a csata királyi játék története

A Battle Royale játékok sok ember kedvenc műfajává válnak. Az ApkVenue röviden el akarja mondani a Battle Royale játék történetét, hogy az olyan legyen, mint most.

Szinte minden olyan cikkben, amely a PUBG vagy a Free Fire játékokat tárgyalja, mindig sok olyan netező kommentál, főleg a közösségi médiában.

Ez azt mutatja, hogy a játékok csata royale mérsékelt bumm Indonéziában, még az egész világon.

A játék műfajának története valójában nem olyan hosszú, de az ApkVenue el akarja mondani játéktörténet csata royale kezdettől fogva mostanáig.

Mi a játék Battle Royale

Játszma, meccs csata royale egy olyan játék, ahol a játékosoknak (vagy lehet egy kis csapatnak) képesnek kell lenniük a túlélésre, hogy utolsók legyenek.

A játék kezdetén a játékosok általában repülnek egy repülőgépről (egyesek még egy repülő buszról is), és bizonyos helyeken leszállnak, fegyver nélkül.

Fegyverek és különféle felszerelések találhatók a térkép különböző helyein. Ezt követően minden ellenfelet meg kell szüntetnünk a nálunk lévő fegyverekkel.

Van egy kör, amelyre a továbbiakban hivatkozunk Biztonsági zóna. Idővel a kör egyre kisebb lesz, így hamarosan találkozhat a megmaradt ellenségekkel.

Fotóforrás: Forbes

Minden játékosnak általában csak egy élete van játékonként, kivéve bizonyos játékokat, mint például az Apex Legends.

Az osztag módban a játékosok általában egy szakaszba lépnek, mielőtt meghalnak leütni akinek csapattársai segíthetnek az egészségre való visszatérésben.

A játék rövid története Battle Royale

Akkor hogyan megy a történet, így játék Battle Royale ugyanolyan robbanékony lehet, mint most? Gyerünk, hallgassa meg az ApkVenue alábbi véleményét!

Korai szakasz (2012-2016)

Fotóforrás: YouTube

Valójában a játék fogalma csata royale hosszú ideje létezik, még a 90-es évek óta a divatot bevezető Bomberman játékban multiplayer.

A film után Az éhezők viadala 2012-ben megjelent, van egy Survival Games nevű mod a játékhoz Minecraft ihlette a film.

Aztán 2016-ban egy japán fejlesztő kiadta a játékot csata royale cím Btoom Online című japán klasszikus film ihlette Battle Royale.

Csak ez a játék kereskedelmi kudarcnak számít.

A PUBG, a Fortnite és a Games születése Battle Royale Egyéb (2017)

Fotóforrás: Android Authority

2017-ben a játék megjelenése Játékos ismeretlen csatatérek vagy gyakran rövidítve PUBG néven. A korábbi játékokkal ellentétben ez a játék sikeres volt a piacon.

Ezt a játékot a játék modjai ihlették ARMA III készítette Brendan Greene amely 2013-ban jelent meg.

A PUBG 2017. márciusi megjelenése után ez következik H1Z1 és Fortnite. Ez a két játék kismértékű különbséget kínál a PUBG játéktól a saját jellemzőik szerint.

BummJátszma, meccs Battle Royale (2018-tól napjainkig)

Fotóforrás: PCGamesN

A PUBG által elért siker sok fejlesztőt kiadott játékokból csata royale például az Electronic Arts, az Activision és a Ubisoft.

Call of Duty: Black Ops 4, Csatatér V., amíg Counter-Strike: Globális offenzíva a végén divatot csata royale.

Nem csak a lövöldözős játékoknak van módja csata royale, még az olyan klasszikus játékoknál is, mint a Tertris, van ilyen mód.

Természetesen mobiltelefonon is vannak játékok Battle Royale mások, mint pl Ingyenes tűz és A túlélés szabályai amelynek van elég játékosa.

A PUBG és a Fortnite végül kiadott egy verziót Mobil-övé.

A legújabb van Apex Legends PC-hez, PS4-hez és XboX-hez, amelyek néhány nap alatt több tízmillió játékost sikerült behatolniuk.

Tehát ez a banda, a játék rövid története Battle Royale. Egy filmből, modból indul ki, míg végül nagyon sikeres játék műfajává válik.

A játék Battle Royale a következő néhány évben továbbra is népszerű lesz? Vagy a lelkesek még le is estek, mert van egy játékműfaj, ami izgalmasabb?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen!

Banner Forrás: Wccftech

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found