videók feltöltése a YouTube-ra PC-n és mobiltelefonon (teljes útmutató)

Még mindig zavart abban, hogyan kell helyesen feltölteni a videókat a Youtube-ra? A következő cikkből megtudhatja, hogyan lehet videókat feltölteni a YouTube-ra laptopokon és mobiltelefonokon keresztül

Youtube most ez nem csak egy videomegosztó platform. A YouTube magas jövedelme sok embert vonz YouTuber álnév tartalom létrehozója.

Sokan azonnal népszerűségre tesznek szert a világ legnagyobb videószolgáltatójának platformjáról. Ebből a népszerűségből rengeteg táplálék, banda származik.

Ha az akarsz lenni tartalom létrehozója gazdag és híres, mint PewDiePie, itt az ApkVenue megmondja videók feltöltése a YouTube-ra könnyen. Nézd meg!

A YouTube videók egyszerű feltöltése

Mielőtt tartalomalkotóként debütáltál volna a YouTube-on, volt néhány készség amelyet először el kell sajátítania. A fontos az videók szerkesztése, banda.

A videók szerkesztése a legjobb videószerkesztő szoftverrel érdekesebbé teszi videóidat, és természetesen rengeteg megtekintést és feliratkozót kap. Megérkeznek a hirdetések is, amelyekből profitálhat hirdetési érzék.

Kétféle módon lehet videókat feltölteni, nevezetesen számítógépen / laptopon vagy mobiltelefonon keresztül. Azért, hogy ne keveredjen össze, az ApkVenue részletesen elmagyarázza mindkettőjüket.

Videók feltöltése a YouTube-ra PC / laptop segítségével

Először is, az ApkVenue elmagyarázza neked, hogyan hogyan lehet videókat feltölteni a YouTube-ra PC-n vagy laptopon keresztül. Ez a módszer meglehetősen praktikus, mert a szerkesztés után azonnal feltöltheti a videót.

1. lépés - Youtube-fiók létrehozása

  • Mielőtt tartalomkészítővé válhatsz és videókat tölthetnél fel a YouTube-ra, természetesen előbb rendelkezned kell egy YouTube-csatornával, bandával. Ugyanakkor a YouTube-on is regisztrálhat Google-fiókjával.

2. lépés - Videó feltöltése a YouTube-ra

  • A fiók létrehozása után a következő lépés a videó feltöltése az ikonra kattintva Feltöltés a jobb oldalon, és válassza a lehetőséget Videók feltöltése.

3. lépés - Helyezze a videót a feltöltési oldalra

  • Ezt követően a videó feltöltési oldalán lesz. Rákattinthat Kiválasztott fájlok feltöltése vagy húzás fájlokat a számítógépről. Ezután automatikusan átirányít a videóbeállítások képernyőre az alábbiak szerint.

4. lépés - Töltse ki a címet, a leírást és a videócímkéket

  • Ezen az oldalon a videód automatikusan feltöltődik a Youtube-ra, de még nincs a színpadon post. Ha akarja, meg kell töltenie a videó címét, a leírást és a címkéket. Fontos megjegyezni, hogy a leírás és címkék fontos a videó leírásához.

  • Ezenkívül a videó miniatűr nézetét is módosíthatja, ha rákattint Videó bélyegképek a képernyő alatt.

  • Ezután kitöltheti az írás melletti fordítást Alapinformáció. Fordítás Segít, ha van olyan célcsoportja, amely nem az Ön nyelvén beszél.
  • Ha a Fordítások jobb oldali oszlopához görget, megtalálja További beállítások amellyel megszervezheti beállítás a videód.

  • Az oszlopban megadhat engedélyeket mások videódhoz fűzött megjegyzéseihez Hozzászólások, a licencet általában a Standard Youtube Licenc tölti ki, meghatározva az életkorhatárokat, a videokategóriákat, a közösségi hozzájárulást a címek feliratra fordításának engedélyeire, mindaddig, amíg meg nem kapja az értesítést arról, hogy videód reklám- vagy szponzorált termék.

5. lépés - Tegye közzé a videót

  • Miután az összes beállítás elkészült, és biztos benne a feltölteni kívánt videó, csak annyit kell tennie, hogy rákattint Közzététel a képernyő jobb felső sarkában. Ne feledje, hogy a videó közzététele előtt be kell fejezni a feltöltési folyamatot.
  • A sikeres közzététel után megkapja a videó URL-jének leírását, amelyet megtehet Ossza meg ismerőseinek a közösségi médiában.

Videók feltöltése a YouTube-ra a HP-n keresztül

Videók feltöltése a YouTube-ra mobiltelefonon keresztül praktikusabb, mint korábban. Ha véletlenül elment egy videót, amelyet feltölteni szeretne, akkor nem kell bajlódnia a fájl mozgatásával a laptopjára, bandára.

1. lépés - Töltse le és telepítse a YouTube alkalmazást

  • Mivel mobiltelefont használ, az ApkVenue azt javasolja, hogy töltse le és telepítse a YouTube alkalmazást a mobiltelefonján. Letöltheti a Google Play Áruházból, vagy közvetlenül letöltheti az alábbi linken keresztül.
Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS
  • Telepítse, és ne felejtsen el bejelentkezni a használatával Google-fiók te igen, banda.

2. lépés - Nyissa meg a könyvtárat

  • Miután belépett a YouTube alkalmazás főoldalára, kattintson a menüre Könyvtár a jobb alsó sarokban található, majd kattintson a gombra Videói. Új oldalra lép.

  • Kattintson a kék gombra, amely azt mondja Videók feltöltése.

3. lépés - Válassza ki a feltölteni kívánt videót

  • Kattintson Hozzáférést enged hogy a YouTube hozzáférhessen a kamerához, mikrofon, valamint a mobiltelefonján található fájlok.

  • Válassza ki a kívánt videót. Az opció kiválasztásával azonnal rögzítheti a feltölteni kívánt videót is Rekord.

4. lépés - Videó feltöltése a YouTube-ra

-Ha sikeresen kiválasztotta a kívánt videót, töltse ki a címet, a leírást, az adatvédelmet és állítsa be a helyet. Ez opcionális, de nagyon fontos, hogy a videód más emberek számára érdekes legyen.

  • Kattintson a gombra feltölteni ha befejezte a cím és a leírás megadását. Várjon egy pillanatig, amíg a feltöltési folyamat befejeződik.

5. lépés - A videó megosztása

  • A videó feltöltése után népszerűsítheti a videót a videó link megosztásával.

  • Az oldalon Videók, kattintson a gombra menü amelynek 3 pontos függőleges szimbóluma van, majd válassza ki Ossza meg.

  • Számos lehetőség van arra, hogy melyik platformon kívánja népszerűsíteni a videót. Válasszon tetszés szerint, banda!

Így lehet YouTube videókat feltölteni laptopon vagy PC-n, bandán keresztül. Azok számára, akik tartalomkészítők szeretnénk lenni a YouTube-on, itt kezdhetitek el a lépéseket. Sok szerencsét, igen, banda!

Találkozunk még egyszer Jaka következő érdekes cikkében! Ne felejtsen el egy megjegyzést hagyni a rendelkezésre álló oszlopban, igen.

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found