hogyan lehet fordított írást készíteni a WhatsApp-on (üzenet és állapot)

Volt valaha beszélgető barátja a WhatsApp-on, aki fordított szövegű üzenetet küldött Önnek? Így készíthet fordított írást a WhatsApp-on!

Tehát az okostelefon-felhasználók kedvenc csevegőalkalmazása, a WhatsApp számtalan hatékony funkcióval rendelkezik. Nem csak csevegni vagy fájlokat küldeni, hanem a WhatsApp-ot is használhatja hang- és videohívások kezdeményezésére, valamint az állapot frissítésére.

De ha csak üzenetet küld, vagy frissíti állapotát a WhatsApp-on, akkor annak unalmasnak kell lennie. Tehát nem unatkozol, JalanTikus megadja hogyan lehet fordított írást készíteni a WhatsApp-on.

  • 50+ tipp és trükk a legújabb WhatsApp 2021 funkciókhoz, ritkán ismertek!
  • Hogyan küldhetünk WhatsApp üzeneteket a billentyűzet megérintése nélkül
  • Hogyan válaszolhat automatikusan a WhatsApp üzenetekre

Hogyan készítsünk fordított bejegyzéseket a WhatsApp-on

Volt valaha beszélgető barátja a WhatsApp-on, aki fordított szövegű üzenetet küldött Önnek? Nem csak üzenetek, de néha a WhatsApp állapota is. Kíváncsi vagy? Szeretné tudni, hogyan lehet fordított írást készíteni a WhatsApp-on.

Fejjel lefelé írhat közvetlenül az okostelefonjára:

  • Töltse le az alkalmazást Fejjel lefelé (Flip Text) okostelefonján.
Termelékenységi alkalmazások vndnguyen LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az alkalmazást, és kezdje el kitölteni azokat a szavakat, amelyekben fel akar állni doboz tovább. És a fejjel lefelé készített szó eredménye benne van doboz alatt.
  • Kérem Másolat és Paszta azokat a szavakat, amelyeket visszafelé tett a WhatsApp-nak. Rendelhető vagy állapotban.

Kész. Mennyire könnyű fejjel lefelé írni a WhatsApp-ra az Upside Down (Flip Text) alkalmazással? Ja, nem csak a WhatsApp-on, az alkalmazás által készített írás felhasználható más alkalmazásokhoz is.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found