hogyan lehet megváltoztatni a háttérképet egy Windows 7, 8 és 10 laptopon

Szeretné tudni, hogyan lehet megváltoztatni a háttérképet egy Windows 7, 8 és 10 laptopon? Az ApkVenue megosztja a laptop háttérképének legegyszerűbb módon történő megváltoztatását.

A háttérkép az egyik leggyakrabban megváltoztatott dolog különböző eszközökön, beleértve a laptopokat is. változás hangulattrend vagy hangulat lehet az oka annak, hogy az emberek háttérképet cserélnek.

Ezért nagyon fontos tudni, hogyan kell megváltoztatni a laptop háttérképét, hogy beállíthassa a szívével használt háttérképet és így tovább.

Az ApkVenue ezúttal tippeket oszt meg a laptopok háttérképeinek cseréjéről a HP, az ASUS, az Acer és más márkák esetében az operációs rendszerek Windows 7 és Windows 10 rendszeréhez.

Hogyan lehet megváltoztatni a háttérképet egy Windows 7 laptopon

Annak ellenére, hogy nem értettem frissítés ismét a Windows 7 még mindig folyamatban van operációs rendszer amelyet Indonéziában széles körben használnak.

Könnyebb jellege a Windows 10-hez képest, valamint jellemzői még mindig viszonylag teljesek, ezért sokan vonakodnak váltani a Windows 7-ről.

Hűséges Windows 7-felhasználók számára az ApkVenue megoszt néhány tippet a Windows 7 laptop háttérképeinek cseréjéhez.

Az ASUS, HP, Lenovo és más laptopok háttérképének módosítása a Vezérlőpulton keresztül

A menü használata az első Windows 7 laptop háttérképének megváltoztatásához, amelyet az ApkVenue használ Vezérlőpult első.

Számos lépést kell betartania a hűvös háttérkép megváltoztatásához Vezérlőpult és itt vannak a teljes lépések.

  • 1. lépés - Lépjen be a menübe Vezérlőpult a Start menü gombon keresztül, és válassza a lehetőséget Vezérlőpult.
  • 2. lépés - Ezt követően válassza ki a menüt Az asztal hátterének módosítása ami a menü alatt van Megjelenés és személyre szabás.
  • 3. lépés - Válassza ki a használni kívánt képet. Ha a kép nem látható a kiválasztásban, keresse meg a gomb megnyomásával Broswe.
  • 4. lépés - Menü Kép pozíciója segítségével kiválaszthatja a kép helyzetét a kívánt módon.
  • 5. lépés - Használhatja a menüt Keverés egyszerre több kép kiválasztásához, amelyek egy bizonyos idő alatt megjelennek.

Az Acer, a Lenovo, a HP és más laptopok háttérképének cseréje jobb gombbal

Azon kívül, hogy végignézzük a menüt Vezérlőpult, az ASUS, Acer és más laptopok háttérképének megváltoztatása közvetlenül is elvégezhető asztalon.

Íme néhány lépés, amelyet követhet a laptop háttérképének közvetlen megváltoztatásához asztalon.

  • 1. lépés - Belépett a asztalon, majd kattintson a jobb gombbal, és válassza a menüt Személyre szabás. Ez a menü megnyitja a következő opció ablakot.
  • 2. lépés - A kiválasztási ablak megnyílása után válassza ki a menüt Az asztal hátterének módosítása amely a bal alsó sarokban található.
  • 3. lépés - Miután átirányította a többi opció ablak menüjébe, csak ki kell választania a kívánt képet.

  • 4. lépés - Használhatja a menüt is Kép pozíciója és az étlapot is Keverés ugyanaz, mint amit Jaka korábban kifejtett.

Az ApkVenue által megosztott Windows 7 laptop háttérkép megváltoztatásának két módja valójában megegyezik a végeredménnyel, kiválaszthatja a legegyszerűbb módot, ahogy szeretné.

Hogyan lehet megváltoztatni a háttérképet egy Windows 8 laptopon

Bár a Windows 8 besorolású Operációs rendszer amely kevésbé népszerű, mint a Windows 7 és a Windows 10, az ApkVenue továbbra is megvitatja a háttérkép megváltoztatásának módját a Windows 8 rendszerben.

A Windows 8 kijelzője olyan, amelyet zavarónak minősítenek a felhasználói számára, ami a Microsoft egyik sikertelen termékévé teszi.

