hogyan lehet megnyitni a hírlevelek által blokkolt oldalakat, a pozitív internetet, az egészséges internetet az Androidon root nélkül

Így könnyen megnyithat olyan webhelyeket, amelyeket root-nélkül letilt az Android, az egészséges, pozitív internet, a hírlevelek és a mobilszolgáltatók.

Indonéziában jelenleg nem nehéz internetezni. Különböző mobilszolgáltatókkal, amelyek internetes szolgáltatásokat kínálnak, természetesen könnyedén hozzáférhet különféle webhelyekhez az országon belül és kívül, közvetlenül Android-járól.

  • 4 egyszerű tipp az internetkapcsolat felgyorsításához
  • 7 legjobb ingyenes online oktatási webhely
  • 4 fő oka az internetkvóta gyors elfogyásának

Azonban nem minden webhely érhető el könnyen. Számos jó oldalt különféle okok miatt blokkolt a kormány. Kezdve az egészséges internettel, a pozitív internet és a hírlevelek blokkolásával. Mivel a kormány számos webhelyet letiltott, természetesen sok felhasználó csalódott, hogy nem tud hozzáférni ezekhez a webhelyekhez.

Ennek leküzdésére ebben a cikkben JalanTikus megvitatja, hogyan lehet megnyitni a kormány által blokkolt webhelyeket. Kezdve a Pozitív Internet által blokkolt webhelyek megnyitásával, az Egészséges Internet által blokkolt webhelyek megnyitásával, a hírlevelek által blokkolt webhelyek megnyitásával és a mobilszolgáltatók, a Bolt, a Telkomsel, az XL, az Indosat, a Tri és a Smartfren által letiltott webhelyek megnyitásával.

Webhelyek megnyitása Letiltott hírlevelek, Pozitív Internet, Egészséges Internet az Androidon root nélkül

Itt JalanTikus bemutat egy példát arra, hogyan lehet megnyitni az indonéz kormány által blokkolt Ganool.com webhelyet. Ez a módszer más blokkolt webhelyek megnyitására is használható.

A blokkolt webhelyek megnyitásához a JalanTikus a Rocket VPN nevű alkalmazást használja. Ha a legtöbb VPN-alkalmazásnak hozzáférésre van szüksége gyökér amikor használni szeretné, akkor ezt a Rocket VPN alkalmazást hozzáférés nélkül is használhatja gyökér.

Hogyan lehet megnyitni a blokkolt webhelyeket Androidon root nélkül

  • Töltse le a Rocket VPN alkalmazást, és telepítse a szokásos módon Androidra. Apps Produktivitás Liquidum Limited LETÖLTÉS
  • Nyissa meg a Rocket VPN alkalmazást, majd válassza a menüt Csatlakozás.
  • Amikor megjelenik Felugrik A Rocket VPN "Figyelem" megkísérli VPN-kapcsolat létrehozását. A folytatással engedélyt ad az alkalmazásnak az összes hálózati forgalom lehallgatására. NE fogadja el, hacsak nem bízik az alkalmazásban. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy az adatait egy rosszindulatú szoftver veszélyezteti.
  • Ellenőrizze a menüt Bízom ebben az alkalmazásban majd válassza ki rendben.

  • Várjon egy percet, amíg minden rendben van.

  • Ha a jel megváltozott Szétkapcsolt, azt jelenti, hogy csatlakozik, és anélkül is használhat VPN-t gyökér.
  • Így elérheti azokat a webhelyeket, amelyeket hírlevelek blokkolnak, a webhelyeket a pozitív internet blokkolja, a webhelyeket pedig az egészséges internet blokkolja közvetlenül az Android készülékéről, anélkül gyökér.

  • További. Megváltoztathatja a Rocket VPN alkalmazás célországát. A VPN-től kezdve Szingapúr, Japán, Egyesült Királyság (Egyesült Királyság), Egyesült Államok (USA), Hollandia, Svédország és Csehország.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found