10 ingyenes ssh webhely, és hogyan hozhat létre saját ssh fiókot

Annak érdekében, hogy ne folytassa az SSH-fiókok vadászatát, létrehozhat egy ingyenes SSH prémium fiókot a következő módszerekkel.

SSH (Biztonságos héj) egy hálózati protokoll, amely lehetővé teszi az adatcserét biztonságos csatornán két hálózati eszköz között.

Az SSH a Telnet fejlesztési verziója, sokkal jobb biztonsággal, mert az SSH-t használó minden adatcsere titkosítási folyamaton megy keresztül.

A legtöbb ember használja SSH számlákat szerezhet, ha eladóktól vásárol, vagy olyan blogokon keres, amelyek minden nap ingyenes SSH fiókokat adnak.

Annak érdekében, hogy ne folytassa az SSH-fiókok keresését, az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy ingyenesen, természetesen nagy és stabil sebességgel létrehozhassa saját SSH-fiókját.

A legjobb ingyenes és legjobb SSH-webhelyek 2020

Számos ingyenes SSH szolgáltató webhely használható, amelyeket jelenleg használhat, és a sok Jaka SSH fiók szolgáltató webhely közül már rendezte a legjobb 10-et közte.

Az SSH elkészítése az ApkVenue által ajánlott webhelyeken meglehetősen egyszerű, és több is lehetővé teszi, hogy regisztráció nélkül elérje az oldalukat első.

Az SSH webhelysebessége szintén elég jó, és hozzáférést is biztosít korlátlan sávszélesség, annak ellenére, hogy ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak.

Ezt az ingyenes SSH szolgáltatói webhelyet az egész világon széles körben használják. Minden további nélkül íme néhány webhely a legjobb ingyenes SSH-fájlok elkészítéséhez, amelyekhez jelenleg hozzáférhet.

1. FastSSH

Az első ajánlás az ingyenes SSH szolgáltatói oldalra a FastSSH (//fastssh.com/). Ez az egy oldal adja meg az SSH szervert a 6-on vidék a világ körül amelyhez ingyen férhet hozzá.

Létrehozhat egy SSH fiókot, amelyhez hozzáférést biztosít szerverek Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Afrikában és Óceániában. Mindegyiknél vidék Számos ország közül választhat, amelyek közül választhat.

Ezen a napon minden nap létrehozhat egy ingyenes SSH-fiókot, legfeljebb napi 3 fiókkal. Hogyan, banda? Mennyire klassz ez az ingyenes webhelyszolgáltatás?

2. SSHKit

Az ApkVenue következő ingyenes SSH-webhelye az SSHKit (//sshkit.com/). Ez a webhely szolgáltatásaikat 3-ra osztja vidék nagy az Ázsia, Észak-Amerika és Európa.

Az SSHKit-en Létrehozhat egy ingyenes fiókot, amely 30 napig lesz érvényes, és bármikor frissítheti.

Annak ellenére, hogy ingyenes, kapsz egy szolgáltatást korlátlan sávszélesség szervereikre vonatkozó korlátozások nélkül, amelyek állítólag kiváló sebességgel és funkcionalitással rendelkeznek.

3. FullSSH

Az ApkVenue következő ingyenes SSH webhely-ajánlása a FullSSH (//fullssh.com/). Ez a webhely ingyenes SSH szolgáltatásokat nyújt egy prémium szerveren.

Sok szerver van ingyen használhatja ezen a webhelyen, és minden elérhető szerver csatlakozási sebessége elég jó.

Az ingyenes szolgáltatások ezen a webhelyen történő eléréséhez először létre kell hoznia egy SSH-fiókot egyszerűen írja be felhasználónevét és jelszavát.

Ingyenes SSH-fiók létrehozása

Minden ingyenes SSH szolgáltatói oldal egy kicsit más módot alkalmaz a fiók létrehozására a webhelyén, de főleg ugyanazt a mintát használva.

Ezért ezúttal az ApkVenue bemutat egy példát arra, hogyan lehet SSH-fiókot létrehozni az ApkVenue által ajánlott webhelyek egyikén.

Íme néhány egyszerű lépéseket kell tennie hogy hozzáférhessen egy ingyenes SSH-fiókhoz a megadott webhelyeken.

  • 1. lépés - Látogasson el az egyik SSH-fiók létrehozását biztosító webhelyre. Itt Jaka használ //fastssh.com/ például, és válasszon egyet vidék amely elérhető.
  • 2. lépés - Miután kiválasztott egyet vidék amelyet használni szeretne, válassza ki a kiszolgáló országát. Az ApkVenue itt választja ki a szervert Szingapúr.
  • 3. lépés - Ha kiválasztotta azt az országot, ahol a szerver található, válasszon ki egy olyan szervert, amely még mindig használható. Teljesen címkézett szerverek címkékkel TELJES piros, és a többi még használható.
  • 4. lépés - A még rendelkezésre álló kiszolgáló kiválasztása után a fiók létrehozásának oldalára kerül. Görgessen lefelé a belépéshez felhasználónév és Jelszó.
  • 5. lépés - Látni fogja az Ön által létrehozott SSH-fiók adatait, és az SSH IP-ről és portról szóló információk a webhely tetején találhatók.

Az SSH Server Singapore egy szerver a legvadászottabbak, azon kívül, hogy gyors a kapcsolat, a szokásosnál stabilabb. Szerverenként naponta azonban csak néhány fiókot hoznak létre.

Ne aggódjon, a szerver meg fogja tenniVisszaállítás órakor számla 00.01, így akkor is megteheti, ha a kvóta nem teljesül. Sok szerencsét!

Webhely-ajánlások más Prémium Ingyenes SSH készítéséhez

Az ApkVenue által korábban kifejezetten megvitatott 3 webhely mellett számos más ingyenes SSH-webhely is kipróbálható és használható.

Ez ugyanaz, mint az ApkVenue által korábban ajánlott webhelyek, ez a webhely szolgáltatásaikat ingyen nyújtsák világszerte a felhasználóinak.

Jaka összegyűjtötte 10 legjobb SSH-webhely elérhető 2020-ban. Jaka ezt a webhelycsaládot választotta a kínált könnyű hozzáférés, valamint az ingyenes szolgáltatás mögött jó szerverkapcsolati sebesség miatt.

Itt van egy lista a 2020-ban használható egyéb ingyenes SSH-webhelyekről, amelyeket a Jaka gondosan szűrt a rendelkezésre álló funkciók és szolgáltatások alapján.

Nem.NévWebhely
4.SSHDropBear//www.sshdropbear.net/
5.SkySSH//skyssh.com/
6.SpeedSSH//speedssh.com/
7.SSH Android//sshandroid.com/
8.VPN Jantit//www.vpnjantit.com/
9.JetSSH//jetssh.com/
10.MyTunneling//mytunneling.com/

Ez egy egyszerű módja az SSH Premium ingyenes elkészítésének, valamint ajánlások az ingyenes prémium SSH szerver szolgáltató webhelyekhez, amelyeket most kipróbálhat.

Az SSH szerverek biztonsága jobb, mint a Telnetnél, ezért nem csoda, hogy sokan mindig ingyenes SSH szolgáltatókra vadásznak.

Mit szólnál, banda? Készen áll a Jaka által ajánlott SSH szolgáltatás kipróbálására? Ha más webhelyajánlata van, ne felejtse el megosztani a megjegyzés oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket SSH vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found