5 módszer fájlok átvitelére a PC-ről az Androidra alkalmazás nélkül

Az ApkVenue itt ír néhány tippet a fájlok PC-ről Android-ra történő továbbítására alkalmazás nélkül.

Gyakran átviszi a fájlokat a laptopjáról a moduljára vagy fordítva? Talán vannak olyan esetek, amikor problémákat tapasztal, amikor fájlokat szeretne elküldeni ismerőseinek. A fájlok okostelefonok közötti gyors átviteléhez vagy a fájlok okostelefonról PC-re történő átállításához JalanTikus megvitatta, de egyelőre arról írok, hogyan lehet fájlokat átvinni PC-ről Androidra.

Ha bőséges internetes adatcsomagja van, vagy a ház körül ingyenes Wi-Fi-hozzáférés van, akkor ez a tipp azok számára tökéletes, akik nem akarják, hogy különféle alkalmazások zavarják az okostelefont. Az ApkVenue itt ír néhány tippet a fájlok PC-ről Android-ra történő továbbítására alkalmazás nélkül:

  • 10 legjobb alkalmazás fájlok átvitelére Android nélkül Bluetooth nélkül
  • Könnyű módszerek fájlok átvitelére Androidról számítógépre vezetékek nélkül
  • Hogyan lehet fájlokat átvinni Androidról PC-re Bluetooth nélkül

5 módszer fájlok átvitelére PC-ről Androidra alkalmazások nélkül

1. 9c.nu (Web): Vágólapfájlok megosztása Wi-Fi-vel

Az első tipp a fájlok PC-ről Android-ra történő átviteléhez a használat 9c.nu. Ha üzeneteket, írásokat, szavakat szeretne írni hosszú történetekre, de lusta gépelni okostelefonnal? Tehát a legegyszerűbb megoldás, ha számítógép vagy laptop fizikai billentyűzetére írja be. Ehhez igénybe vehetjük a 9c.nu.

Nagyon egyszerű, nyissa meg a 9c.nu laptop böngészővel, és írjon be szöveget a mezőbe 'Szöveg alatt' majd nyissa meg a 9c.nu szoftvert az okostelefon böngészőből, és automatikusan megjelenik a laptopon beírt szöveg az okostelefon böngészőjében. De ne feledje, hogy ez a technika akkor működik, ha ugyanazon a Wi-Fi kapcsolaton van. Tehát most könnyebb lesz másolás beillesztés vágólap fájlokat, amelyeket megoszthat barátaival.

2. LanNote (Web): Fájlok megosztása ugyanazon a Wi-Fi-n keresztül

Mint a 9c.nu, LanNote Fájlok átvitele PC-ről Androidra is lehetséges, miközben ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik. De egy kicsit eltér a 9c.nu-tól LanNote Nem csak szöveges fájlokat oszthat fel, hanem más fájlokat is küldhet, például képeket, link, dokumentumok és egyebek. Ez a szolgáltatás tökéletes azok számára, akik irodában dolgoznak, mert ugyanazzal a Wi-Fi lefedettséggel fájlokat oszthat meg kollégáival.

Használata megegyezik a 9c.nu használatával, mindössze annyit kell tennie, hogy megnyitja a lannote.com oldalt, majd írjon egy nevet, üzenetet és válassza ki a megosztani kívánt fájlt. Ezt követően mondja el barátjának, hogy automatikusan nyissa meg a lannote.com oldalt. Létezik egy letölthető fájlok listája.

3. Snapdrop (Web): Minden típusú fájlt könnyen elküldhet

Véleményem szerint ez az egy szolgáltatás jó és egyszerű szolgáltatás, a fájlok PC-ről Androidra történő átvitelének egyik módja. Snapdrop Nem kell telepíteni és kompatibilis az összes eszközt a Windows, a Mac OS X és a Linux rendszeréből, mert ez a szolgáltatás webalapú. Nagyon egyszerűen küldhetünk fájlokat egymásnak.

Hogyan kell használni, csatlakoztassa a számítógépet és az okostelefont ugyanazzal a Wi-Fi-vel, majd nyissa meg a snapdrop.net webhelyet minden böngészőben. Megnyitás után megjelenik egy lista eszköz középen egy ikon formájában csatlakozik a szerverhez. Mivel a fájlátviteli folyamat nagyon egyszerű, mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint a közepén lévő ikonra, és kiválasztja a küldeni kívánt fájlt.

4. Egyszerű Savr (ssavr.com): Fájlok biztonságos küldése

Ugyanis ez kissé eltér az előző szolgáltatástól Egyszerű Savr Fájlokat küldhet Wi-Fi hálózaton, de fájlokat távolról is megoszthat. Egyszerű Savr rendelkezik az adatok titkosítására szolgáló rendszerrel, hogy biztonságosabbá váljon a fájlok megosztása során, jelszót is megadhat az elküldendő fájlokhoz, hogy elősegítse a fájlok biztonságos elérését az Simple Savr alkalmazásban.

Különösen a távoli fájlok megosztásához kézzel kell beállítania az IP-címét, hogy barátai együtt férhessenek hozzá a fájlokhoz. Az IP-cím megváltoztatása nagyon egyszerű, mégpedig úgy, hogy belép a Beállítások menübe az Simple Savr alkalmazásból, majd hozzáadja az IP-címet.

5. Reep.io (Web): Gyorsabb távoli fájlmegosztás

Ha nem ugyanazon a Wi-Fi tartományban van, akkor az egyik megoldás a fájlok megosztására továbbra is az reep.io. Ez a szolgáltatás hasonlít a Simple Sarv szolgáltatáshoz, de kissé eltérő működő rendszerrel rendelkezik. Mivel a reep.io használja a rendszert ponttól-pontig hogy csatlakoztasson két csatlakoztatott eszközt.

Használatához először feltöltöd a fájlt a szerverre (nem teljes egészében), majd megjelenik letöltési link majd nyisd ki link korábban egy barátja böngészőjében letöltheti a fájlunkat. Ebben a folyamatban ponttól-pontig futni fog, tehát amikor a barátok elkezdenek fájlokat letölteni link korábban, folyamat feltölteni Folytatjuk (feltölteni teljesen). A rendszer használatával felgyorsul a megosztási folyamat.

Következtetés

Ez 5 módszer a fájlok PC-ről Android-ra történő átvitelére alkalmazás telepítése nélkül. Remélem, hogy a tippek ezúttal hasznosak lehetnek azok számára, akiknek problémáik vannak a fájlok barátokkal történő átvitelével, vagy Ön olyan, aki nem akarja, hogy zavarják a különféle alkalmazások. Tehát melyik szolgáltatással szeretné megosztani a fájlokat a legjobban? Kérjük, írja meg véleményét a megjegyzések rovatba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found