5 sokoldalú távirányító alkalmazás androidos okostelefonokhoz

A csevegésen és egyéb szokásos dolgokon kívül az Android okostelefonok használhatók mindenféle egyéb elektronikus tárgy vezérlésére. Ezért ez egy sokoldalú távirányító alkalmazás Android okostelefonokhoz.

A technika fejlődése itt egyre őrültebb. Ezt az Android okostelefon nagysága bizonyíthatja, amely bármire képes. Az egyik az Android távvezérlő alkalmazásával különböző dolgokat végez.

Így van, a csevegésen és egyéb szokásos dolgokon kívül az Android okostelefonok mindenféle egyéb elektronikus tárgy vezérlésére használhatók. Ezért ez egy sokoldalú távirányító alkalmazás Android okostelefonokhoz.

  • 6 legjobb alkalmazás TV-nézéshez Android telefonon
  • 10 legjobb online TV alkalmazás Androidra és PC-re 2020-ban, ingyenes!
  • Hogyan lehet ingyenesen nézni a tengerentúli tévécsatornákat egy Android telefonon
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5 többcélú távirányító alkalmazás Android okostelefonokhoz

1. Egységes távvezérlő

Újra a te idődben "mager", természetesen valóban a távvezérlő jobb oldalán szeretné irányítani a számítógépét. Nos, letöltheti Egységes távvezérlő. Így Windows, Mac és Linux operációs rendszerekkel vezérelheti számítógépét. Szóval, próbáld ki. Boldog lustálkodást!

Töltse le az Unified Remote alkalmazást

2. TeamViewer

Az Unified Remoteon kívül használhatja is TeamViewer hogy mindenféle számítógépes eszközt vezéreljen, mind a Windowsot, mind a Macet, mind a Linuxot. Valójában nemcsak a számítógépek, hanem más androidos okostelefonok is vezérelhetők. Tehát alkalmas fiatalabb testvéreinek gondozására, amikor mobiltelefont játszik.

Apps Produktivitás TeamViewer GmbH LETÖLTÉS

3. AnyMote

Nos, ha panzió gyerek vagy, akkor használhatja ezt az Android távirányító alkalmazást. Neve AnyMote, ezzel az alkalmazással vezérelhet minden elektronikus berendezést, például TV-t, AC-t, DVD-t, BluRay-t stb. Szeretne kipróbálni?

Töltse le az AnyMote alkalmazást

4. Mi Remote

Ha más alkalmazásokat szeretne kipróbálni, akkor a Mi Remote-t támasztja alá. Igen, ez az Android okostelefonokhoz készült távirányító alkalmazás a TV-t vagy az AC-t is távolról állíthatja. Tehát, ha elveszíti a TV-t vagy a távirányítót, akkor nem kell újra megvásárolnia. Csak használja ezt az alkalmazást.

Töltse le a Mi Remote alkalmazást

5. BIZTOS Univerzális

Egy másik elektronikus vezérlő alkalmazás BIZTOS Univerzális. Ezzel az okostelefonról vezérelhető elektronikus berendezések vezérlésén kívül ez az alkalmazás fényképeket és videókat is küldhet az okostévére. Tehát, a videotartalmat szélesebb képernyőn láthatja.

Töltse le a SURE univerzális alkalmazást

A mai okostelefonokat az IR Blaster funkció támogatja, így továbbra is használhatja az alkalmazást, annak ellenére, hogy a mobiltelefonján nincs InfraRed. Ne felejtse el elolvasni az alkalmazásokhoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket Jofinno Heriantól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found