Ebben a zavaros megjelenésben a Windows 8 továbbra is lehetőséget kínál a felhasználóknak háttérképük megjelenésének megváltoztatására, és itt további információk találhatók.

Hogyan lehet megváltoztatni a háttérképet egy Windows 8 laptopon

Számos lépést meg kell tennie ahhoz, hogy megváltoztassa a háttérkép megjelenését egy laptopon, Windows 8 operációs rendszerrel, és itt vannak a teljes lépések.

  • 1. lépés - Belépett a Kezdőképernyő, a kezdeti megjelenítés megnevezése, amelyhez hozzáfér OS ezt a Windows gomb megnyomásával.
  • 2. lépés - Írja be a keresőmezőbe A Start és a háttér módosítása, és nyissa meg a keresőmotor által mutatott menüt.
  • 3. lépés - A keresési eredményre kattintás után megjelenik egy menü Személyre szabás. Ebben a menüben kiválaszthatja a háttérképként és színtémaként használandó képet Kezdőképernyő Mi.

A Windows 10 laptop háttérképének módosítása

A Windows 7 mellett a Windows 10-nek is nagy száma van Indonéziában. A Windows legújabb operációs rendszerének megvannak a maga előnyei a Windows 7-hez képest.

Elég magas specifikációjú PC-k és új laptopok esetén általában a Windows 10-et használják jelenlegi operációs rendszerként.

Ehhez az ApkVenue előkészítette a Windows 10 laptop háttérképének megváltoztatásának módját is, amellyel vonzóbbá teheti laptopját.

A Háttérkép laptop, HP, ASUS, Acer és mások cseréje a Beállítások menüben

Számos módja van a laptop háttérképének megváltoztatására a Windows 10 operációs rendszerhez, és az ApkVenue első tárgyalási módja a menü használata. beállítások.

A háttérkép ilyen módon történő megváltoztatásához több lépést kell követnie. Itt vannak a teljes lépések.

  • 1. lépés - Kattintson az ikonra ablakok a laptop bal alsó sarkában, a menü után beállítások megjelenik, kattintson a menüre.
  • 2. lépés - A menü után beállítások kiválasztva egy új kiválasztási ablak jelenik meg. Válassza a menüt Személyre szabás a háttérkép megváltoztatásához.
  • 3. lépés - Ha a háttérképet egy előre elkészített képpel kívánja lecserélni, módosítsa az oszlop alatti beállításokat Háttér val vel Kép.
  • 4. lépés - A menüre kattintva válassza ki a kívánt képet keresés és keresse meg a képet abban a mappában, ahová tette.

Hogyan lehet közvetlenül megváltoztatni a Lenovo, az ASUS, az Acer és más laptopok háttérképét

A második Windows 10 laptop háttérképének megváltoztatása valójában sokkal könnyebb, mint az előző módszer.

Az élő háttérképkép megváltoztatásának 2 változata létezik, és a lépések még egyszerűbbek, és itt van egy teljes magyarázat.

1. verzió

  • 1. lépés - Nyissa meg azt a mappát, ahová elmentette a háttérképként használni kívánt fényképet.

  • 2. lépés - Kattintson a jobb gombbal a fotóra, és válassza ki állítsa be asztali háttérként. Automatikusan a háttérkép megváltozik.

2. verzió

  • 1. lépés - Lépjen a laptop asztalára, majd kattintson a jobb gombbal az asztalra.

  • 2. lépés - Válasszon egy menüt Személyre szabás a háttérképbeállítások ablak és a laptop témájának megjelenítéséhez.

  • 3. lépés - Ha a háttérképet egy előre elkészített képre cseréli, változtassa meg az opciókat Háttér val vel Kép, és keresse meg a kívánt képet keresés.

A Windows 10 háttérképének megváltoztatásának minden módja továbbra is használható, csak válassza ki a legegyszerűbbet, és mindegyiknek megfeleljen.

Ez néhány olyan mód, amellyel megváltoztathatja kedvenc laptopjának háttérképét.

Ebben a cikkben az ApkVenue szándékosan megosztott számos módszert és alternatívát a laptop háttérképének megjelenésének megváltoztatására, mert preferencia különböző emberek.

Ezekkel a tippekkel remélhetőleg megváltoztathatja laptopjának megjelenését, hogy személyesebb legyen, és valóban megfeleljen személyazonosságának.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found