimumEszközönként változik

3. Shazam

Alkalmazások termelékenysége Shazam Entertainment Limited LETÖLTÉS

Shazam egy olyan dalfelismerő alkalmazás, amely lehetővé teszi a zene, a dal címének és az énekesnek a felderítését, egyidejűleg, bandát.

Ez az alkalmazás szintén nagyon könnyen használható besorolású, mert csak közelebb kell hoznia a mobiltelefonját a hallgatott dal hangforrásához, az alkalmazás automatikusan megadja a dal címét az előadóval együtt.

A Shazam alkalmazás meglehetősen pontos az indonéz és a külföldi dalok címének felderítésében.

Amellett, hogy Android-mobiltelefonon használható, a Shazam egy olyan alkalmazás is, amely megtudja a dal címét az iPhone-on.

InformációShazam
FejlesztőApple, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (3.530.937)
MéretEszközönként változik
Telepítse100 millió +
Android minimumEszközönként változik

4. MusiXMatch

Alkalmazások Videó és audio musiXmatch LETÖLTÉS

A zenelejátszó alkalmazásként való működésen kívül MusiXMatch van egy másik funkciója is, nevezetesen dalérzékelő alkalmazásként, tudod, banda.

Ezenkívül a MusiXMatch olyan alkalmazásként is funkcionál, amely képes megjeleníteni a hallgatni kívánt dal szövegét, hogy barátokkal is karaokézhasson.

A megjelenéssel kapcsolatban nem kell aggódnia, hogy ezt az alkalmazást nehéz lesz használni, banda, mert a MusiXMatch nagyon barátságos felhasználói felületű kijelzővel rendelkezik, annak ellenére, hogy először használja.

InformációMusiXMatch
FejlesztőMusixmatch
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (1.958.249)
MéretEszközönként változik
Telepítse50 millió +
Android minimum4.1

Egyéb legjobb dalérzékelő alkalmazások ...

5. SoundHound

Alkalmazások letöltése

Más dalérzékelő alkalmazások Androidon, amelyekre támaszkodhat SoundHound, banda.

Ha elénekel egy dalt, de elfelejti a dal címét, és csak néhány szövegrészre emlékszik, akkor elénekelheti a dalt az emlékezetes szövegekkel.

Maga a SoundHound sem különbözik túlságosan a Shazam alkalmazástól. Egyesek azonban úgy vélik, hogy a SoundHound pontosabb és gyorsabb a dal megtalálásában.

InformációSoundHound
FejlesztőSoundHound Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (782.495)
MéretEszközönként változik
Telepítse100 millió +
Android minimumEszközönként változik

6. HOUND Hangalapú keresés és asszisztens

Alkalmazások letöltése

HOUND Hangalapú keresés és asszisztens egy hangalapú kereső alkalmazás, amely úgy működik, mint a Siri vagy a Google Asszisztens, a banda.

Ezzel az alkalmazással azonban felismerheti a hallható dal címét is.

Egyszerű megjelenésével ez az alkalmazás minden bizonnyal nagyon kényelmes a használata.

A dal címe mellett információkat is megjelenít a zenéről, például az előadó nevét, és megadhatja a dal teljes énekesének életrajzát.

InformációHOUND Hangalapú keresés és asszisztens
FejlesztőSoundHound Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (10.684)
Méret38 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum5.0

7. Zene detektor

Alkalmazások letöltése

Zene detektor lehet a következő alternatíva, ha a korábbi dalfelismerő alkalmazások nem megfelelőek neked, banda.

Ez az alkalmazás képes felismerni a rádióból lejátszott dalokat, az interneten található zenei összeállításokat és másokat.

A Music Detector alkalmazás segítségével gyorsan és meglehetősen pontos eredményekkel azonosíthatja a dal címét, valamint az előadó nevét.

Érdekes módon ez az alkalmazás azt állítja, hogy néhány másodperc alatt képesek felismerni a dalok címét, tudod, bandák.

InformációZene detektor
FejlesztőZenefelismerő alkalmazás
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (11.044)
Méret7,2 MB
Telepítse500K +
Android minimum4.2

8. Zenefelismerés

Alkalmazások letöltése

Zenefelismerés a következő legjobb észlelő alkalmazás, amely képes gyorsan és egyszerűen használni a körülötted lévő dalokat.

Ez az alkalmazás nemcsak a dal címét képes felismerni, hanem információt is adhat a művész életrajzáról és megtalálhatja azt vágány a dal előadójának teteje.

Ezenkívül a dal azonosítása után ez az alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy meghallgassa-e a Spotify alkalmazásban, a Deezerben és a YouTube streaming szolgáltatásban.

InformációZenefelismerés
FejlesztőBeatfind zenefelismerés
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (12.914)
Méret3,2 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.2

Nos, ezek ajánlások voltak egy olyan dalfelismerő alkalmazáshoz, amelyet megpróbálhat használni egy Android mobiltelefonon.

A fenti alkalmazások segítségével már nem kell megzavarodnia, ha tudni szeretné a dal címét.

Olvassa el a cikkeket is Android alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found