hogyan lehet adatokat menteni, ha az okostelefon képernyője elromlik vagy meghal

A törött vagy megrepedt okostelefon képernyője az okostelefon károsodásának legsúlyosabb típusa, amikor véletlenül leesik a kéz szorításából. Ebben a cikkben az ApkVenue kétféle módon tárolja az adatokat, annak ellenére, hogy az okostelefon képernyője már p

A törött vagy megrepedt okostelefon képernyője az okostelefon károsodásának legsúlyosabb típusa, amikor véletlenül leesik a kéz szorításából. A hatás olyan nagy, még a képernyő felületének egy érintése sem reagál. Ha ezt tapasztalja, és akkor úgy érzi, hogy elárasztja a pánik, mert úgy gondolja, hogy az összes fontos adat automatikusan törlődik, akkor nyugodtan. Megkönnyebbülhet.

Ebben a cikkben az ApkVenue kétféle módon tárolja az adatokat az okostelefon képernyőjének törése ellenére is. Biztos kíváncsi vagy, igaz? Csak nézze meg a cikket arról, hogyan mentheti az okostelefon adatait, ha a képernyő sérült.

  • Az összes adat átvitele Androidról iPhone-ra vagy fordítva
  • Hogyan lehet helyreállítani az elveszett vagy törölt adatokat az Android rendszeren
  • 7 fontos tipp az okostelefon adatvédelmi adatainak védelméhez
  • Az FBI és a CIA így használja fel valakinek a személyes adatait

Adatok mentése, ha az okostelefon képernyője törött vagy kikapcsol

1. Út visszaszerez adatokat, ha a képernyő törött, de még mindig be van kapcsolva

Ha az okostelefon képernyője törött, de még mindig be van kapcsolva, akkor a belső memóriában lévő fontos adatok továbbra is menthetők. Vegyük az USB OTG kábelt (Menet közben) vagy hasonló adatkábel a mobiltelefon számítógéphez történő csatlakoztatásához. A két eszköz sikeres összekapcsolása után az adatátviteli folyamat (átruházás) a belső memóriából a számítógép merevlemezére azonnal elvégezhető. Másolja az összes fontos adatot, amíg semmi sem marad.

Ha nincs számítógépe vagy laptopja az adatok tárolásához, USB OTG kábellel csatlakoztassa telefonját a FlashDisk-hez. Ha nincs USB OTG-kábele, egyszerűen helyezze át a belső memória adatait a microSD külső memóriájába. Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti lépések csak akkor érvényesek, ha a képernyő továbbra is be van kapcsolva és érzékeny, annak ellenére, hogy sérült.

2 út visszaszerez adatokat, ha a képernyő megszakad és kikapcsol

Ha az okostelefon képernyője törött, és nincs látható kép, más néven halott, akkor szükséges a VNC program. Az App Store-ban sokféle lehetőség áll rendelkezésre, javasoljuk, hogy válassza ki az ingyenes és biztonságos verziót. A VNC egy olyan program, amely az Android kezelőfelületét a számítógépére mozgatja, így mindent közvetlenül az asztali képernyőről lehet irányítani.

Az egyik VNC-program használatához legalább le kell töltenie és telepítenie kell a számítógépére és az Android-eszközére. Az ingyenes verzió mellett van egy fizetős verzió is, amely még sok remek funkciót tartalmaz. Javasoljuk, hogy a VNC program fizetős változatát válassza a szélesebb körű felhasználás érdekében.

Mi van, ha nem sikerül menteni az adatokat?

Megtette a fenti két módszert, de eredménytelenül? A leghatékonyabb megoldás az, ha kedvenc okostelefonját hivatalos szervizhelyre viszi. Ez az utolsó lehetőség kimeríti a pénztárca tartalmát, de az adatok sikeresen mentésre kerülnek, és a mobiltelefon képernyője megjavítható annak ellenére, hogy a teljes javítási költség magasabb. Ügyeljen arra, hogy mobiltelefonját csak egy hivatalos szervizbe vigye, ahol az adatbiztonság garantáltabb, és a költségek továbbra is csökkenthetők, ha a jótállási jegy még mindig érvényes.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found