hogyan lehet Ovo-t átvinni az Ovo-ba és a BCA számlára, a Mandirire stb.

Zavart, hogyan lehet OVO-egyenleget átutalni az OVO-nak és bankszámlára? Kövesse az útmutatót az OVO áthelyezéséhez az ApkVenue, bandából!

Hacsak nem akarja, hogy egy olyan nemzeti hős arca emlékeztesse őket, mint az elhunyt Frans Kaisiepo, most nem itt az ideje papírpénzt cipelni mindenhova, banda!

A technológia fejlődésével párhuzamosan Indonéziában számos digitális pénztárca-alkalmazás is működik, amelyek közül az egyik OVO.

Az OVO nem csak vásárlás céljából használható fel azok számára, akik szeretnek adósak lenni a barátokkal, ahogyan az ApkVenue itt egy útmutató segítségével tárgyal hogyan lehet áthelyezni az OVO-t.

Hogyan lehet OVO-t átutalni az OVO-nak és bankszámlára

Más társaságokkal együtt, mint pl LinkAja, ALAP, és Go-Pay, Az OVO az egyik olyan szolgáltatás, amelynek célja az indonéz gazdaság forradalmasítása, banda.

Nagyon sok van kereskedő akik már fizetnek az OVO-nál, az OVO online motorkerékpár-taxi alkalmazásokkal is együttműködött Megragad az elmúlt pár évben.

Ahogy az ApkVenue korábban említette, az OVO-fiókok már használhatók az OVO-számlák közötti vagy bankszámlák közötti átutalások megkönnyítése.

Azok számára, akik már kíváncsiak arra, hogyan lehet OVO-t átvinni egy számlára vagy egy másik OVO-számlára, csak nézzétek meg útmutató az OVO átadásáról Jakától, banda!

1. Hogyan lehet az OVO-t átvinni az OVO Premier segítségével

Sajnos az OVO mindeddig nem biztosította hogyan lehet OVO-t átvinni anélkül frissítés számlát, hogy OVO Premier legyen hanem úgy frissítésnagyon könnyű.

Azoknak, akik még mindig nem frissítés a fiókját, itt az ApkVenue megvitatja út frissítés fiókja OVO Premier számlává válik.

  • 1. lépés - Töltse le és telepítés OVO alkalmazás az alábbi linken keresztül azok számára, akik még nem telepítés.
PT Visionet Internasional Apps Utilities LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Nyissa meg az OVO alkalmazást, és a főképernyőn érintse meg az opciókat Frissítsen az OVO Premier-re és érintse meg a gombot Frissíts most a következő képernyőn.
  • 3. lépés - Felkérik a KTP elkészítésére. Koppintson a Rajt hogy folytassa és lefényképezze a KTP-jét a képernyőn látható mezőnek megfelelően.
  • 4. lépés - Miután elkészítette a fényképeket, érintse meg a elemet Használat hogy folytassa a folyamatot frissítés vagy koppintson Ismétlés hogy elkészítse a KTP fényképét.
  • 5. lépés - Megkérik, hogy hozza el a KTP-t, és keresse fel a legközelebbi OVO kioszt. Koppintson a válassza a kioszk helyeinek listájának megtekintéséhez.
  • 6. lépés - Válasszon egy helyet, ahol megtekintheti a kioszk címét, nyitvatartási idejét, valamint a kioszk telefonszámát és helyét a következő címen: Google Térkép.

Valójában a folyamat kissé nehézkes, de az OVO Premier számlái más előnyöket is kapnak, például a szolgáltatásokhoz való hozzáférést OVO Paylater ami nagyon hasznos, banda!

2. Hogyan lehet az OVO-t átvinni az OVO-nak

Miután sikerült frissítés az OVO Premierhez, akkor alkalmazhatja az OVO átviteli módját egy másik fiókra, amelyet az ApkVenue itt fog megbeszélni, banda!

meg kell jegyezni, hogy az OVO Pontok átruházására nincs mód mivel csak az OVO Cash egyenlege cserélhet gazdát.

Egyelőre utalja át az OVO készpénzegyenlegét OVO-felhasználóinak még mindig nincs feltöltve ezért kérjük, használja ezt a szolgáltatást kedve szerint, amíg ingyenes.

  • 1. lépés - Az OVO alkalmazás főképernyőjén érintse meg az ikont Átruházás közepén, és koppintson az opcióra OVO munkatársának a képernyőn Átruházás.
  • 2. lépés - Tedd be kapcsolattartó neve vagy mobilszáma a tervezett OVO számláról, Transzfer névleges, és Üzenet ha a mellékelt dobozban van.

Jegyzet:

  • 3. lépés - Koppintson a Folytatni és megerősítést kérnek tőled. Koppintson a Átruházás ha biztos a döntésében vagy Megszünteti ha valami elromlik.
  • 4. lépés - A biztonság kedvéért a rendszer kéri egy 6 jegyű szám megadását Biztonsági kód végső megerősítésként.

Az irányelvek betartásával győződjön meg arról, hogy OVO-egyenlege elegendő-e hogyan kell feltölteni az OVO-t Jakától, banda!

3. Hogyan lehet az OVO-t bankszámlára utalni?

A többi OVO-felhasználó mellett most az OVO is nyújt hogyan lehet az OVO-t bankszámlára utalni BCA és más Indonéziában működő bankok.

De meg kell jegyezni, hogy a szolgáltatás jelen van 2500 IDR lesz átutalásonként, és nem használható a következő címre: virtuális számla, banda.

Tehát azok számára, akik az átigazolás módját keresik OVO a Go-Pay-hez vagy átviteli módszer OVO DANA-nak, Most még mindig nem lehet megtenni.

Mint korábban, az OVO Point egyenlegek sem használhatók átutalásokra, mert csak az OVO Cash egyenlege cserélhet gazdát.

  • 1. lépés - Az OVO alkalmazás főképernyőjén érintse meg az ikont Átruházás közepén, és koppintson az opcióra Bankszámlára a képernyőn Átruházás.
  • 2. lépés - Tedd be Banki és rendeltetési számlaszám, Transzfer névleges, is Üzenet ha a mellékelt dobozban van.

Jegyzet:

  • 3. lépés - Koppintson a Folytatni és megerősítést kérnek tőled. Koppintson a Átruházás ha biztos a döntésében vagy Megszünteti ha valami elromlik.
  • 4. lépés - A biztonság kedvéért a rendszer kéri egy 6 jegyű szám megadását Biztonsági kód végső megerősítésként.

Ez az útmutató az OVO átadásáról Jakából, bandából. Az OVO alkalmazás nem csak használatra szolgál pénzvisszafizetés csak mert sok más felhasználási lehetősége van.

Ahelyett, hogy készpénzzel kellene fizetnie a barátoknak adósságait, az OVO átutalás sokkal praktikusabb, mert csak át kell utalni, bandázzon!

Segíthet-e a fenti útmutató az OVO átadásáról? Vagy vannak olyan részek, amelyek még mindig nem tisztázottak? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is OVO vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found